Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyékládházáról vetted nem? leírás alapján meg képek alapján is jól nézzet ki, eltudtam volna adni az nsr-t, azzonal rohantam volna megvenni előled
Köszi Én meg a szüleidnek gratulálok
Adee grat a géphez
azt ide is küldhetnél
Pont ezzel?
az mát több mint 1.5 éves nem izgatt:D
Na akkor mivel most letöltök, ezért holnap fogom feltenni a videókat amikor olyan részeg voltál, hogy belefektettünk a kádba, és mosdattunk! Az viccesebb....igen Bence, megvan még mind a 4 videó!
lábtartóra mankókerék ?
barmok
hátsó lábtartó felfog mindent
ma 50-es vágódtam el volt röhögés:D
bemelegedett a csabika
vmi gombákat vagy keretet raksz rá
én minden nap esek ebbe a takony időbe:D
(robogoval)
lol én is azzal a r6-al szemeztem mostanábba, jó vételnek tünt. Sok ezer balesetmentest. 600rr-t akkarok, de mocskos drágán mennek nembaj messze még a tavasz, nyakkunkon az érettségi is
egy jó érettségi pedig a polcon
Legyen Június!
én +10-15fokig nem veszem elő mert október végén kicsit beszaratam a szar időbe mikor kikanyarodtak elém aztán elég nehézkesen tudtam megállni ... rohadt Matizos
legyen jan. 20
Fúú gratulálok az új géphez, sok balesetmentes km-t hozzá! Nálunk ma 10óra fele kisütött a nap, és délben már 8 fok volt!
Kösz Vidit nem ígérek
Adee grat az új géphez

R6 vidit várom róla :)

én is már kiszeretném próbálni az RS-t mert pont mire bejáratam bejött a szar idő
Bár nem CBR-em van de Észak- Keleten reggelre esett a hó és még a régi is a mellékutakon van, ezért még most sem tudtam kipróbálni az új gépet
Ma végre kerültem 1et, karácsony óta nem mentem vele! Annyira éltem! Felétek milyen idő volt?
Nekem van 1 gyári dobom átalakítva, ha gondolod írj 1 mailt az l.csaba91@freemail.hu -ra! Videó az adatlapomon!