Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan aranyos az a Marcs matrica a motorodon
mondhatjuk így is
MotoGP alkatom van!
replay te rikta hülye vagy
had ne reagáljak rád...
165cm az nem semmi, ahhoz képest kb villanypózna amocihoz képest :P!
tyű baze
szőke hajú kék szemű,fehér paripával
17éves vok, és 165centi magas!
én is ezt akartam kérdezni...tiszta társkereső
tel száma nem kell?
csabika lehet hülye kérdésnek tűnik de csak cbr miatt kérdem mer tláttam vidit ahol rajta ültél! Milyen magas vagy?:)
igen ki volt írva kedves bence...
látom nemsokat értessz a kommunikációhoz...
szerintem az adatlapra ki van írva..
csabika hány éves vagy ha nemvagyok indiszkrét? mert láttam hogy 52kg és az nem valami sok:)!
szóval Bp 17 kerből mátrába (kékestető) meg vissza :D!
Én azóta nem foglalkozok a kis CBR-el, amióta mentem egy 954RR-el, odarántottam, és az az érzés elkapott, és nem szabadulok! Szóval majd akkor száguldozok, amikor nagy gépem lesz!
átérzem ezt az 1000ccm utáni vágyat amikor elszabott a hétvégén mellettem egy cbr 1000RR egykeréken énis belegondoltam hogy egy 10év múlva majd én járok ilyennel talán
hát jah, nekem se 2 perc volt megkeresni a gép meg a jogsi árát, de csak meglett , ami késik nem múlik adsif is kell valamivel járni 3 hónap és végzek a sulival, aztán végre meló és elkezdhetek gyűjteni valami nagyobb motorra , nekem 1000ccm vagy annál nagyobb motor , nem a száguldás miatt, nem szokásom evvel sem, nekem a feeling miatt, tetszenek a nagyobb, testesebb vasak, meg a hang élmény miatt nincs szebb egy 1000 vagy nagyobb köbcentis v2 hangjánál
nekem speciel azért nem tetszenek ezek a kis köbcentis gépek mert olyan picik, az enyém is pici szerintem , bár a lepkesúlyommal épp elég ezt 190 körüli motort terelgetni
Anyám Aprilia Mojito-ja elment mátrába meg vissza 1 tankkal! nem oylan rossz az a 2 ütem :D
igazából 80 +nagyobb karbi-légszürő minden szarság van rajta.
6 litert egy ötvenes motor? Az szép...
van benne valami. de sajna csak M-es jogsim van szülők meg féltenek nagyon én még fiatal vagyok A-s jogsi márcsak saját zsebből lesz. ami késik nem múlik
hát danee aki 2 üteművel jár .... nekem a 400-as sor-es 100-110-en 4.2-őt eszik az 50-es 2 ütemű robogoóm meg 4-et evett 70-en katasztrófa, részemről soha többet 2 ütemű
akkor bocs
3-4 liter! 2,5-3!
bár ti ne panaszkodjatok. aztírtátok hogy 3-4 liter fele eszik a cbr én rs-em igaz tuningosan 6litert simán benyel de azér megy is ahhoz képest