Meg amúgy aki oylan oylan IQ fighter h elsőnek nagymotort vesz megis érdemli ha donor lesz belőle.
Elég vadul motorozok énis de nem elsőnek egy 600assal keztem...
a testtartást? biztos igyekeztek sportos testartásúra csinálni a ciberét de a 600rr simán dupla akkora nemhiszem h túl nagy hasonlóság lenne közte de nemtom.
Kérdezzük meg rockyt neki már a nagycbr van
De azért a testtartást meg az ilyesmit megszokhatta...
Mindenki gondolja, hogy gyorsaságban nem!
Egyébként szerintem SM-t válassz! Kevesebb LE hasonló dolgok! Meg a gyorsaságik jobban ki vannak "élezve"!
Óriási különbségek vannak már egy 400-as és egy 125-ös gép között! Ha nem érzed és uralod a gépet akkor ott már mindegy és ha lerakod a nagy moccra a jogsit akkor az nem azt jelenti, hogy tudsz motorozni! ;) Szerintem sokkal minőségibb oktatás kellene a motoroktatásban! A1 után lerakhatom 2 évre rá a korlátlant úgy, hogy 1 m-t sem mentem motorral! Rutin 2 óra városi 4 óra és mehetsz vigyázni! 2 hét alatt megvan a jogsi!
Csak annyit h egy tzr-el vagy cbr-el nem szokhattad meg a gyorsaságit csak max annyit h 2 kereken gurulsz egy 125ös cbr-nek legalább annyi köze van a 600os hoz mint egy csigának a gepárdhoz
Én valamilyen túramoccot szeretnék majd ha lesz rá lehetőségem pl.:http://motor.hu/motor_vpage.js...
Ez tetszik nagyon szép is, és füldúton is el lehet vel menni és 80le azért csak oda tud pörkölni...
nem tudok dönteni a nagyobb kategóriában, SM vagy Gyorsasági? Mit mondtok erre CBR-es pajtások? :D
gyorsaságit már megszoktam (tzr, cbr), SM-ben pedig sok lehetőséget látok, bár biztos szokatlan lenne
szervízbe a beleset óta, nem csinálnak még semmit vele csak ott áll...
hétfőn sztem elmegyek, aztán megbeszélem velük hogy csinálják meg menetképessé amig nem fizet a biztosító (ami odébb lesz)
Nekem megy ki bátyám Némteroszágba idén még 1* vagy 2*.Ugyhogy lesz hengerszettem. De télleg van sok dolog ezenkívűl, az árrol nemis beszélve, pl.: 166cm malossi hengerszett M.O-n 92e ft kb., németbe 77ezer kb.
Azt én is néztem! De átváltottam 1-2 dolgot, pl Leo Vince rendszer 75ezer körül volt, azt hiszem, a hengerszett is itt körül volt, na meg még megannyi dolog, fél áron! Keresni kéne egy magyarországi beszerzőt, hátha találnánk egyet!
Csáó légszi küldj nekem robbantot rajzot a blokkról (teljeskörűt akár többet is küldhetsz) a czuczorgergly1@hotmail.com-ra vagy vegyél fel msnre ugyanez a címem!
Elég vadul motorozok énis de nem elsőnek egy 600assal keztem...
Kérdezzük meg rockyt neki már a nagycbr van
Mindenki gondolja, hogy gyorsaságban nem!
Egyébként szerintem SM-t válassz! Kevesebb LE hasonló dolgok! Meg a gyorsaságik jobban ki vannak "élezve"!
Óriási különbségek vannak már egy 400-as és egy 125-ös gép között! Ha nem érzed és uralod a gépet akkor ott már mindegy és ha lerakod a nagy moccra a jogsit akkor az nem azt jelenti, hogy tudsz motorozni! ;) Szerintem sokkal minőségibb oktatás kellene a motoroktatásban! A1 után lerakhatom 2 évre rá a korlátlant úgy, hogy 1 m-t sem mentem motorral! Rutin 2 óra városi 4 óra és mehetsz vigyázni! 2 hét alatt megvan a jogsi!
Bocs a hosszú szöveg miatt!
Ez tetszik nagyon szép is, és füldúton is el lehet vel menni és 80le azért csak oda tud pörkölni...
gyorsaságit már megszoktam (tzr, cbr), SM-ben pedig sok lehetőséget látok, bár biztos szokatlan lenne
hétfőn sztem elmegyek, aztán megbeszélem velük hogy csinálják meg menetképessé amig nem fizet a biztosító (ami odébb lesz)
pl én szeretnék valahonnan egy olyan verseny lábtartót, meg olyan fekete narancssárga ülést :)
Meg szerintem a régi, öreg motorosok most sem beszélgetnek az internet segítségével!
2007-es 4000km idomok nélkül rendszámos ,műszakis ár 420.000ft
20/4627680