Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az szép :D
motor kiállításon találtuk
viccen kívül? :o
hát kiugrott elé 1 malac:D
ahhoz túl nagy szám van, hogy szó nélkül hagyjam és mivel érintett a dolog ....
nem neked szolt am az uzenet.
ez most miez?
aha biztos... hát látszik te sem ismersz de ha ennyire megbánthatnékod napot tartasz hát öntsd ki a szíved nem zavar
vicc akart lenni lényegébben csak szarul sikerül neki. majd egyszer talán :DD
vagy nem tudod:)
miért szted azért járok ide vagy mi? ez úgy hangzik mintha a való életben nem állnám meg a helyem vagy nem tudom
te atlatsz rajtam! uzleti erzekednel mar csak emberismereted nagyobb!
gyenge ember lehetsz .... egyből egy nálad fiatalabb ír aztán találsz rajta fogást hogy hol tudod basztatni onnantól te nem vacakolsz....
Sracok valaki kapja mar el szegeny Marcsot. feljar ide mar sztem tobb mint egy eve mindenki csak bokolgat neki, meg neha hivja motorozni, aztan meg sosincs semmi.. ez igy nem mehet tovabb! szegeny mar ott tart h egy kesztyu miatt felkotne magat.
remelem ez koltoi kerdes
van jogod osztani hogy mit csináljak ?
te mondtad nem én
nem láttunk téged, pedig azt mondat jössz:D
te ne vigyorogjal hulye gyerek.
scitec sracok akcioban
neeem... engem nem lehet ilyen átlátszó szöveggel manipulálni... én nem állok be a sorba .
Mer micsinált? eléugrot egy oposzum?
ennyi maradt csabika motorjából:DDD
uhh ne is mond az enyém is full mocsok lett a tegnapi 484 után, mondjuk előtte se volt lemosva már 5-600km óta , de a tegnapi esti motorozós eltévedéseim után olyan utakon jártam vele, hogy még a vázról is fél ökölnyi sárdarabot pöcköltem le a bakancs orrával mielőtt betoltam a garázsba valamelyik nap lecsutakolom én is a kékséget