Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kettyű nekem is kéne, meg csízma is. gondolhatod, full kék speed cucc, túra csízma, meg piros kesztyű
hát ha itt vagyok nyilván nem volt szerencsétek még zaklatlak titeket kicsit
hát igen és még mellettem nem is ültél
holnap bepróbálkozok RMC-be de ha ott sem lesz kesztyű felkötöm magam
És te? rendben haza értél?
ja ja, egészben haza értem, igaz volt olyan pillanat az anyosüllésen, hogy kapaszkodtam az életemért , de megusztam!
Amugy apám még durvábban vezet szóval ez nekkem meg sem ártot!
mert nem szeretek mások előtt ott izélni csak azért másztam fel, hogy megnézzem le ér e a lábam
egyébként hazaértél egészben? Fucky nem ölt meg?
Jol van, nekkem nem ugy tünt mintha nagyon tiltakoztál volna, bár a motora is fűzni kellett, h fel ülj!
Azért nincs öri hari, ugye?
Amugy meg aranyos kép lett , nem tudom mi bajod.
hol jó ez? épp szidlak, mert sunyi módon előkaptad a fényképezőt egy gonosz... vagy
Jaa nem rossz csak mocskosul túlöltözött ezen a képen... Meg a motor is túl sokat kitakar belőle...
Hát én nem csak a Hannspree-ra gondoltam, hanem lovasára!
ígyvan, szép Hannspree CBR!
Nyugi Marcs, tök jó lett a kép!
Ami meg szép azt meg kell mutatni nem srácok?
mostmár mind1, én már lementettem a képet :D
nemáááááár megöllek nem adtam engedélyt se készíteni de feltenni... remélem tudtában vagy, hogy ez személyi jogok sértése
Amúgy nsr nincs is annyira kihegyezve... de mégse ment túl jól alul... Mind1, enyémnek nem volt túl jó a hengere, ezért olyan erős sem volt...
Az mtx az viszont elég nyomatékos volt, lévén hogy 180ccm es, már nem volt az ami a 125ösöknél, viszont ettől még pörgött rendesen, és pörgettem is mindig, rövid áttételek megkívánták, meg jó érzés volt ...
Mert az élményről beszéltem... És ez az igazi élmény, felül menjen de ott piszkosul, és hozzá legyen rendes pörgős hangja, jó vékony rezókkal, remegjen a levegő a tüdőmben...
hehe
2009-es jó nagy lett:D
öö én nem tudom! :D xD és Hondán ül, ez nem meglepetés! :D

jó kép lett! :D
Szevasztok CBR125R-ek!
Találkoztam ma a Hungexpo-n egy fiatal, csinos csajal!
Valaki ismeri?
5000nél vagy 6000nél van szervíz?
ahhoz mit szóltok hogy a cibber betolt 5 litert nyélen pestig? :D
szerintem nem, szia!