Nemhiszem hogy sokat fognak rajta változtatni(egyáltalán nem) max ahogy írtad a színét. Csak nem az lesz a mostani helyett ? Amúgy mizu? Megy a szekér ?
Rendszámát nem láttam csak h hopp autó és félig az én sávomba még a lámpáit láttam abból következtettem h bmw volt.
Na mindegy megcsináltatom és olyan lesz mindt újkorába
Pár matrica a hegesztésre és nem is fog látszani
Remélem én is h nem lett komoly bajod. a motort én is sajnálom :(
nekem is volt egy cserbenhagyásos "gázolás" féleség nyáron... fogta magát az elhajtott a büdös parasztja... de én már ezen/ezeken meg sem lepődök... magyar autósok... ennyit rólluk... az ilyen köcsögök nem merik felvállalni a tettüket... ennyi.
Mondasz valamit
De szerintem nem sokat segített volna az én esetembe mert fűre estem és sztem belefúródott volna a földbe és ennyi.
Meg nem lett volna nagy probléma ha nem árkot találok mert csak végigcsúsztam volna így meg nekimentem a fekvő motorral az árok másik szélének ami ugye emelkedik és ott kapott nagyot.
Végülis nem árok volt csak egy kb fél méteres mélyedés de az is elég volt.
csááóó...tudom hiába mondom mert még nekem sincs.. de tanulva az esetből(hidd el nem csak a tiedből:) ) egy bukógomba jóljöhet bármikor, akár ien eseteknél is ;)
Tegnap volt egy kis malőr elcsúsztam a drágámmal
Nekem hál istennek nem lett semmi bajom a motorról ez már nem mondható el
Igazából nem sok választásom volt mert egy éles balos kanyarban egy köcsög Bmw-s (most ezzel nem a Bmws kolégákat akarom megbántani) azt gondolta h a sávom felét igénybe veszi és későn vettem észre és elrántottam a kormányt aztán jött az "árok"(hol Istennek csak kissebb fajta volt)Persze az autós minta misem történt volna továbbment
Elvittem ma szerelőhöz és szétszedte nagyából és szerencsére csak az idomokat kell hegeszteni és a fejodom távtartóit kell kiegyengetni.Olyan 40-50e ből megúszom.
Az alábbi cuccok eladóak.
Ha valakinek szüksége lenne valamelyikre szóljon.