Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van! de azért néha jol esik megtépni!
Mindegy hagyuk nek akarok veszekedni
Hát ha ezt nem tudod, akkor nem értheted...nem az a lényeg, hogy száguldozz, hanem, hogy motorozz....
Hanem...?
Mert nem a teljesítmény a legfontosabb....
Oks
Mert nekünk ez tetszik
Na Látom megint alkotatok!Én azt irtam hogy ha motort akar veni akor elado az rsm vegye meg azt ne cbrt!Ti meg kezdtétek hogy az rs is rusnya!nekem semi bajom a cbrel -én nem veném meg - igaz hogy gazdaságosabb meg minden ,rs meg azért több törödést igényel ,de atol még nem kéne nem azért mert csunya hanem mint már irtam kb 50 rs el megegyezö a mérete , szal külsöre nem naon hasonlit egy 125 re gumik/felni mérete szűk a motor meg nemis megy olyan naon! mindegy hagyuk de azért azt magyarázátok meg hogy anyi pénzért cbrt,nsr vesztek mikor anyiér kapnátok Mitot rst....Nem mondom hogy ezek olyan hu de szépek! de gondolom a cbr fentartása ocsob meg nehezeben lehet meg gyilkolni

Szoval én nem lázitani vagyok itt csak érdeklödök hogy hogy iet vásároltatok vagy fogotok vásárolni köszi
Ezt hívják olajszűrőnek!
http://adamoto.hu/shop_ordered...
Igen...ez nem olajszűrő...szerintem a srác nem ilyen olajszűrőre gondolt!
Ez nem kimondottam az olajszűrője a gépnek! Ez csak egy biztonsági szűrö az olajpumpa előtt, hogy ha neadj isten a váltóból vagy kuplungból egy drabka letörik/leválik, akkor ne tegye tönkre az olajpumpát és ezáltal megmaradjon a kenésed! Ilyen szűrő minden motoron van a pumpa előtt! A kimondott olajszűrője a főtengelyen található, ami egy centrifugál szűrő, amit a motor teljes felújításig megtett km-re méreteztek!
Hali

valaki mutkor kérdezte hogy van e a cbr olajszűrő? minden motorban van ahogyan benzin szűrő is. a motorblokban van.
job oladalt ahola kuplung van .igazábol anyi hogy alol az alján van az olajleeresztő csavar az felet van egy rézháló. igazábol eza szűrő.
kb 12 ezer km után kel kipucolni de az sem baj ha picit továb megy a gép.évente legaláb 1x ki kell méga nem is van haználva.
iagzábol egy pici fém lap műanyag gumi keretel. simán kimosni vagy féktisztitó sparvel kifujatni egyben fertőtleniti is
de ahoz hogy kitakarisd le kell szedni a jobos deknit.pár csavar 8 t kulcsal.+ a vizet előte lengedni és csőveket leszedni majd átmosni.
azt kipucol viszarak de kel egy jobo dekni tömités papir a hondába van 2000 ft de az utángyártot is jó kb 1600 athéna/ pinkmotorsba./
ha dekni lent van ne felejsétek levakarni a ráéget tömitést dekniről mert ha rajta marad nem tömit és engedi az olajat. sok sikert csumesz csajok
hát... kapsz majd egy cementes zsákot a nyakadba az egyenlő erőviszonyok kedvéért...

amúgy a jeget sikeresen megúsztam... pont büfében voltam és néztem bután, hogy mi van kint... hát a kocsin remélhetőleg nem fog meglátszani... rövidesen kiderül...
pf... majd megint jól elverlek gokartban aztán leshetsz
á csak megláttam a neved aztán tudod hogy van ez... mint méhet a méz...
jaj ne Te is itt vagy? vigyázz, mert komolyan vesznek és te is megkapod a magadét sőőőőt hogy a francba képzeled? remélem te is kaptál a jégesőből
csirkeszárnyasok oviznak
Mariskám majd elviszlek végre egy normális motorral egy körre
mint az oviban de komolyan... nem én voltam ő volt... ugyan már...
Nem fikáztam, csak vicceltem!
látod most is te fikázzol!
na menj aludni még kicsi vagy! vedd fel a fantasztikus ruhád meg hozzá a fehér zoknit, adidas teremcipőt aztán hasalj rá és szeld a levegőt 110el!
na jóéjt álmodj a cbr-el!
Hallod most őszintén! Idejött a srác, és mondta, h csúnya a cbr stb....idejösz te ebbe a topikba, helyeselsz a srácra, és akkor mi vagyunk a balfaszok, mert visszaugatunk? Gondolkozz már...
Ja, hogy vicceltek?
Mekkora csesznye a 6R...hogy néz ki az a fejidom, meg az a faridom is..
Csak vicceltem!
olvassunk vissza! Hol irtam mekkora és milyen motorom van? Te nézted meg az adatlapomat és Te hoztad elő!
egyik szavaddal ütőd a másikat!
Jóéjt! Csáó!
Szerintem úgy ült rá! xD
De fejezzétek be! Mentem aludni!
Inkább kívánjatok jó időt, hisz "egy utat használtok"!
Szerbusz All mára!
Legalább nem ugatok be mindenkinek, h nekem mekkora gépem van......
Te igen nagynak érzed magad aztán kiváncsi lennék ki tette alád azt a gépet!