Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello hello... mi újság veled mostanában?
shox, imet alapok. flórián térnél meg ott aaaa fokt, és az áruház mögötti háznál valaho la szentendrei útra nézve alul van olyan bolt asszem ahol louis-os cuccokat lehet venni vagy rendelni vagymi.
mindegy hogy mit veszel és hol... csak az a lényeg hogy Alpines legyen!
Én meg dolgoztam a mocival 2 órát, nemis fáztam neeem csak mindennap ezvan...
Ma is remegtem amikor leszálltam a motorról
Nem metem csak 2 kőrt, de -7fokvolt és 10perc járatás után nem akart már lefulladni anynira hideg volt.
Ejjj kivolt az aki 1 hónappal ezelött monoron ment 1 kört a mocimmal és utána remegett? Vigyázz földhöz ba** a 12 le Én ettől félek egyedül hogy 100 nál dübörög nekem kell a hengerszetthez de túrázásnál nem akarom hogy "dübörögjön".
Dani ne irígykedj Majd ha lejössz monorra mehetsz vele 1 karikát. Ma voltam 1 kicsit motorozni vele. Hát bazeg nem mentem gyorsan, de 100as tempónál a seggem alatt éreztem a dübörgését Majd veszek fel vidit vagy akit érdekel msnre vegyen fel és átküldöm azt a fél percet amit felvettem. a szomszédok nagy örömére 9felé kicsit túráztattam az udvaron Zengett az egész környék. akármelyik motoros haverom meghallja vagy anyáznak, hogy ennyire szépen duruzsol vagy csak kapok 1 dicséretet. Apám aki rühelli a motorokat megdicsérte a hangját és ez azért már valami. Már nagyon hiányzott egy motor és hihetetlen áron jutottam hozzá.
330ezerért adta oda a srác alku nélkül. rendszámos 2010 7. hóig vizsgával. a fejidomjobb felén van1 kissérülés, de nem életveszéjes nyáron fényezővel kijavíttatom.
Hú most szép regényt írtam
Jó motorozást mindenkinek
igen, összecipzározhatót a mostani kicsit nagy úgyhogy szerintem kabátot is nézek és akkor már összeillőt
Persze, gondoltam is! Hát ruha ügyben nem tudok segíteni, hogy hol vedd meg, de azt ajánlom, hogy alaposan nézz szét, és most a Suomy nagy akciókat vetett be, 100körül vannak a jobb ruhái!
Bőr cuccost akarsz?
hát ezt nem tudhattam én holnap megyek új ruhát nézni pestre hol érdemes megnézni ilyenkor? superzonet meg euromotort tervezem eddig de esetleg ha van valakinek jó tapasztalata megoszthatná
Fentvan ő nekem msn-en ugyhogy nincs para... Viszont az ővének a hangja nagyon komoly ! És vissza is durrog kéne egy olyan ...
Szerintem ő már szerzett, vagyis msnen azt írta nekem, hogy már vannak alternatív megoldásai!
olvass vissza
Birel
[27065] december 22. 20:05
Nincsen valakinek eladó gyári dobja?Miután vett rá rendszert dobot stb.Reális áron megvenném.
sziasztok!
Valakit érdekel egy gyári dob? HA igen akkor írjon ide vagy vegyen fel msnre árban biztos megeggyezünk! 1 kicsit karcos de nem vészes, ki lehet polírozni. én nem látom már hasznát, mert a motort fasza csináltatott dobbal vettem
majd csinálok vidit a hangjárol. Idáig mindenkinek tetszett
Ti nem tudom, hogy vagytok vele, de én eddig minden nap tudtam kerülni párat!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Most valami kawasaki endurot akar
mitommal jobban járt vna
Jaah én próbáltam ki! Mesélte Szekrényesi! Köszi, szerintem is jó választás volt! A határban használja, kb 14et eszik, és eladó!
jah de te próbáltad ki
te meg cbr -t vettél? heves viták voltak a vidiknél 2t vs 4t téren én kiálltam a cbr mellett én is motoroztam má ien kis cbr vel vagy 500km et fasza kis gépek azok...
gyerek meg exc -t vett?:D hol használja azt? benzintemető
jah volt itt szekrényesi nézte a cbr emet
Félig én voltam, a másik srácnak kellett a Mito! De inkább vett 1 ktm exc-t... Most volt felétek Szekrényesi mondta!
hé csabika
nem te voltál 1szer nyáron megnézni a mitomat?:D
Ma 2szer is motoroztam! Nem bírtam ki....nem szeretem a karácsonyt! Holnap gyere te is, jött szekrényesi is!
Szép Téli napokra unaloműző,de amint hallottam ma motoroztál,szóval Nem nagyon Árt meg a Hideg,De Károlynak se! TUNING SIMSON! AZKELL NEKED!