Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel csak szakmám volt 2008ig(régi szerviz mellett volt gimi),beiratkoztam és tettem érettésgit miel mégis csak szerelésnél a tervezés izgibb akkor meg tanuljak mérnöknek :)
Matekot majdnem hibátlanra megcsináltam szinte nem is tanultam rá!Csak azért csináltam középszinten mert matek tanárom mondta felesleges gépészmérnökire két emelt és infot emelten nyomtam.Hát ott is a sima sorbarendezés meg alapvető file müveletek egy adott programozási nyelven meg az ofice dolgai mégha az adatbázis kezelésnél picit mélyebben belementek az sql be hát vicc.Infón sql nél buktam pár mondjuk pontokat de hát utálom az sql t.
Jah és ne gyertek azzal,hogy mert pasi vagyok meg elmultam 20 mivel ismerek két olyan csaj tis aki majdnem hibátlanra nyomta a matekot meg emelt infót és ebből az egyik már 14évesen programozni tudott,most bme re jár nappalin,pedig nő.
De amig a tévében minden reklám agymosás meg myvipen "utáljuk a sulit" klubokban tag mindenki mit váruk.... :(
Na befejezem mert télleg off.
Én is ismerem a srácot! Sajna érték már nagyon rossz élmények ebben az életben, és a gixxer volt az álma a srácnak! Nem hülye, tudja, hogy hogy kell megtanulnia motorozni! Nyílván nem ezzel kellett volna kezdenie nagy motorok közül, de én azon az elven vagyok, hogy akármekkora motort rakhatnak akárki alá, ha tudja, hogy hogy kezelje, akkor csinálja nyugodtan, ha pedig hülye, akkor magának csinálta a bajt!
Béke veletek!
Rutinja lehet van de,hogy esze nincs az is biztos....
Ha tudná mitől lehet gyorsan menni egy motorral nem ezres gixxert venne....
De hát mikor egy Duki nincs 200Ló közelébe addig vegyék csak az ezres zx,gsxr,r1,cbr stb -t.
Régi 750,új 600,vagy egy Duki :)

Jó futómű,100Le környéke keréken,egyenletes teljesitmény leadás ez kell a gyors haladáshoz.
érdekes, hogy mindenki a narancsos feladattal jön elő és a többiről miért nem esik szó? pl amik a 2. részben vannak... na mind1 nem kezdek el én is offolni, mert nekem ezért már szólnak így is
Ma már minden baromnak adnak szakmunkás oklevelet még egyetemit is :(
Az érettségi feladatsorok meg egyenesen viccek :((((
2008ban is ami volt van 2kilo narancs 150ft ért vagy hasolno szöveg mennyi 1kilo narancs :)
Ezzel senkit nem akartam megsérteni de sajnos ez van :(
Nemtudom,hogy megy diplomával mivel még most küzdök érte de szakmai bizivel eddig úgy ment a felvételem 3helyen is,hogy a bizi gyors megnézése után egy hümhüm és gyere hétfőn munkásruhába meglátjuk mit tudsz.
éértem. nemtudom csak abból indultam ki hogy felénk a szerelő a lelkemre kötötte hogy melegíteni kell azt a motort egyhelybe. de teljesen igazad van
rácok ti nem vagytok tisztába a "nyáron veszek motort" fogalmával :DD

és akkoris régi :D sorry:)
Megéri nagyon és tuti jó gép! averom tesójájé aki nem használja haverom ment vele néha de mióta megvan neki a zx7r azóta áll!
srácok ti nem vagytok tisztába a "nyáron veszek motort" fogalmával :DD
Itt az enyém 2002 es
miért hangzik ez nekem úgy mintha az saját vagy közeli ismerősé lenne?:D
98as túlon túl régi akármilyen jó állapotban is van látszólag, 11 éves mégiscsak!
nekem fiatalabb kell majd jóval:D!
de azért köszi :)
na Én tudok neked egy rs-t 350-400ért!
98-as 17,000km! 16.000nél volt felújítva az egész! ezüst színű sehol egy karc! A motor nagy ritkán használták, de tavaly tavasszal volt elinditva utoljára! Teljessen zsír a masina!
hát szeretnék kijönni majd 400-500 környékén! nemsok tudom dehát evvan jelenleg :D
Menyit szánsz rá?
rs az jó meg minden de rohadt drága még használtan is :D
nameg csak a nyáron veszek majd gépet! de rs-en énis erősen gondolkodom
Én erre véleményt nem tudok mondani!
Azt modnom neked vegyél egy RS-t nagyobb mint a cbr erősebb a 2T miatt, igaz sokat eszik meg olaj is kell bele!
na igen ez igaz! nálunk meg bár anyuka apuka beszállna az árába de nekem nem kell h akkor "beleszóljanak" a dolgokba, mek dolgozni aztán majd megveszem! am véleményed Honda XLV 125 Varadero-ról?
ha ismered persze!?
itt nálunk egy gyerek cbr 125 után vatta új gsxr 1000-et kapott
biztos kurvasok rutinja van 15lo után átülni 190-re
Amugy inkább tényleg egy rs-t vegyél! Tudok most egy eladót!
már 21évesen ez volt! Neked is lesz arra!
Gondolj arra sok embernek már 18évesen 1000 vana valoga alatt igaz nem ő hanem anyuka és apuka dolgozott meg érte!
mire 23 leszek nekemis lesz minimum egy 600asom:D :PP
annál nemis kéne nagyobb:D
193 cm vagyok és az rsen böven elférek !miton kevésbé de még azis türhetö sztem egy cbr vagy egy nsr alatam kajak hülyén nézne ki kb mint a kisgyerekek alat aza 3 kerekü lábal löködös motor
Lehet de igazából nemtudok mit csinálni :(!
Valahol el kell kezdeni, robi az volt elég ideig már!
messze van még a 21. életév betöltése addig meg BKV ?na nem:D
olyan leszel egy 125-s vmin mint egy bohoc persze jóindulatból mondoms emmi rossz
ha lerakod az a1-et akkor 2év mulva lehet A, ehez párosul az, hogy nem kell mégegyszer kreszvizsgát lerakni, rutinból 1szer kell menni vezetni forgalmira meg 2szer! Ha csak a sima A-t akarod lerakni akkor van 21élet év!
na igen streetfighter idáig ez a legjobb ötlet!:D
kössz a tippet megfontolandó, bár nem egy olcsó moci:)!