Tulajdonképpen minden motor városi motor is egyben(kivéve a crossok)! Most attól függetlenül, hogy nem egy 180lóerős motor van benne, attól még lehet sportmotor! Nem mondta senki, hogy versenyezni kell vele, csak hogy sportmotor, mint még nagyon sok motor a világon!
Attól függetlenül még sportmotor, teljes mértékben! Most az nem lenne jobb, ha lenne 150kiló, meg így-úgy nagy, és akkor menne 110et...ez ilyen, és szerintem divatos motor!
Kb akora testü mint egy rs 50 ha nem kisseb! pont ezért nem tecik keskeny a motor alig van burkolva nameg a fejidom azzal a plexivel csodálatos ezzekel nem nagyon kell versenyezni turázni jo viszont
szóval akkor endúró párti:)
mindenképp sport vagy túra mocit szeretnék, szóval máson nemis nagyon gondolkodtam, mert azért szeretnék majd menni:)nameg nem fogok terepezni az biztos!
de nemrossz motor azse:)
azért köszi a segítséget, szerintem ebből cbr lesz!
az a baj nem vagyok nagyon cross párti:D
el lehet szenvedni motorvásárlás előtt, dehát hamár veszünk ugye akkor már oylat mi tuti a számunkra:)
jó lenne de kicsi kicsi kicsi kicsi kicsi kicsi kicsi :SSS
Igen ebben egyértelműen a cbr a jobb!:)
Egyetlen hatalmas bajom vele hogy nagyon kicsi:S
szal én 190cm körül mozgok, aztán felülök rá, a lábam bőven leérne (a videók alapján) és ha ül is az ember nagyobb mint a gép:) 2 személynél meg mintha mi vinnénk a motort kb :D!
am nagyon tetszik nekemis!:)
na igen az ybr csordogálásra van, a vége tényleg 100km/h környéke, de 2 személy alatt is viszi! nem sport mint a cbR..:)
Attól függetlenül szerintem elgondolkodtató, hogyha ott állna mindkettő előttem melyiket vinném:)!
cbr se erőgép azért, ybr se, mindkettő megbízható, de mégis más!
ezen még agyalni fogok:)
köszi mindenkinek!
ugyan az a motor van benne mint az xt 125-ben. xt 125X-e van haveromnak és eléggé gyászosan teljesít. a 80as utazó is eléggé erőltetettnek mondható. olyan 105körül van a vége de az már nagyon kínlódva. szóval nem tudom, hogy csinálják a youtubeos vidiken, hogy 120akat megy.
Az YBR nem túrasport, simán túramotor! Attól függ, ha sportosabban akarsz menni, akkor annál jobb, minél nagyobb a fordulatszámtartományod, de ha csak túrázni, vagy nyomatékosan menni(CBR 6osban kihúz 2ezertől)!
Élőben igazából még nem, videókat nézegettem és az ybr-en nem tünt el annyira az ember:) lehet hogy lomhább mivel úgy néztem az ybr túrasport, viszont nyomatékilag szerintem azonosak kb!
a méretet hát.. nemtudom... :)
Azért köszi, ennek utánajárok:)
yamaha ybr 125 nagyob btestű mint a cbr 125? láttad már élőben? mert nem igazán nagyobb még kisebb is. én mentem is vele. Most nem azért mondom, mert nekem CBR-em van, de az gyengébb és lassabb meg lomhább is
Nem kell nekem olyan vad motor, pláne nem kezdésnek! Igazából ami nekem fontos az a nyomaték, szóval vigyen el 2 embert, nameg ne legyen olyan nagyon kis testű, mert borzalmasan tud kinézni egy magasabb vagy nagyobb darab ember egy kis motoron!
Ezért is jött szóba a Yamaha ybr, mert úgy néztem az nagyobb testű, a nyomaték meg egyezik! szerinted?
Miért ne lenne rá való az R betű? Mert nem versenymotor? De versenymotor...ez a jövő 125ös versenymotorja, nem a 2ütem, nem lesz már sokáig 2ütemű motor gyártás(én személyszerint bánom, jó gépek)! Így teljes joggal írják rá, hogy R! Magas fordulatú motorok, idomozottak, jó fékkel!
