Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, hogy szóltál megváltozott még anno az msn címem és elfelejtettem átírni! :D Átírtam, de felvettelek! :D
Nekem van felvettelek msn-re
Valaki írta múltkor a szivargyújtót! Aki szerelt be cíberébe küldjön egy képet, hogy hova tette be! Köszönöm!
Ma nagyon jót motoroztam... És Kiskaldinak köszönhetően lett egy átalakított gyári dobom is köszönöm ! Amúgy Monor elött (Péteri vagy mi) énis találkoztam egy rs-el ...
Valahog úgy....
Végre gurultam ma is 1 jót találkoztam péterinél egy rs 125össel is.
Persze akkor sem tartja 12 felett, hanem vissza letilt rögtön
Szerintem az vhogy úgy lehetett, hogy 4. szabályzás körül visszarakhatta 3-ba, rávágta a kuplungot és akkor felmegy.
azt hogyan?xD van benne fordulatszám tiltás!
Nekem 1szer tovább pörgött 12ezernél......
egyszer sikerült egy olyat összehoznom, hogy ment előttem a tanulóvezető fékezett én meg 50nél 3ból visszatettem egybe, aztán egyből megálltam! Fel sem pörgött egyből letiltott! :S
én inkább csak kuplungot húzok, aztán csúszik így is ilyen szar hátsógummával :)
Én azt élem...mindig a kanyarokban visszaváltok vagy 3at-4et, aztán supermotosan veszem a kanyarokat!
visszaváltogatni csak kuplungal szoktam, eszi a fogaskereket is, meg ilyen szar időbe meg is csúszik a hátsókörék
112, én nyertem :D
Engedd vissza a gázt, és akkor lehet! Visszaváltásnál meg nem szabad, csak nagyon óvatosan alacsony fordulaton, amikor már egyszerre mennek a fogaskerekek!
az enyémen egyszerűen nem lehet váltani kuplung nélkül, nagyon durva :D
Ma 60km ismét Nekem elkezdőtött a motoros szezon szerintem...
Én szoktam! De csak gyengéden!
Szoktatok kuplung nélkül váltani? Egy kis MotoGP feeling?
én a kuplungot alig tudom behúzni a sok kesztyűtől :)
akkor majd én leírom hogy mit ettem 10hsz-be naponta, és akkor mindneki örül hogy nincs kus a topikban?
Be kell öltözni, én úgy éreztem magam mint a Michelin baba, annyi ruha volt rajtam mindig!
Te még vadab vagy
Én talán most hétvégén elöveszem 12 fokot mondanak napsütés semmi szél! de nem biztos , nemis tudnám élvezni hidegbe a motorozást
Én kijöttem minusz 5-ben is!