Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Héhéhé! És az aprilia?
Vagy nem vetted át bátyádtól? Én ott lemaradtam....
hát majd talán a következővel megbékélsz kinek mi ennyi most megyek RMC-be kesztyűt nézni szorítsatok, hogy legyen
THNX, közben megtaláltam a weboldalát guglival is.
Az atomtámadás utáni temető sztájl mondjuk nekem kicsit dark, de ettől függetlenül hangulatos
Hanem egy másik ugyanolyan jó motort!
ja és semmi bajom Marcs-al (azt leszámítva hogy volt egy jó motorja, de ő még sem azt választotta )
most meg fogtok kövezni, de volt igazság a hsz-ében..
Rockyandyroll

Dr. Shancus ezt a problémát is olvosolta, mert elküldtem neked névjegyben!
okés ;)
De majd még megbeszéljük, mert az éveset már lekéstük, szóval majd csak napi liszenszek lesznek! Én szerintem csak augusztusban indulok, de majd megbeszéljük!
oks, akkor megyek én is :D
Nyáron tuti lesz pályázás!
Hát ha te is nevezel, akkor én is! Most is ugye neveztem, aztán odajött egy R125ös srác, hogy ha tudja, hogy nevezek, akkor nevezett volna, májvipre kiírtam, hogy 125 4T-sek nevezzenek, hátha leszünk többen is!
de azért remélem nyáron zúzunk!
kunmadarasra is kéne menni, csak kéne több 4t hogy ne picsázzanak el annyira :D
Áááá, anyagiak nem engedik egyenlőre, meg szerintem hideg van még!
Okés!
Ha minden jól megy holnap, akkor beleteszem a 10ezredik km-t!
Iskolában majd megtárgyaljuk a többit!
nemhogy jönnétek kecsóringre
deh:D
hát majd ha gozsovics királyfi feljön msn-re akkor szólok neki hogy hétvégén menjünk ki sportpályára fényképezkedni majd kijössz te is megalább lesz közös kép a 2 motorról:D
Reménykedj, hogy Zoltán nem olvassa ezt az oldalt, mert akkor holnap az iskolában véged, ha megtudja, hogy reklámozod a valódi kilétét! .......
Kihoztad ma az RS-t? Holnap kerülünk 1et?
Shancus,

Tomtattoo tel.száma nincs meg véletlenül?
oke fonok! tavol alljon tolem az ilyesmi!
ülj fel inkább szépen a ződségedre, aztán nyélen nyergeljél át a ződ topikba, ne itt bántalmazzad lelkileg Marcs -t
húú b*ssza meg lebuktam
a sármod minden csajt levesz a lábáról látod :D
ezek szerint akaratomon kivul is volt benne valami, ha ennyire magadra vetted