Azért szidják mert rajta az R mint racing betü.Nagyon jó kis gépek ezek a kisfogyis picik(cbr125r,ninja250r),de nem való rájuk az a R betü.Ha egy olcsó költségvetésű gépet akarsz és beéred a lassú tempóval aminek egy hátránya van csak akkor nyerők az ilyen stilusu gépek legyen az bár mi is.
Ami hátrány ezeknél a gépeknél,hogy a nagyon forgalmas utakon ahol magas a haladási tempó és teli kamionnal oda nem lehet velük kimenni.
Egyszer végigmentem a 4es -n az mz es125/1 trofimmal és hát minden köcsög kamionos dudált még a személykocsik is centikre elöztek meg életveszélyes szitukban.Kezdőknek nem ajálom ezt az élményt.Tehát ha hosszú turára mész érdemes az útvonalat kevésbé forgalmas úton megtervezni!Azóta a hortobágy felé járok Debrecenek ha trofival megyek végig át a jászságon.
Ha vad 125re akarsz akkor meg számoljjál azzal,hogy nem megvenni drága hanem a kiadásai fentartás szempontjából egy cagiva mitonak kb. 10X mint a cbr125 nek!Meg lassan a válság következtébe érdekes lesz egy erős gépet nézni üres tankkkal a garázsban.
Szóval az ybr túramotor/túrasport? Mintha nagyobb testű lenne a cbr-nél nem? tudtok valamit a teljesítményéről?
Tudom hogy cbr fórum, de ezt vehetjük összehasonlításnak:D
mindenképp sport vagy túra mocit szeretnék, szóval máson nemis nagyon gondolkodtam, mert azért szeretnék majd menni:)nameg nem fogok terepezni az biztos!
de nemrossz motor azse:)
azért köszi a segítséget, szerintem ebből cbr lesz!
el lehet szenvedni motorvásárlás előtt, dehát hamár veszünk ugye akkor már oylat mi tuti a számunkra:)
jó lenne de kicsi kicsi kicsi kicsi kicsi kicsi kicsi :SSS
Egyetlen hatalmas bajom vele hogy nagyon kicsi:S
szal én 190cm körül mozgok, aztán felülök rá, a lábam bőven leérne (a videók alapján) és ha ül is az ember nagyobb mint a gép:) 2 személynél meg mintha mi vinnénk a motort kb :D!
am nagyon tetszik nekemis!:)
Attól függetlenül szerintem elgondolkodtató, hogyha ott állna mindkettő előttem melyiket vinném:)!
cbr se erőgép azért, ybr se, mindkettő megbízható, de mégis más!
ezen még agyalni fogok:)
köszi mindenkinek!
az hogy kisebb fordulaton megy az nem azt jelenti hogy rosszabb, vagy igen?
a méretet hát.. nemtudom... :)
Azért köszi, ennek utánajárok:)
Ezért is jött szóba a Yamaha ybr, mert úgy néztem az nagyobb testű, a nyomaték meg egyezik! szerinted?
Ami hátrány ezeknél a gépeknél,hogy a nagyon forgalmas utakon ahol magas a haladási tempó és teli kamionnal oda nem lehet velük kimenni.
Egyszer végigmentem a 4es -n az mz es125/1 trofimmal és hát minden köcsög kamionos dudált még a személykocsik is centikre elöztek meg életveszélyes szitukban.Kezdőknek nem ajálom ezt az élményt.Tehát ha hosszú turára mész érdemes az útvonalat kevésbé forgalmas úton megtervezni!Azóta a hortobágy felé járok Debrecenek ha trofival megyek végig át a jászságon.
Ha vad 125re akarsz akkor meg számoljjál azzal,hogy nem megvenni drága hanem a kiadásai fentartás szempontjából egy cagiva mitonak kb. 10X mint a cbr125 nek!Meg lassan a válság következtébe érdekes lesz egy erős gépet nézni üres tankkkal a garázsban.
Tudom hogy cbr fórum, de ezt vehetjük összehasonlításnak:D
Cbr-nél jobbak vagy..?