Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tiltott le de am lesz egy nyugodt hétvégétek úgyhogy örülhettek
de most mért? A Fucky tiltott le, nem én!
köszi rendes vagy
hát azért azt cáfolnám, hogy mindenkit átengednek. Nekem volt egy barátnőm akit angolból és matekból sem engedtek át még utóvizsgán sem Jó mondjuk ő tényleg nem volt túl okos
hát azért én voltam matek emelten is, annyira nem volt egyszerű :) Mondjuk én mind3ból úgy mentem emeltezni, hogy addig középszinten tanultam az adott tantárgyat. Leszámítva az angol, mert én szpesöl inglis klásszos voltam :D
szerintem nem kell túlspilázni. Középszinten még a hülyét is átengedik. :) Véleményem szerint egy vizsgaidőszak egy vizsgája zurább mint a komplett 3 emelt érettségim (töri,angol,matek) volt :)) Persze vannak könnyű vizsgák is, de azok a ritkábbak :D
Matekra sose jutott eszembe hogy középsuliban tanuljak...
Bár csak középszinten tanultam... De emelt se lett volna igazán dúrvább, az is csak matek... :P
Ez igaz, nulla tanulással is meglett nekem az 5ös matek meg 5ös infó... Ami kellett, a többit meg leszartam :D
Ne is mond. Héten nem mentem iskolába, mert melóztam most meg tanulhatok mint az atom. Amúgy fontos a próbaérettségi, mert ez határozza meg az év végi jegyemet. Amúgy a középszinten is vannak ám meglepetések. Például én most azt gyakorlom, hogyan kell szépen levezetni egy feladatot, kikötésekkel ellenőrzéssel, odaírni hogy mikor mi következet és mi alapján. De ez csak a matek! Van töri, magyar, angol még..
lassan donga-lábú cigány-gyerekek potyognak az égből
Ilyen nincs! Reggel felkelek, 5centis hó a házak tetején, hóesésben megyek iskolába is.....most napszemüvegben jövök haza, kabát nélkül, a nap kisüti a retinámat is.....mi folyik itt Gyöngyösön?
a próbaérettségi szopatósabb mint az igazi érettségi, mert így akarják beparáztatni az embert, hogy jobban készüljön az érettségire
én látom msn-en szinte minden nap, úgyhogy akkor csak letiltott téged
mijaza próbaérettségi, és minek tanulni rá?
középszinten a rendes érettségire sem kell tanulni. Emeltszinten kell, de nem hiszem h fucky emeltezik.
annyira tanul, hogy már msnen sem látom egy ideje
felnicsíkok 990Ft-os áron
piros naracs ezüst fehér neonzöld szinekbe
én 4 db. féltéglát tettem a hátsóvilla alá és már jó is volt
na, holnap valami autós krúúúzingolás? Fucky elvileg próbaérettségire tanul de sok hasonló kifogást hallottam már tőle és utána mégis ráért mindenre
Valaki csinált már emelőt a motorhoz?
mert láncszettet kellene cserélnem és még nincs mivel felemelni nem is tudok nekifogni. Bent melóhelyen vicces lenne ha a csápos emelővel esnék neki
ha valaki csinált vagy neki van otthon lenne olyan kedves és kisegítene pár mérettel és képpel?
Valaki Tolna megyébe is vihetne egy kis jó időt hétvégére. Már 3 hete nem motoroztam. Hnap megyek haza és nem lenne túl jó ha esne a hó
hát nálunk ma konkrétan szakadt a HÓ de legyen igazad...
Jövőhéttől jó idő lesz. Meghoztam a jó időt
valaki szóljon már az időjárásnak, hogy márc. 19-et írunk
hát igen necces...
Gondoltam rá én is, bármikor eltünhet a postán....de az utánvétel meg drága, a lánckereket nem akarom ököráron adni, annyiért újat is kap, ha olcsón adom meg az ár több mint fele a posta, és akkor meg nekem lenne 4-5 száz forintom a haszon, ami meg nekem nem érné meg! Ezért szeretném, hogy ha megkeresne a srác, és akkor kitalálnánk valamit!