Én azóta nem foglalkozok a kis CBR-el, amióta mentem egy 954RR-el, odarántottam, és az az érzés elkapott, és nem szabadulok! Szóval majd akkor száguldozok, amikor nagy gépem lesz!
átérzem ezt az 1000ccm utáni vágyat amikor elszabott a hétvégén mellettem egy cbr 1000RR egykeréken énis belegondoltam hogy egy 10év múlva majd én járok ilyennel talán
hát jah, nekem se 2 perc volt megkeresni a gép meg a jogsi árát, de csak meglett , ami késik nem múlik adsif is kell valamivel járni 3 hónap és végzek a sulival, aztán végre meló és elkezdhetek gyűjteni valami nagyobb motorra , nekem 1000ccm vagy annál nagyobb motor , nem a száguldás miatt, nem szokásom evvel sem, nekem a feeling miatt, tetszenek a nagyobb, testesebb vasak, meg a hang élmény miatt nincs szebb egy 1000 vagy nagyobb köbcentis v2 hangjánál
nekem speciel azért nem tetszenek ezek a kis köbcentis gépek mert olyan picik, az enyém is pici szerintem , bár a lepkesúlyommal épp elég ezt 190 körüli motort terelgetni
van benne valami. de sajna csak M-es jogsim van szülők meg féltenek nagyon én még fiatal vagyok A-s jogsi márcsak saját zsebből lesz. ami késik nem múlik
hát danee aki 2 üteművel jár .... nekem a 400-as sor-es 100-110-en 4.2-őt eszik az 50-es 2 ütemű robogoóm meg 4-et evett 70-en katasztrófa, részemről soha többet 2 ütemű
had ne reagáljak rád...
165cm az nem semmi, ahhoz képest kb villanypózna amocihoz képest :P!
tyű baze
látom nemsokat értessz a kommunikációhoz...
nekem speciel azért nem tetszenek ezek a kis köbcentis gépek mert olyan picik, az enyém is pici szerintem , bár a lepkesúlyommal épp elég ezt 190 körüli motort terelgetni