Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak egy kérdés: Voltál már pályán bármilyen T-és motorral?
Melleslge húzzatok aludni
Aki nem mérnöktaninc mérne alszik inkább...
125cc felett 2t pályára. Sztem. 125cc felett 4t utcára. Szerintem
125 alatt 2t, meg fölötte is
aranyat most eladni érdemes. . .
főleg hogy még pályán se volt rs-el
Tyt most mar tenyleg allj le ezzel a CBR fikazassal! en ott voltam kakucson amikor a CBR-ek alaztak az RSeket.
Tuning meg a legnagyobb kiraly ar alatt vesz aranyat, ami tartja az arat ! csak igy tovabb!
-? +!
inkább Tuning arany-vásárlási gazdasági stratégiájára mondj valamit?

Tuning, mikor a TV-ben azt mondják hogy aranyat kell venni, akkor nem feltétlen karkötőre gondolnak
senki nem szidta a cbrt, de én már nem csodálkozok ha koholt vádakkal találom szembe magam itt :D
Szar számodra a 2t? Hisz alig mentél vele, azt sem tudod milyen.
jaja, mi kondások tartsunk össze!
naná de csak mert hondás vagy tudod...
Látod Tyuning? mégis megúsztam . .
tudom nem is arra mondtam
húúúú.... mutterom most verné ki pár fogadat valami miatt gyűlöli ha le-Bandiznak
jajj jajj jajjj de szar duma Bandi ebből nem mászol ki
jajjj... gyorsan még mielött engem is elküldesz melegebb éghajlatra... a "nem ér le róla a lába?" kérdés utáni vigyorgó fej azért van ott hogy valahogy jelezzem hogy komolytalan a kérdés, csak nem tudtam elég tréfásan megfogalmazni hogy nem vagy egy kimondottan mélynövésű leány
mindenki spórol. akinek meg van pénze próbálja értékes dolgokba fektettni. Én pl karkötőt vettem januárba 90helyett 70be megtudtam venni. Egyedi kérésre legyártva ! Aranynak pedig az ára mindig megmarad. Majd nyáron elviszik azt az rs-t nyugi
nem vagyok durcás kisasszony csak már elegem van, hogy azt hiszik bármit lehet tenni ellenem ennyi... 1 éve nem volt válság még se vitték el.. annyira nincs fent drágán a többi 2006oshoz képest... és am is 12 ezer km semmi karc... és igen igazad van kevésért felesleges eladni... voltak megnézni hétvégén is de 550ér felesleges odaadni mert ennyit nem veszít az értékéből még ha itt áll még 1 évet akkor sem...
Ha már az izzótémánál vagyunk én ma raktam bele 2db h4es izzót egyenlőre 60/55w-ost (télen még nem olvasztja meg) de már megrendeltem a 35/35w-os h4-est (600ft/db) a 60/55w os picit túl erős is csak úgy szaladnak le előlem Átalakításhoz 6db saru kell(kb.30ft ) Köszönöm fyrgi 86-nak az útmotatásért
felkaptad ám a vízet. én 175 vagyok
Egyébként válságba ne is számolj rá h megveszik. Főleg h elég jó ára van (+) mondjuk kár lenne eladni kevésért mert egész jó. Sztem nem szar a 2t ha vki oda figyel rá. te már 14éves korod óta 4t motoron ülsz így jó hogy nem jön be a 2t annak akinek nem volt olyan motorja. Most ne a simsonokra gondoljatok. Viszont 125nél nagyobb motorba csak 4t ;) Ennyi a véleményem te durcás kisasszony am. nem is szidtam a cbrt
haha nagyon vicces... csak mert csaj vagyok nem kell lenézni és nem is hagyom magam... nem nagy képzeld egyébként is 172 vagyok + azt hiszem nincs semmi bajom a kondíciómmal egyszerűen SZÁMOMRA (mielőtt nekem esnél) szar a 2T mégse szidom az rs topicban ezerrel úgyhogy de nyilván ezért eladó lassan 1 éve, mert ilyen sokan szeretik
nem ér le róla a lába?

mi ez az újabb nick név?

huuu... mióta vannak új szmájlik? Vagy csak eddig elkerűlte a figyelmemet?

RS 125 ...

CBR 125