Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nemtudsz mondani olcsóbb 125ös motort azis biztos! am nekem ez sokáig jó lenne, csordogálni a városban iylesmi!
pedig nemvok pénzes :( :D
hát attól függ mihez képest mondjam hogy jó vagy rossz vélemény-e. akinek nicns különösebb elvárása annak jó. nagyon is. és igenis pénzesgyerekmotor, mer aki pl csssaaak tanulni meg egy két évre bevásárol fél millás (lesz az 6kiló) motort részletre vagy egyben mindeképp lóvés. Más az alább említett papper aki úgy veszi meg hogy majd ezzel elmotorozgat évekig.
micsoda? dehogyis
hát lehet kevered valamivel mert ez pont nem a milliomospalántáknak van kitalálva! újonnan alig több mint fél millcsi!
régi blokk az mit tesz?elvben 110 körül van a vége (mondjuk elég az)
de akkor ez most jó vagy rossz vélemény?:D
hát lehet kevered valamivel mert ez pont nem a milliomospalántáknak van kitalálva! újonnan alig több mint fél millcsi!
régi blokk az mit tesz?elvben 110 körül van a vége (mondjuk elég az)
de akkor ez most jó vagy rossz vélemény?:D
ócska régi blokk, kis marketingdumával, valami modenr elektronikával, amitől hóbanfagyban is tiptopul indul majd, meg keveset eszik, jó forma, kényelmes lehet rendes felnőttnek is. Milliomoscsemeték első rendes motorjának (bár a kis varadero menőbb, jobb, szebb) papáknak 30év kihagyás után meg csajoknak elsőre jó lesz, gimiben suliba járni isten lett volna. Technikailag (futómű, váz, fék, etc..) kőbalta,m de az el se romlik.
(boncteremben nincs áldozat)
véleményetek amúgy a cbf 125ről?
köszi barnixx erre voltam kiváncsi!
azért nem használom a válasz erre gombot mert akárki más is válaszolhat rá, és nem tartom fontosnak :D! úgyis feljössz megnézni miket írkálunk akkor meg nem mindegy?:D
Én menten két személlyel! 100-110 km-t! Ugyan úgy megy 2 személlyel! Végül is az elején nem húztam neki, hogy had szokja a motort meg nem el rettenteni akartam! De egész jó volt! Élveztem! Azért 1-2X észrevettem, hogy más mint egyedül! Nah de persze sok mindentől is függ! Mennyire mer dőlni vele stb.

Én személy szerint bátran ajánlom neked a CBR-t!
kérlek használd a válasz erre gombot ha valamihez hozzá szeretnél szólni
még nem mentem 2személlyel. majd meglátjuk mit szól úgy. igazából még arra sem volt lehetőségem, hogy meghajtsam rendesen. csak kisebb vágtákra volt még lehetőségem. isaszeg monor 30perc úgy, hogy isaszeg és maglód között marha nagy köd volt 40 is sok volt
Kaldi amúgy mentél már másodmagaddal a mocin? ha igen akkor hogy ment? húzott vagy úgy kellett Flinstones?
Igen még nincs motoros idő:D persze csak ha friss kép!
hát nem olyan veszélyes azért!
jaj srácok de nehézkesek vagytok :D
na meg persze a csajok is :P
ez is ugyan akkor készült. csak ez egyből hazaérkezés után. fain motorozás volt kb 5km-et mentem, de rommá fagytam
Szeintem meg a cbr-rel igen is lehet menni forgalmas úton. Én szoktam és kifejezetten élvezem, mikor előzni lehet. Amúgy meg a kamionokat is simán meg lehet előzni, én legalábbis megszoktam gond nélkül. :) Bár az igaz, hogy nem vagyok nehéz a mocinak:)
kaldi alakíts már egy olan képet is ahol ülsz a motoron nem csak támasztod :D!
hát ha te mondod kiskaldi akkor az biztos úgy is van :D!elmegyek mostmár megnézem valahol ezt a cbr-t :D! itt már mindneki mindent mondott, még jó hogy a cbr fórum iylen egyértelmű :)!
köszi mégegyszer!
Kitartok melletted! Teljes mértékben igazat adok neked!
érzem ezért a hsz-ért megleszek most kövezve
drinkk 183 cm vagyok és én is nemrég vettem cbr-t. Simán elférek rajta és kényelmes is. Akinek meg nem tetszik, hogy nézek ki rajta az lökjön alám egy 2007-2008as R6ost azt csókolaj meg
jaja, minden szart be akarnak vetetni velünk, hogy közbe felhúzkodhassák az üzemanyagárakat , miközbe mi háborgás nélkül beletörödjünk, mert hát egyre fogynak a készletek, azért ilyen drága....közbe meg ki tudja hány száz vagy akár ezer évre elengedő kőolajon ücsörgünk .....
Szerintem még a 100év is kevés, ezzel csak profitot akarnak nyerni az országoktól, hogy azt higyjék, hogy már nincs...szerintem jóval több van még ott, mint 100év!
még nem kell fosni , mi már nem érjük meg azt, hogy nem lesz mivel tankolni, csak oroszország 100 évre elengedő kőolajat tud kitermelni, és akkor ott van még a sok arab ország a kőolajkészeletével, ezek csak mesterséges pánikkeltések , hogy jaj ma holnap nem lesz benzin, hogy a sok balfasz időről időre jó drágán megvegye a sejkektől ....a nagy autók elég kihalófélben vannak az tény, de a nagy köbcentis motorok nem hiszem, mivel 1000-1200ccm-is nagymotorral is normális motorozás melett 4-6 literrel el lehet járni ami egyátalán nem vészes, persze aki 200-as utazóval nyomja meg nem ismeri a 6-ik sebesség fokozatot az megbaszhatja meg sirhat a szája a 10-12 literes fogyasztástól...
Háát igen, de az anyagiaktól őt nem kell félteni!
igaza van addig vegye meg az álmát amig tud tankolni bele,hamarosan úgyis lesz egy kisgépe(robogo,cbr125,mz,akármi).
XDDDDD
Néztem úgy mennek le a nagy dög kocsik árai,hogy vicc(v8,a8,sel,sec,7es bömbi,stb).Kiváncsi leszek mikor lesznek fele ennyiért ezek a nagymotorok amik most mindenki "álmai".