Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cbr esek volt valaki a hétvégén motorozni?Én voltam nagyon jó volt elövenni
Meg amúgy aki oylan oylan IQ fighter h elsőnek nagymotort vesz megis érdemli ha donor lesz belőle.
Elég vadul motorozok énis de nem elsőnek egy 600assal keztem...
a testtartást? biztos igyekeztek sportos testartásúra csinálni a ciberét de a 600rr simán dupla akkora nemhiszem h túl nagy hasonlóság lenne közte de nemtom.
Kérdezzük meg rockyt neki már a nagycbr van
De azért a testtartást meg az ilyesmit megszokhatta...
Mindenki gondolja, hogy gyorsaságban nem!

Egyébként szerintem SM-t válassz! Kevesebb LE hasonló dolgok! Meg a gyorsaságik jobban ki vannak "élezve"!
Óriási különbségek vannak már egy 400-as és egy 125-ös gép között! Ha nem érzed és uralod a gépet akkor ott már mindegy és ha lerakod a nagy moccra a jogsit akkor az nem azt jelenti, hogy tudsz motorozni! ;) Szerintem sokkal minőségibb oktatás kellene a motoroktatásban! A1 után lerakhatom 2 évre rá a korlátlant úgy, hogy 1 m-t sem mentem motorral! Rutin 2 óra városi 4 óra és mehetsz vigyázni! 2 hét alatt megvan a jogsi!

Bocs a hosszú szöveg miatt!
Csak annyit h egy tzr-el vagy cbr-el nem szokhattad meg a gyorsaságit csak max annyit h 2 kereken gurulsz egy 125ös cbr-nek legalább annyi köze van a 600os hoz mint egy csigának a gepárdhoz
De akkor már legyen inkább honda http://kepesmotor.hu/honda/i?p...
Én valamilyen túramoccot szeretnék majd ha lesz rá lehetőségem pl.:http://motor.hu/motor_vpage.js...
Ez tetszik nagyon szép is, és füldúton is el lehet vel menni és 80le azért csak oda tud pörkölni...
hát én tudom, hogy ha 600as vagy afeletti gépem lesz nekem egy YAMAHA XT 660X lesz. speedet nem akarok nagyot. még 1 jó darabig szeretnék élni...
nem tudok dönteni a nagyobb kategóriában, SM vagy Gyorsasági? Mit mondtok erre CBR-es pajtások? :D
gyorsaságit már megszoktam (tzr, cbr), SM-ben pedig sok lehetőséget látok, bár biztos szokatlan lenne
Hát remélem nem soká kész lesz a motorod, bár ilyen időben nem sokat tudsz vele kezdeni, csak még jobban összetörne!
Jah tudom akkor estél mikor én pár nap külömség.....
szervízbe a beleset óta, nem csinálnak még semmit vele csak ott áll...
hétfőn sztem elmegyek, aztán megbeszélem velük hogy csinálják meg menetképessé amig nem fizet a biztosító (ami odébb lesz)
Most hol van a motorod?
Nekem megy ki bátyám Némteroszágba idén még 1* vagy 2*.Ugyhogy lesz hengerszettem. De télleg van sok dolog ezenkívűl, az árrol nemis beszélve, pl.: 166cm malossi hengerszett M.O-n 92e ft kb., németbe 77ezer kb.
hát ha újra nálam lesz a motor, majd körbenézek...
Azt én is néztem! De átváltottam 1-2 dolgot, pl Leo Vince rendszer 75ezer körül volt, azt hiszem, a hengerszett is itt körül volt, na meg még megannyi dolog, fél áron! Keresni kéne egy magyarországi beszerzőt, hátha találnánk egyet!
Főleg 166os hengerrel
sokkal szebb motort lehetne csinálni a cbrből egy-két ilyen aprósággal!
Ez engem is zavar, annyi extra dolog érdekelne engem is!
És ilyenek magyarországon miért nincsenek? :(
pl én szeretnék valahonnan egy olyan verseny lábtartót, meg olyan fekete narancssárga ülést :)
A régi öreg motorosok már vagy nem motoroznak vagy egy 1000ccm+ -os mocin ülnek
Csáó légszi küldj nekem robbantot rajzot a blokkról (teljeskörűt akár többet is küldhetsz) a czuczorgergly1@hotmail.com-ra vagy vegyél fel msnre ugyanez a címem!
Haladunk a korral! xD
Meg szerintem a régi, öreg motorosok most sem beszélgetnek az internet segítségével!
Régen a motorosok nemis beszélgettek internetes forumokon...
Honda cbr 125 eladó nagyon kedvező áron
2007-es 4000km idomok nélkül rendszámos ,műszakis ár 420.000ft
20/4627680