Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Keresek eladó honda cbr 125 r-t!Ha valakinek van eladó vagy tud nekem segíteni az írjon mailt:tre15@citromail.hu!
Sziasztok!

egy gyors válaszra lenne szükségem,mégpedig az érdekelne hogy egy papír nélküli(külföldi papírok sincsenek) 2005-2006-os repsol-os cbr125 árba mennyit érne kb?
előre is köszönöm!
Ezt direkt neked csináltam...
helló lehet h van
sziasztok skacok!Meg van a jogsi korlátlanra csak egy a baj kurva hideg van már csak moci kell ha tud valaki eladó vfr-t vagy cbr 400-as mocikat szóljon!bár lehet érdemesebb lenne február vége fele vennem mert addig csak úgyis csak nézegethetném a garázsba
puni.hu?
Majd hugom vigyáz rá továb!
na volt egy CBR 125-ösöm.

Összegezve:

Szerintem a világ legjobb 125-ös motorja. Jó befektetés volt megvenni. Többszörösen kitermelte az árát és soha semmi baja nem volt mióta megvettem. Ennyi... ja és még a hangja is fasza volt
Hali.Tudsz oldalról is egy képet csinálni ,hogy a gumi milyet dob rajta oldalrol is?Köszi
RockandyRoll készülj ... már csak pár órád van
Nekem elöl hátul 1 mérettel nagyobb gumi van rajta és csak pozitívak a tapasztalataim sokkal jobban tudom dönteni és mintha kanyarban stabilabb is lenne de lehet csak fejlődöm
Meg lehet csinálni, de felesleges. Valószínűleg, ha szélesebb kerekeket teszel fel veszíteni fog a végsebességéből. Szerintem higgy a Honda mérnökeinek . Persze ez csak az én véleményem.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
régebbi nsr felnije is felmegy hátra. Csak fogaskereket kell cserélni hozzá, más átalakítás nem kell hozzá.
Igen van.De hal jól tudom a gyári felnire csak 1 számal nagyobb fér.
Sziasztok!
Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek, meg nem is nagyon értek hozzá, ezért előre is elnézést kérek mindenkitől. Tervezem egy ilyen motor vásárlását a tavasszal, csak egy dolog nem tetszik benne. A kerekek szélessége, leginkább a hátsóé.
Van rá mód, hogy lecseréljem egy szélesebbre, anélkül, hogy nagyobb átalakításokat kellene csinálni hozzá a motoron?
Előre is köszi a választ!
nincs mit.azért mertem ezt az oldalt ajánlani, mert ha rendelsz smsben értesít ha megvan a cucc vagy felhív és mehetsz érte.meg minden.a csávó nagyon rendes.nem az a bunkó heyi basszájba stílusú igazi vevő barát
Kiskaldi kösz szépen az oldalt tényleg jokat lehet választani
mégegyszer köszzz
szia!
a nagyvas.hu-n van 3féle is original; racing; meg spoiler és 7 különböző színben 16890től egészen 24000res összegért.
Császtok!
Valaki nem tud véletlen .olyan oldalt ahol plexit lehet rendelni cbr.hezz?
Rendeltem egy köcsögtöl..pont ma írt egy e-mailt. h nem gyártanak cbr 125hözzz
Ha valaki tuddd olyan oldalt az légyszives írjon...elöre is kösziiii
Eladó a mocim! 2008.10.20.án frissen vizsgáztatott 2010.10.20.ig érvényes müszakival.Uj első hátsó fékbetétekkel.95%os hátsó gumi 100%os első gumi.Uj lánckerekek elöl hátul és új lánc. Friss olaj csere friss gyertya csere.Digitális információs kijelző.Új markolat.Bukógomba.Tankpad.Felnicsík.K&N sportlégszűrő.Sportdob.
Garázsban tartott, kevés kilóméterrel eladó.
Érdeklődni: 06308654021
diabolition@freemail.hu
Én elhiszem , hogy összetudod rakni Jah hallottam róla, hogy neked is cbr-ed lesz pöppet nagyobb mint a 125ös ! És mikorra tervezed a cbr-t? Sztem sűrűn fogok járni tankolni, de nem azért mert sokat fog enni, hanem mert kimotorozom ...és ez nem lesz baj
Ja és még annyit elfelejtettem hogy nekem is cbr lesz az nsr helyett, csak nem 125
Nyáron azzal jártam dolgozni, és egyszer megzavartam rendesen, 150ig ment, de sztem az már eléggé a plafon. Szinte üres volt előttem az M7-es, nem zavart be senki, ki tudtam pörgetni , most még éppen hogy be van járatva, nemtom mennyi a vége, valószínű ua., de nem is érdekel különösképpen, 90-100 körül eljárkálok vele, nem hagy ott sehol ez a lényeg. Úgy nézek én ki mint aki nem tudja összerakni ? Yz-t is teljesen szétdönöttem, széthúztam a középső részét is a blokknak, semmi gáz nem volt, simán összeraktam. Az eddigi összes motoromat megnéztem belülről, pont ezt hagynám ki... Egyébként csak hobby lesz, mert nincsenek papírjai sajnos .
4T-vel jobban jársz, főleg ami a fogyasztást illeti.