Igen nagyon jó gép. További viták elkerülése érdekében kérlek keresd fel a legközelebbi HONDA szalont és érdeklődj a kereskedőnél, esetleg próbáld meg kipróbálni. Köszönjük. CBR 125 tulajok
Ma Gödöllő- Kecskemét.... Coldf nemrég töltöttél fel 1galériát a kecskeméti kart pályáról és egy suzi sv-vel voltál motorozni kint...Szerintem vele találkoztam egy piros lámpánál no mind1...Viszont Kecskeméten szépen eltévedtem
ez nagyon nagy tévedés
sem technikaliag sem fundamentálisan nem kell azt eladni. dollár erősödik, köv. megálló az arany. én most pénteken longoltam be:)
persze tuning karkötőjénél nagyobb hülyeséget sem hallottam tuning ha leesik az aranyár akkor szaladsz a becsüshöz?
miért nem veszed meg az árútözsdén? aztán ha nem kell két klikkel eladod
Jó és akkor nézz már szét...a YBR több mint 600 stb...és szerintem inkább honda, mint valami kínai csoda, szóval a kategóriájában elég olcsónak számít!
Ez mind szép és jó, de az h olcsónak számít az igen arős:D!
a cbf 125 ujonnan csak 550 :)!
ma láttam 1 kis ciberét a 13 kerben, vigyázott rá a driver épphogy csak gurult:D!
Sok mindenkivel motoroztam ma, sokan kint voltak, remélem, mostmár ilyen idő marad!
tuning ezt csak neked, az arany értékállóságáról:D
sem technikaliag sem fundamentálisan nem kell azt eladni. dollár erősödik, köv. megálló az arany. én most pénteken longoltam be:)
persze tuning karkötőjénél nagyobb hülyeséget sem hallottam tuning ha leesik az aranyár akkor szaladsz a becsüshöz?
miért nem veszed meg az árútözsdén? aztán ha nem kell két klikkel eladod
azért tűnt nagyobbnak, és olcsóbb is, bár nem megy annyit mint a cbr-ek, de fogyasztásban a cbf is 2,2 körül mozog!
a cbf 125 ujonnan csak 550 :)!
ma láttam 1 kis ciberét a 13 kerben, vigyázott rá a driver épphogy csak gurult:D!