Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nemtom Tuti nem azért mert szép
Ezaz motort akar venni és nem RS-t!
Szerinted miért akar CBR-t venni, van esze!
Azis elado
Egyre viccesebb vagy....
Mikori is az rs? Neki 2006 os kell na Nem kötöszködöm gyönyörű rs elfogadnám de 125 be az álmom a mito
Anyi pénzért vegyen motort! Pl az rsem elado
Srácok, isminek kellene egy Honda CBR 125 R!
Nincs valakinek egy eladó cíberéje? 430-480 között! kösz! :D
Igen, mondani is akartam hogy 2006-ost csak rendszám nélkül lehet venni. Ha vennék 400E-nél többet nem adnák rá, úgyis max 2 évig lenne
Kösz! Jók a képeid! :D
Jók!
Hello!
a cbr 125 gumi méretére lennék kíváncsi!
első:80/90-17
hátsó:100/80-17

ha nem jó légyszí írja le valaki pontosan! sürgős

köszi
Jólvan valamivel kellet reagálni na
Ferikém ne ragadj le m.o.-n enyim se magyarországi...
már láttam vissza is jelöltem
Danika. Hol a rákba kapsz Te 2006ost 300ért? 1ilyen cbr volt az is 2hónapig volt hirdetve. 400alatt nem kapsz 2006ost. azért kicsit nézelődj mielőtt ilyet írsz. max rendszám nélkül kapsz 2006ost 300ért.....
Marcs téged is bejelöltelek myvipen! Megláttalak az ismerősök ismerősei között! Unatkoztam! Mondom akkor potty ez jelölés!
Ja és az R6 is most 3millió3száz!
Remélem ti is hallottátok, hogy egységesen a nagyobb motorgyártó cégek kb 40%-osan is emelnek árakat! Pl. CBR 1000RR 3,3millióról 4,4millióra stb-stb! Majd lejjebb viszik, ha senki se veszi!
Gyári 100\80!
Helló! A CiBeRék végsebessége kb. 130km/h kedvező körülmények közt... Utazónak legjobban a 100at szereti 8000rpm fordulattnál.
Hátsó gumi gyárilag 110mm-es szélességű de szoktak rá rakni 120 ast is de szerintem semmi értelme.Tank 10 liter ha jól emlékszem. Az árakat gondolom nézted de újonnan az eggyik legolcsobb(700-800 e környékén pontosan nemtudom) használtan meg 300e-ért már kapsz 2006-ost rendszámmal. Én nem bántam meg szerintem te se bánnád meg
Szevasztok!
KisCBR felől érdeklődnék; hogy mennyit meg végsebességre? meg utazósebesség mennyi(mennyi fordulatnál)? forgalmiban hány Kw van? Hátsó gumi méretét? Tank hány liter?
Motor akarok venni nyáron, és nekem tetszik.
Köszi
Ma Sülysáp felé hátszélbe 143 km/h!(50km/h hátszél volt ...) Visszafelé 60-70 km/h
miért fúj ennyire a szél?
Mint a kispókban
igen Dani jól tudod