Oké! msn-en ritkán vagyok, ugyhogy előbb meglátom ha ide beírsz!
Hát szerintem egy nyitott dobbal az igazi, de talán kicsit jobb lessz+ ha mást nem annyit nyersz vele, hogy nem kell többet légszűrőt venni bele csak kitisztítod és kész!
Igazából ezeknél a szűrőknél nem lényeges, hogy mennyit mentek vele ha szakszerűen van karbantarta és tisztítva. Tisztításnál szokták elrontani, hogy megfujják sűrített levegővel meg ilyenek! KB. 30ezer van benne, de hibátlan mint a gyári új! Látom budapesti vagy, januárban fel is tudnám vinni neked!
Régen jártam errefelé :D. CsabikaCBR lassan nekem is 12ezres szervízre kell mennem. Esetleg majd tudnál szerezni nekem ilyen olcsón? Vagy ez csak egyszeri alkalom?
Tettem fel videót a CBR-emről, a hangját próbáltuk felvenni, remélem sikerült! Nézzétek meg, hogy milyen hangot lehet varázsolni egy gyári dobból, szereztem olcsón! Persze a videó üzemi hőfokon készült!
na küldök esti képkeet xenyárol. bazeg kurva jo. sima halogén az csak helyzetjelző mellete.
városban nagyon jó . rosz időjárási körülmények meleteheti szerezbe egy is nagyon jó. minmun 6000 K fényhőmérsékletű izzot ajánlom mindnekinek a 4300k es elég fehér és nem olyan látványos. aki tud annak 8000 k et is ajánlom szép kék szine van nagyon jól mutat. városban mindenki bámul mint a barom.
a beszerelés nem vészes inkáb a sok madzag elhelyezése az a gáz az idomok alat.
na csá boldog karit mindenkinek sok cucot a a fa alá
üdv fyrgi
Hát szerintem egy nyitott dobbal az igazi, de talán kicsit jobb lessz+ ha mást nem annyit nyersz vele, hogy nem kell többet légszűrőt venni bele csak kitisztítod és kész!
Am érezni valami változást a motor teljesítményében ezzel a légszűrővel?
Régen jártam errefelé :D. CsabikaCBR lassan nekem is 12ezres szervízre kell mennem. Esetleg majd tudnál szerezni nekem ilyen olcsón? Vagy ez csak egyszeri alkalom?
na küldök esti képkeet xenyárol. bazeg kurva jo. sima halogén az csak helyzetjelző mellete.
városban nagyon jó . rosz időjárási körülmények meleteheti szerezbe egy is nagyon jó. minmun 6000 K fényhőmérsékletű izzot ajánlom mindnekinek a 4300k es elég fehér és nem olyan látványos. aki tud annak 8000 k et is ajánlom szép kék szine van nagyon jól mutat. városban mindenki bámul mint a barom.
a beszerelés nem vészes inkáb a sok madzag elhelyezése az a gáz az idomok alat.
na csá boldog karit mindenkinek sok cucot a a fa alá
üdv fyrgi