Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááá nem szoktam! Csak most nem tudok mit csinálni!
jaja...nemkell magyarázkodni Énis Aztmondanám,mind1 KOCKULJ!: :D:D:D
De csak azé lettem előfizetéses, mert olcsóbban jövünk ki családilag! Buktad!
Előfizetéses phone seemi baj...nehogy már töltsétek állandóan!
Kösz Sanyi! Neked meg píííz on!
ígyvan...Csabikának mindig igaza van:D RR on a karácsonyfa alatt KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
Boldog karácsonyt mindenkinek, bár én feleslegesnek tartom! Szeretni nem csak 1 nap kell az embereket, az ajándékozás meg felesleges!
Békés boldog karácsonyt kívánok és motorozásban gazdag boldog új évet mindenkinek
Ha gondolod Jászberényben bármikor átveheted, vagy január első hétfőjétől Budapesten!
Nekem kéne a légszűrő!Kap egy hengert meg egy dobot a mellé jó lenne.Mikor tudnánk találkozni vagy elmenni érte?
Nincsen valakinek eladó gyári dobja?Miután vett rá rendszert dobot stb.Reális áron megvenném.
Ok köszi akkor majd ide beírok
Oké! msn-en ritkán vagyok, ugyhogy előbb meglátom ha ide beírsz!
Hát szerintem egy nyitott dobbal az igazi, de talán kicsit jobb lessz+ ha mást nem annyit nyersz vele, hogy nem kell többet légszűrőt venni bele csak kitisztítod és kész!
Oké köszi még meggondolom. Majd felveszlek Msn-re és ha kell szólok

Am érezni valami változást a motor teljesítményében ezzel a légszűrővel?
Igazából ezeknél a szűrőknél nem lényeges, hogy mennyit mentek vele ha szakszerűen van karbantarta és tisztítva. Tisztításnál szokták elrontani, hogy megfujják sűrített levegővel meg ilyenek! KB. 30ezer van benne, de hibátlan mint a gyári új! Látom budapesti vagy, januárban fel is tudnám vinni neked!
Lehet hogy az lesz. De am kb mennyit mentek vele?
Ott az enyém is ha gondolod! Frissen tisztítva olajozva hozzávaló K&N tisztítóval és légszűrőolajjal! 5000FT
Hello!

Régen jártam errefelé :D. CsabikaCBR lassan nekem is 12ezres szervízre kell mennem. Esetleg majd tudnál szerezni nekem ilyen olcsón? Vagy ez csak egyszeri alkalom?
Hát igazából érdekelne, de nemsoká megy 12ezres szervízre, és ott kb ugyanennyi árért megkapom azt is, ismerem a szalon tulaját! Bocsi!
Nem érdekel a gépbe a nyitott dob mellé egy K&N szűrő is? Lejjebb megtalálod a részleteket!
Tettem fel videót a CBR-emről, a hangját próbáltuk felvenni, remélem sikerült! Nézzétek meg, hogy milyen hangot lehet varázsolni egy gyári dobból, szereztem olcsón! Persze a videó üzemi hőfokon készült!
A 8000-es jobb, csak az már illegális.
szeva, tudtommal 6000Kelvin felett már csak show célokra alkalmas, szóval 8000eset ne nagyon rakjatok be, mert nincs olyan jó mint a 6000es.
csáko csajok

na küldök esti képkeet xenyárol. bazeg kurva jo. sima halogén az csak helyzetjelző mellete.
városban nagyon jó . rosz időjárási körülmények meleteheti szerezbe egy is nagyon jó. minmun 6000 K fényhőmérsékletű izzot ajánlom mindnekinek a 4300k es elég fehér és nem olyan látványos. aki tud annak 8000 k et is ajánlom szép kék szine van nagyon jól mutat. városban mindenki bámul mint a barom.
a beszerelés nem vészes inkáb a sok madzag elhelyezése az a gáz az idomok alat.
na csá boldog karit mindenkinek sok cucot a a fa alá
üdv fyrgi