Helo
Koso GT style műszerfal a neve.Az egyik legjobb neten kapható digitális műszerfal.AMugy ausztriábol hozzák asszem.Hát azt ahogy kinéz láttad sztem nagyon dögös ráadásul este ahogy kéken világít iszonyat jó.Arról nemis beszélve h annyi mindent tud h le se írok mindent. de példának okáért kijelzi: a benzint, vízhőfokot, olajhőmérsékletet, össz kilóméter, napi megtett kilómétert mérni, tud gyorsulást mérni különbőző sebességre vagy távra, váltólámpa van rajta, kijelzi az időt, oylat is h egy meghatározott sebesség felett felvillan egy kis piros speed felirat
Én ezt használom és baromi jó.
Kiskaldi énse akarlak ócsárolni téged de a gyári ehez képest a kút mélyén sincs.
Köszi! Akkor még egy kérdés. Ugyanezen a képen a bal szélső srác. Ha jól látom, akkor ő az akivel együtt csináltam a jogsit, csak elfelejtettem a nevét. Ő ki?
http://www.youtube.com/watch?v...
tessék itt 1 link a műszerről.
nem akarok bántani senkit meg ócsárólni, de a gyári hiába nem multifunkcós lcd-s, de ezerszer jobb
De most valaki télleg megvehetné már mert r6-ra akarok váltani és ennyi van hátra h ezt eladjam.
ÉS amugy télleg frankón semmi baja n nincsen kúrvajol meglett csinálva rajta minden és pöpecül is megy.
Garanciát is vállalnék rá h ezzel senkinek semmi gondja nemlesz.
Jol látod, de ha hirtelen vki nem venné meg akkor meglesz csináltatva az is.Kocsi kifordult elém én meg paff bele frontálisan, de rocky még anno be is másolta a képeket összevágva a forumba
Eladó a mocim! 2008.10.20.án frissen vizsgáztatott 2010.10.20.ig érvényes müszakival.Uj első hátsó fékbetétekkel.95%os hátsó gumi 100%os első gumi.Uj lánckerekek elöl hátul és új lánc. Friss olaj csere friss gyertya csere.Digitális információs kijelző.Új markolat.Bukógomba.Tankpad.Felnicsík.K&N sportlégszűrő.Sportdob.
Garázsban tartott, kevés kilóméterrel eladó.
Érdeklődni: 06308654021
diabolition@freemail.hu
Fix 400e FT-os áron eladó!
Videó is van róla az oldalon a videók---motorhang---átalakított cbr125r
műszakis, rendszámos stb. sérülésmentes.
A srác már egy 600-as CBR-rel nyomul, ezért eladó a kisCBR.
otthon majd keresek róla képet, de most melóhelyen vagyok
De van egy franciából származó kék ledes karbon lapos nagyon spéci gombom azt akarom belerakni helyette csak egyenlőre lusta vok
Koso GT style műszerfal a neve.Az egyik legjobb neten kapható digitális műszerfal.AMugy ausztriábol hozzák asszem.Hát azt ahogy kinéz láttad sztem nagyon dögös ráadásul este ahogy kéken világít iszonyat jó.Arról nemis beszélve h annyi mindent tud h le se írok mindent. de példának okáért kijelzi: a benzint, vízhőfokot, olajhőmérsékletet, össz kilóméter, napi megtett kilómétert mérni, tud gyorsulást mérni különbőző sebességre vagy távra, váltólámpa van rajta, kijelzi az időt, oylat is h egy meghatározott sebesség felett felvillan egy kis piros speed felirat
Én ezt használom és baromi jó.
Kiskaldi énse akarlak ócsárolni téged de a gyári ehez képest a kút mélyén sincs.
tessék itt 1 link a műszerről.
nem akarok bántani senkit meg ócsárólni, de a gyári hiába nem multifunkcós lcd-s, de ezerszer jobb
ÉS amugy télleg frankón semmi baja n nincsen kúrvajol meglett csinálva rajta minden és pöpecül is megy.
Garanciát is vállalnék rá h ezzel senkinek semmi gondja nemlesz.
u.i.: Nem tud valaki olyan helyet vagy oldalt ahol különféle led sort, neont lehet venni?
Garázsban tartott, kevés kilóméterrel eladó.
Érdeklődni: 06308654021
diabolition@freemail.hu
Fix 400e FT-os áron eladó!
Videó is van róla az oldalon a videók---motorhang---átalakított cbr125r
tudnál még berakni képet Nsr felnis cbr ről ? Elég jól néz ki vele . Mondjuk hátulról látam csak :)
A srác már egy 600-as CBR-rel nyomul, ezért eladó a kisCBR.
otthon majd keresek róla képet, de most melóhelyen vagyok
170-es henger, sportkipuff (teljes rendszer) stb.
Repsol színűűűű