Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen nagyon jó gép. További viták elkerülése érdekében kérlek keresd fel a legközelebbi HONDA szalont és érdeklődj a kereskedőnél, esetleg próbáld meg kipróbálni. Köszönjük. CBR 125 tulajok
Ma én is mentem 140km-t, csak városban!
Sok mindenkivel motoroztam ma, sokan kint voltak, remélem, mostmár ilyen idő marad!
Ma Gödöllő- Kecskemét.... Coldf nemrég töltöttél fel 1galériát a kecskeméti kart pályáról és egy suzi sv-vel voltál motorozni kint...Szerintem vele találkoztam egy piros lámpánál no mind1...Viszont Kecskeméten szépen eltévedtem
Mit gondoltok szerintetek a cbr 125 jó gép?
Grat. hozzá és sok balesetmentes km-t. Márkatárs
HALI mindenkinek 2 hete eladtam a cbr-t és ezt sikerült vásárolnom
http://www.the-privateer.com/c...

tuning ezt csak neked, az arany értékállóságáról:D
ez nagyon nagy tévedés
sem technikaliag sem fundamentálisan nem kell azt eladni. dollár erősödik, köv. megálló az arany. én most pénteken longoltam be:)
persze tuning karkötőjénél nagyobb hülyeséget sem hallottam tuning ha leesik az aranyár akkor szaladsz a becsüshöz?
miért nem veszed meg az árútözsdén? aztán ha nem kell két klikkel eladod
köszi akkor asszem ha minden ok lesz Danival elgurulunk
én holnap megyek
láttam már a képeket jók:)
én ma is voltam, meg holnap is megyek ;)
és holnap?
nem az a lényeg hanem hogy hogy használja de persze ezeket csak úgy hallottam....
Nekem is nagyon tetszik, szerintem nagyon jó motor!
Jaja, értme mire gondolsz! Nekem tetszik a kcisike... 2,2 a fogyasztása? A kawámnak 5ha okosna megyek
valaki ma jön pestre kiállításra?
A kínai csodánál nem a YBR-re értettem, hanem az csak 1 példa volt!
cbf nagyobb is!
azért tűnt nagyobbnak, és olcsóbb is, bár nem megy annyit mint a cbr-ek, de fogyasztásban a cbf is 2,2 körül mozog!
Jó és akkor nézz már szét...a YBR több mint 600 stb...és szerintem inkább honda, mint valami kínai csoda, szóval a kategóriájában elég olcsónak számít!
Köszi! Am 5rugóért egy zsír új Hondát? Basszus megint motor vásárlás elött állnék lehet ezen is gondolkodnék! Nekem tetszik
Ez mind szép és jó, de az h olcsónak számít az igen arős:D!
a cbf 125 ujonnan csak 550 :)!
ma láttam 1 kis ciberét a 13 kerben, vigyázott rá a driver épphogy csak gurult:D!