Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vicceltem, nyiltnap lesz, és pont egybeesik a szülinapommal :)
Ha sokan megyünk, az kicsit sok lesz! Viszont így már nekem is biztosabb, hogy megyek! Felkeltetted az érdeklődésem, szerintem ha minden jól megy, én megyek!
mennyi egy jegy kecskemét ringen ?
pedig én meg voltam győződve hogy április elsején van a szülinapod
nekem meg húsvétkor és addigra lett eltolva ez miatt
inkább az akkori programodat told el, mert akkor lesz a szülinapom, és mindenkit meghívok egy napi bérletre aki jön...
"hülye fejem" és " kicsit böszme vagyok tudom"... Micsoda megnyilvánulásokat csinálsz Neked aztán van önkritikád
Nem, nem bántom.
De az az őszinte mosoly, amit a fején láttam, és hogy ez milyen csúnyán nyilvánult meg.....:DDDDD Csak páran nevették ki
most miért bántod?
A megnyitó és az utána levő party is fergeteges volt x))))))
A srácot viszont nem hallottam, kénytelenek voltak a szüleim vasárnap este 11kor közölni a rossz hírt....azóta transzban vagyok.
A szülinapos lányon viszont jót nevettünk :DDD
ez a szervezés egy nagy ratyi volt meg a megnyitó is ááh... de a srác jól tolta mikor beordított, hogy Gyurcsány lemondott
Mi is csak az első meccset csesztük el... de már nem lehettünk 1-8ba. Utána meg hiába vertük Egert 80-12re, nem sok értelme volt..
miért pont április 18? nem lehet eltolni 1 hetet valamerre?
háát csak tudnám, hogy csináltad... bár a hülye fejem nem nehéz felismerni hát mi nem értünk el ilyen előkelő helyet... az első meccs a Szerencsel betett... onnantól már mind1 volt
Hát ha anyagilag úgy fogok állni, és megjön az új gumim, akkor lehet, hogy elnézek oda én is!
április 18 kecskemét ring, előre szólok hogy mindenki jönni fog a topikból. :D
Hát akár annak is veheted!
Ez most valami invitálás akart lenni?
Április 29 Kunhegyes? Motoros szépségverseny, és kiállítás, a madarasi banda szezonnyítő összejövetele!
Hali.
Nem gond, én se ismertem volna meg magam. Négyből három meccset nyertünk, így lettünk 9. helyezet. Kalap szar volt az egész szervezés...na mindegy.
Egyből megismertelek, hiába nem láttalak életemben (élőben)
szia háát végül sikerült nyerni is meccset ne haragudj, hogy nem ismertelek meg kicsit böszme vagyok tudom
Szia

Végül hogy végeztetek?
Köszönöm válaszod! Sajnos ez már megvan (robbantot rajzok). Amúgy karbis, 2004-es.
Mégegyszer köszi!
jolett volna tudni az évjáratot,mert asszem2007 töl injektorosak a kicsikék
http://downloads.hondatech.inf... minden amire szükségedvan.