Te anyira ostoba vagy komolyan mondom! már bocs hogy ezt mondom!
Ki beszélt itt az teljesítményről? Te hoztad fel! Kinézetről van szó!
poént meg nem érted mert a pezzy is hülyeségből irja ezt! Még ha komolyan gondolja akkor sem sértésből!
Csak anyi agyad sincs hogy felfogd!
Én se! Néha elgondolkozom, hogy akkor tulajdonképpen az R6 se motor...mert az se a elgerősebb a kategóriájában....a hornetek se, se az összes többi motor, csak a legerősebb....sőt akkor az RSV1000 sem, mert az is 1000ccm és még sincs 180lóerő.....Ennyi erővel alig vannak motorok!
Szerintem meg mindenkinek a sajátja legyen a legjobb aztán a fikázós véleményt, úgyis tudja mindenki hogy melyik az és melyik nem azt tartsa meg magának meg a megfelelő helyre! Ennyi! Balesetmentes kilométereket és gumifákat!
igen barátom mert 2000 óta eltelt 9év azalatt fejlődött a teknika. Elárulom neked, hogy abba az időben a legerősebb volt a kategoriában! hihi
Ráadásul most égeted te magad mert te fikázol egy motort! Én semmit nem mondtam a tiédre! kicsit gondolkozz el!
Hát aztán!
Okoskodni jöttök ide?
Minek kell más topicban fikázni?
Én sem megyek másikba baromságokat írni a motorjaitokról!
Fejezzétek be! És mielőtt valamelyik hülyegyerek megkérdezni, hogy miért mi lesz? Előre válaszolok, hogy semmi csak gondolkozzatok már el!
Szerintem nem csak én nem vagyok kíváncsi miket írogattok! Szóval ha valami beszólás vagy valami akkor megkímélhetsz! Ennyi!
Nem hiányzik a hülye írásaid innen hidd el! Én sem megyek RS topicba becsmérelni a moccot! Tudjuk nagyon jól hogy mi a helyzet! Kész! Eladó CBR 125 R motort keres! Nem RS-t! Valami ennyire nehéz legyen... el sem hiszem!
Ki beszélt itt az teljesítményről? Te hoztad fel! Kinézetről van szó!
poént meg nem érted mert a pezzy is hülyeségből irja ezt! Még ha komolyan gondolja akkor sem sértésből!
Csak anyi agyad sincs hogy felfogd!
Egy Repsol-os vadászrepülőt el tudnék képzelni!
Akkor a legerősebb? Hát kétlem!
Ráadásul most égeted te magad mert te fikázol egy motort! Én semmit nem mondtam a tiédre! kicsit gondolkozz el!
Sőt nem is fikázok hanem csak egyetértek vkivel, tehát nem mondtam a motorra semmit!
Okoskodni jöttök ide?
Minek kell más topicban fikázni?
Én sem megyek másikba baromságokat írni a motorjaitokról!
Fejezzétek be! És mielőtt valamelyik hülyegyerek megkérdezni, hogy miért mi lesz? Előre válaszolok, hogy semmi csak gondolkozzatok már el!
Szerintem nem csak én nem vagyok kíváncsi miket írogattok! Szóval ha valami beszólás vagy valami akkor megkímélhetsz! Ennyi!
bőr rucihoz elég jól megy az adidas teremcipő
Pezzy azért igazad van
Nem hiányzik a hülye írásaid innen hidd el! Én sem megyek RS topicba becsmérelni a moccot! Tudjuk nagyon jól hogy mi a helyzet! Kész! Eladó CBR 125 R motort keres! Nem RS-t! Valami ennyire nehéz legyen... el sem hiszem!