Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi! Jól szóltál!
Jól tette! Világot látott! Régen nem igen túráztak 1000-es meg 1300as gépekkel! Csodaszámba ment az MZ volt olyan időszak is!
most hiába nevetitek ki.Volt már olyan aki 125ös kis CiBeRkével kiment olasz országig meg vissza...
Akik túráznak azok nem csak a betont, meg az autókat szeretik figyelni általában. Szóval ahhoz nem kell 200at tudó masina. SZERINTEM
Addigra 170 es lesz.1 ébként is elmennék nyári szünetbe van időm amúgy is mikor mentem túrázni mátra -eger felé akkor is a 80 volt a jó fellete elsuhan már a táj.
És ezzel a kis ciberével akarsz odáig elmenni?
az biztos h "nagy" élmény lesz
Jövő nyárra tervezek 1., 2-3 napos túrát ausztriába az Alpokba 1-2 ismerössel.Jártatok már arra?
Én igen De csak módjával.Kiskaldi én nem akarok 200-at költeni rá 77e HUF a hengerszett (170 cm3) plusz 25-30 kipuff(használt) és áttétel egyenlőre ennyi lessz.E hónap végén lesz ha minden igaz
NOT
Hali! Motoroztok még?
Igen a gyári hengerfej tökéletes rá azt nem kell cserélni. Bár én megrizikóznám, hogy rárakni a 150es cbr hengerfejét, mert ugye nagyobb szslepek több anyag nagyobb teljesítmény .
1.áttételezést még nem csináltad meg?
Pedig a 14es fogaskerék szinte "kötelező"
2.új gyertya az új hengerhez
3.tuning kipufogó rendszer mert a gyárival a 166os henger szettel is gyengus lesz.
hát kb ennyi.amit itt felsoroltam az a hengerszett nélkül kb 120
Nem akarok hülyeséget kérdezni de nézzétek meg: http://motorrad-bach.de/cbr125...
nincs hengerfej ott.A gyári jó rá?
Idén év végén meglessz a 166cm3 is henger .Kössz kiskaldi a linket tesóm megy idén még 2*szer németbe dolgozni és elhozza(remélem).Már eladtam mindenem csak hogy meglegyen....Majd mondom hogy mien lessz.Szerintetek mien sorrend?1. henger,2.áttétel,gyertya.3.sportgyújtás(?).....?
találtam 1 nagyon király oldalt
http://motorrad-bach.de/cbr125...
nézzetek szét 1 csomó jó cucc van itt :D
meg akinek kellenek robantott ábrák a kis CBRkéről szóljon találtam 55DB-t
de sajna még szerelési útmutatót azt még nem se kézikönyvet hozzá
Azthiszem ba20d 35 w-os. De nem biztos.
sziasztok
valakinek nincs véletlen használati útmutatója és egy szerelési útmutatója a kis cbr-hez?
meg még azt akarom kérdezni, hogy milyen tipusú izzó kel bele?Mert haveré kiégte magát és nekem kell kicserélni, mert annyi érzéke van a szereléshez mint 1 gilisztának
bocsika de már nemnagyon aktuális sajna....
tudnál képet fel tenni róla?Meg mennyiért minden adat érdekel!
semmmi élek még, de gyere már fel msn re!
Csáóó...szokásos, semmi se történik egyenlőre! Veled?
csőőő, mizu veld? aszittem neked már véged vagy 3 hónapja nemláttalak msn en!
Hali srácok! Egy hangvidit majd lehet én is felrakok, bár nem igazán várom az oltásokat, Fucky már hallotta, neki tetszett! Gyári dobot szereztem, és az lett átalakítva 1 kicsit!
Szia! Nagyon szép a dob! Jól néz ki, biztosan jol fog szólni az xt-n
Sziasztok!
Sürgőssen kellene nekem 1jobbos és egy balos oldalidom meg egy komplett hasidom.
he valaki tud légyszi írjon!
MEg egy árat is, hogy kb mennyi lehet szerintetek