Szerintem nem meredek az a 17 liter....ha 1-2 igazán kemény 34es karbis meg tudja a... öm milyen tuningos 125ös eszik 10et-12őt(tapasztalat), akkor azok se csak levegőtől mennek!
Hát rotyogó hangját én se bírom
Én igazi 2t mociról beszélek, literenként minimum 230 Le vel
Fogyasztás meg... Fogyaszt amennyit fogyaszt, nem cigizek, nem drogozok, nem játszok szerencsejátékot... Ez élvezeti cikk, amit meg kell fizetni ez van, de azért a 17 liter meredek egy kicsit nem gondolod?
az lehet bár nem kis túlzás dübörgésnek nevezni egy 125-ös hangját vagyis, egyéni izlés dolga kinek milyen motorhang a szép, meg a dübörgő, nekem az enyém hangja se tetszik, meg apám v-stromjáé is még elég gyenge eresztés, én azt mondom 1000köbcenti alatt nehéz jó hangú motort találni
2t dübörgés? nekem inkább vinnyogás jut eszmbe a 2t-k hangjáról apámnak van egy pannónia gyűjtő, mániás ismerőse, szerzett kurva drágán egy szép állapotú p20-at is , oda volt érte mondta beinditja nekünk beröffentette aztán túráztatta kicsit.... hát nemtom az 2 hengres meg nem 125-ös de nagyon ratyi hangja volt meg amikor meghallom azokat a 2t 250-400-..stb köbcentis crossmotorokat a szervízbe a légkulcsnak van ilyen vékony fülbaszogató hangja
én a 125ös dt-be mindig repsol full szintetikus 2t-t raktam bele. akármit csináltam mindig lebuktam ha nem volt itthon senki és a húgomra kellett volna vigyáznom és helyette motoroztam
olyan büdös még most is a bőrkabátom pedig már fél éve nem ültem vele sem 2t sem semmin
szóval akkor is büdös. meg miután haver megvette az XT-jét belezúgtam a 2t dübörgésbe
az aztán nagyon fazsa lehet 750-es 2t minimum 15-17 litert ehet százon csodálatos gép igazán
ízlés kérdése nekem akkor sem kellene többet 2t ha 10 forint lenne a benzin literje, márcsak az ocsmány hangja és a büdös szaga miatt. Emlékszem mikor a robogómmal 150-200 km-eket mentem egyhuzamba, büdősebb voltam utána mint egy kazánfűtő 12 óra után pedig csak 50-es volt
hát talán épp ezért nem megyek vele, mert nem jön be... alig? hát azért pár száz km volt... igazából nem merek elmenni vele messzire túrázni vagy bármi, mert félek, hogy ottmaradok vhol
látom Te is szereted ezeket a szarokat rajzolni
Mikor nekünk kell valami hasonlót rajzolni már előre hányingerem van. De én már rájöttem, hogy lehet gyorsan megcsinálni. Autocadba gyorsan megrajzolom és halvány szürkével kinyomtatom aztán grafit ceruzával áthúzom a vonalakat, hogy ne legyen feltünő. kb 2-3 órákat is lehet ezzel a trükkel nyerni
röviden: NEM. sajna. Talán idén. De nem biztos.
Minden esetre a kamionparkolóban mehet a térdelés, de nyilván nem ugyan az a kategória.
Nemsokára kap az RS kevésbé kockára kopott gumikat, és ha rászánom magam, lehet kerülök egyet vmelyik pályán.
Én igazi 2t mociról beszélek, literenként minimum 230 Le vel
Fogyasztás meg... Fogyaszt amennyit fogyaszt, nem cigizek, nem drogozok, nem játszok szerencsejátékot... Ez élvezeti cikk, amit meg kell fizetni ez van, de azért a 17 liter meredek egy kicsit nem gondolod?
olyan büdös még most is a bőrkabátom pedig már fél éve nem ültem vele sem 2t sem semmin
szóval akkor is büdös. meg miután haver megvette az XT-jét belezúgtam a 2t dübörgésbe
ízlés kérdése nekem akkor sem kellene többet 2t ha 10 forint lenne a benzin literje, márcsak az ocsmány hangja és a büdös szaga miatt. Emlékszem mikor a robogómmal 150-200 km-eket mentem egyhuzamba, büdősebb voltam utána mint egy kazánfűtő 12 óra után pedig csak 50-es volt
Nagyon frankó kis cikk! ;) Nekem tetszett!
Mikor nekünk kell valami hasonlót rajzolni már előre hányingerem van. De én már rájöttem, hogy lehet gyorsan megcsinálni. Autocadba gyorsan megrajzolom és halvány szürkével kinyomtatom aztán grafit ceruzával áthúzom a vonalakat, hogy ne legyen feltünő. kb 2-3 órákat is lehet ezzel a trükkel nyerni
Holnap ugyanis le kell adnom 18 darab rajzot
Minden esetre a kamionparkolóban mehet a térdelés, de nyilván nem ugyan az a kategória.
Nemsokára kap az RS kevésbé kockára kopott gumikat, és ha rászánom magam, lehet kerülök egyet vmelyik pályán.