Ha sokan megyünk, az kicsit sok lesz! Viszont így már nekem is biztosabb, hogy megyek! Felkeltetted az érdeklődésem, szerintem ha minden jól megy, én megyek!
A megnyitó és az utána levő party is fergeteges volt x))))))
A srácot viszont nem hallottam, kénytelenek voltak a szüleim vasárnap este 11kor közölni a rossz hírt....azóta transzban vagyok.
A szülinapos lányon viszont jót nevettünk :DDD
háát csak tudnám, hogy csináltad... bár a hülye fejem nem nehéz felismerni hát mi nem értünk el ilyen előkelő helyet... az első meccs a Szerencsel betett... onnantól már mind1 volt
Hali.
Nem gond, én se ismertem volna meg magam. Négyből három meccset nyertünk, így lettünk 9. helyezet. Kalap szar volt az egész szervezés...na mindegy.
Egyből megismertelek, hiába nem láttalak életemben (élőben)
De az az őszinte mosoly, amit a fején láttam, és hogy ez milyen csúnyán nyilvánult meg.....:DDDDD Csak páran nevették ki
A srácot viszont nem hallottam, kénytelenek voltak a szüleim vasárnap este 11kor közölni a rossz hírt....azóta transzban vagyok.
A szülinapos lányon viszont jót nevettünk :DDD
Nem gond, én se ismertem volna meg magam. Négyből három meccset nyertünk, így lettünk 9. helyezet. Kalap szar volt az egész szervezés...na mindegy.
Egyből megismertelek, hiába nem láttalak életemben (élőben)
Végül hogy végeztetek?
Mégegyszer köszi!