Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

találtam 1 vidit ahol angel eyes fényszóró van a kis ciberében. akit esetleg érdekel lesse meg
Honda CBR 125 running
Centrifugális olajszűrő van benne kérem, ha jól tudom... A CimBoRám nemsokára megkapja a h4-es izzókat mert ezek a gyárik szörnyűek és kiis égnek folyamatosan...
Dehogy is nem! Van benne olajszűrő. ha leveszed a jobb oldali deknit akkor ott van benne 1 kis műanyag amiben sűrű réz háló van. az az olajszűrő és azt is tisztítani kell néha
Membrános csap, magától elzár, ha leveszitek, feltéve, ha jó benne a membrán! Nincs olajszűrő!
haliho
egy kis info kellene:
1.: Tartályon van valami csap amivel ellehet zárni, mikor szedjük le? Mi az a két vastag cső a közepén, az 1ik az a lefolyó, de mi a másik?
2.: Az olaj filterhez hogy lehet hozzáférni?

kössz előre is
Felvettelek msn-re.
igen-igen...bocsi :)
én is most akarok venni egyet, csak kicsit azért megvan bennem a para...
te eddig nem bántad meg?
Kikérem magamnak smkp. Amúgy igen én úgy használom.
Hello!
Van még valaki itt, aki mopedként használja a cbr-t?
Érdekes egy eladó!
HALI

FIGYELEM! kedves cbr 125 tulajok! csak rájuk vonatkozik.
akinek van cbr 125 vasán Arrow kipufrendszer. minden technikai info kép videjó stb. .. tapasztalat egyéb észrevétel a fenti egyedi extra után?.
miden hasznos info jöhet ? szezon előt vagyok és vásárlásra adtam fejem de előte körültekintően info imput gyűjtés.
sajnos a kereskedők csak eladni akarni és semi infot nem tudnak a termékről sem.
infokat köci üdv midnekinek
Aki megteheti!
Nekem is úgy van!
ok, akkor úgy veszem
jaja vedd ugy ,de amugy meg csak hülyülök
ezt most úgy vegyem hogy belémkötöttél?
Állat vagy csak ugy hasitasz menyivel mentél 80 al?
elől egyel kisebb
Olcsóbb az biztos, de a szervíz miatt behozza a cbf árát:D
cbr-ről letettem úgy érzem! cbf nagyobb, kényelmesebb valószínűleg! motorikusan lehet gyengébb dehát valamit valamiért:)!
Tegnap reggel fél 7kor az üllői és haller kereszteződésben láttam elzúzni az üllőin 1 piros kis CiBeRét. Ki volt az ?
Gyári áttétel van a CBR-eden?
Na megvan a holnapi benzinpénz(ma kimotoroztam kb 3litert), hála a Chelsea-nek, az Arsenal-nak, illetve a Liverpool-nak!
MZ olcsóbb és elcsordogál a városban!

Vegyél cíberét ha megteheted!