hát azért azt cáfolnám, hogy mindenkit átengednek. Nekem volt egy barátnőm akit angolból és matekból sem engedtek át még utóvizsgán sem Jó mondjuk ő tényleg nem volt túl okos
hát azért én voltam matek emelten is, annyira nem volt egyszerű :) Mondjuk én mind3ból úgy mentem emeltezni, hogy addig középszinten tanultam az adott tantárgyat. Leszámítva az angol, mert én szpesöl inglis klásszos voltam :D
szerintem nem kell túlspilázni. Középszinten még a hülyét is átengedik. :) Véleményem szerint egy vizsgaidőszak egy vizsgája zurább mint a komplett 3 emelt érettségim (töri,angol,matek) volt :)) Persze vannak könnyű vizsgák is, de azok a ritkábbak :D
Matekra sose jutott eszembe hogy középsuliban tanuljak...
Bár csak középszinten tanultam... De emelt se lett volna igazán dúrvább, az is csak matek... :P
Ne is mond. Héten nem mentem iskolába, mert melóztam most meg tanulhatok mint az atom. Amúgy fontos a próbaérettségi, mert ez határozza meg az év végi jegyemet. Amúgy a középszinten is vannak ám meglepetések. Például én most azt gyakorlom, hogyan kell szépen levezetni egy feladatot, kikötésekkel ellenőrzéssel, odaírni hogy mikor mi következet és mi alapján. De ez csak a matek! Van töri, magyar, angol még..
Ilyen nincs! Reggel felkelek, 5centis hó a házak tetején, hóesésben megyek iskolába is.....most napszemüvegben jövök haza, kabát nélkül, a nap kisüti a retinámat is.....mi folyik itt Gyöngyösön?
Valaki csinált már emelőt a motorhoz?
mert láncszettet kellene cserélnem és még nincs mivel felemelni nem is tudok nekifogni. Bent melóhelyen vicces lenne ha a csápos emelővel esnék neki
ha valaki csinált vagy neki van otthon lenne olyan kedves és kisegítene pár mérettel és képpel?
Gondoltam rá én is, bármikor eltünhet a postán....de az utánvétel meg drága, a lánckereket nem akarom ököráron adni, annyiért újat is kap, ha olcsón adom meg az ár több mint fele a posta, és akkor meg nekem lenne 4-5 száz forintom a haszon, ami meg nekem nem érné meg! Ezért szeretném, hogy ha megkeresne a srác, és akkor kitalálnánk valamit!
Bár csak középszinten tanultam... De emelt se lett volna igazán dúrvább, az is csak matek... :P
középszinten a rendes érettségire sem kell tanulni. Emeltszinten kell, de nem hiszem h fucky emeltezik.
piros naracs ezüst fehér neonzöld szinekbe
mert láncszettet kellene cserélnem és még nincs mivel felemelni nem is tudok nekifogni. Bent melóhelyen vicces lenne ha a csápos emelővel esnék neki
ha valaki csinált vagy neki van otthon lenne olyan kedves és kisegítene pár mérettel és képpel?