Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a borítékba belerakom a pénzt nem valami nagy ötlet ám....
Azt nem írtam, hogy egyezzünk meg 1300 Ft-ba, jó állapotú fogaskerék, és ebben benne van akkor a levél feladása is! Vagy akár feladhatom postai utánvétellel is, de az úgy drágább! Beszéld meg a haveroddal, hogy hogy szeretné, vagy add meg neki az email címem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot légyszi! Köszi!
Jó! Holnap feladom levélben, és akkor haverod is adja fel a pénzt!
Hali!
e-mailen küldöm haverom címét ahova küldheted a fogaskereket!

Köszi!
Az a lényeg!
Egészséggel használd!
Sziasztok!
ELADÓ cuccok!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
szerelem volt első látásra
A lényeg, hogy jó, és véd és ha még a ruhádhoz is megy, akkor tökéletes!
azért annyira nem szegény mert lemostam vasárnap és tegnap mentem vele a kesztyű semmi ilyen ismert, örülök hogy találtam méretet, de egész jól néz ki meg megy a ruhámhoz, mert piros fekete f2
ja és mellesleg XXS-es
Akkor jó! Milyen kesztyűt találtál?
Szegény kis CBR! Milyen motoron ültél? Veszélyes volt?
igen sikerült én ma nem mentem a kis cbrel de azért ültem ma is mocin és még élek ez jó hír
Igen...sajna ma nem volt túl jó idő...reggel suliba elmentem, meg haza, az kb 2km, meg délután 1 kör....
Sikerült kesztyűt találni?
5?
RS topik!
Hali mennyiért árulod a 14-es lánckereket, milyen állapotban van és mennyi lenne a posta?
Köszi
Jó nektek, én a hétvégén 200km-t mentem! De nemsoká meglesz a 10ezredik együtt töltött km, az szerintem szép teljesítmény, július 4-én vettük át, 0km-esen! Ma is beletettem 5km-t!
Nekem hétvége alatt 600km ment bele! (Szombat: Gödöllő-Kecskemét Vasárnap: Gödöllő-Monor-Dobogó kő)
enyém sor2 , ezt sem kell agyonpörgetni, meg le fel zongorázni minden kanyarban , mint a sor4-eket , hogy tartsa a fordulatszámot amin még rugalmas, de a kisebb köbcenti miatt azért közbe használnom kellett, főleg a bakonyban . Meg nem pályán mentem veszprém, fehérvár ...stn mindehol a sok lámpás megállás, ilyesmi amugy ha nem muszály én se játszok a váltóval menet közbe, nem hajkurászom a sebességet ha picit leseik a fordulat majd szépen visszakúszik lassan, nem igazán érdekel 2-2.5ezer fölött nem dadog addig nyugodtan visszaeshet , max lomhán fog viselkedni egy picit, de szerintem aki túrázni szeret kényelmesen azt az ilyen nem izgatja
Na ja a másik előnye a v2-nek hogy én ritkán nyúlok a kuplunghoz
a 484-ből kb 420-at sőtétbe mentem ugyhogy igen jó lett a fogyasztásom 3.7 kerekitve , amugy 3.6 valamennyi mondjuk ilyen kis köbcentitől ez a minimum ha nem huzzák neki semmit de meg vagyok elégedve vele, ennyit még nem mentem egy nap a kawiccsal , nem zsibbadt el se nyakam, se csuklóm, se seggem jó pont a kis kékségemnek csak a ball alkarom a tengernyi kuplungolástól a nap végére
Jaa tudom mi történt veled olvastam valamelyik topicba meg már a képeid is megnéztem Én is motoroztam szombaton de csak Pápa, Herend felé a Bakonyba... Ja egyenlőre nekem is tetszik ez a nyomatékból való motorozás, nekem se ment 7ezer fölé a fordulatszámom egyszer se pedig hazafelé kicsit meghíztuk a gépek bajszát...

mi a helyzet zol? jöhettél volna motorral te is a kiállitásra, egész jó idő volt, eltévedtem hazafele mint a szél, de legalább kimotoroztam magam a majd 500 km elég volt, most ha jön a hideg ujra bírom motor nélkül egy darabig megint
lesd meg a képeim a kiállitásról, dobtam fel párat a galériába, baszki most nagyon megtetszettek a naked-ek , még a sor4-esek is cb1300, meg az 1250-es bandit ilyen motor kéne nekem amivel 3-4000 , max 5000-es fordulaton el lehet túrázgatni kényelmesen, utálom a magas fordulatszámot, enyém mikor már eléri a 7-8000 ezret azt nagyon utálom undoritó az a visitás
Ilyenkor azért örülök hogy nálunk nem ilyen a helyzet... Én mikor belejelentettem hogy múlt nyáron hogy veszek egy 650es motort a 125ös után (pedig még a 125ös is a garázsban állt) kérdésaz volt hogy milyet veszek a második meg hogy mikor megyünk megnézni Anyám első kérése hogy szeretné megnézni képen... Mutattam nekia hírdetést utána azt mondta szép ennynivel le is zárta Szóval csütörtökön este találtam meg a hírdetést szombat délelőtt már le volt foglalózva a motor Pesten...
a mutterok már csak ilyenek nekem sem örült mikor nyár elején bejelntettem, hogy döntöttem és a nyáriszüneti meló után megyek a korlátlanra, és lecserélem a robogót hallani se akart róla de sok beleszólást nem hagytam neki, mivel minden az én pénzemből volt , ahhoz meg neki semmi köze kénytelen volt elfogadni a tényt, hogy apám után lesz egy újabb motoros a családban utána meg a köbcentin ment a vita azt mondja csak 125-öst vehetsz , mondtam , hogy no-no utána akkor csak 250-est vehetsz, maximum 250-est az is túl nagy neked abból nem akart engedni semmi áron aztán rátaláltam a kawára és készen volt teljesen de már nagyjából beletörődött, sok választása nem volt mutattam neki a motorkiállitásos képeket amin az 1250-es banditon ülök....mondtam neki, hogy tetszik és használtan rohadt olcsó, jövöre vagy azután ha kerestem egy kis lóvét lehet , hogy olyanra cserélem a kawát.... "mire?" "te nem vagy nooormális !" kész kabaré ahogy aggódik mindig