nem tudom, sztem amelyiket szeretnéd, max 4 lyukat kell fúrni a fejidomra. Ha meg el akarod adni pl, akkor a lyukakba teszel 1-1 csavart, ha nem tetszene a vevőnek az új visszapillantó.
Dobbal nem veszíti el a garanciát.
Még 1 éves se volt mikor ráraktam és nem szóltak érte semmit kötelező szervízen csak mondták h milyen jó hangja lett tőle
Szervízbe kérdeztem és azt mondták h ha már úgyis cserélni kell benne légszűrőt 16.000nél akkor vehetek rá K&N-t is mert nem sokkal drágább a gyárinál.
Nem is lehet nagy csoda K&N sportlégyszűrőtől meg sportdob max 1 LE! Meg annyi a hátránya, hogy a sportlégyszűrő hamar koszolódik a dobbal meg elveszíti a garanciát és esetleg műszakin meg is baszhatnak érte! Mivel a károsanyag kibocsájtás bla... bla... bla!
Egyébként egy kisebb fogaskereket előre én majd bepróbálok! állítólag megéri! Szóval jobban gyorsul! 14-est http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Hát ja. Am a te gépedre mivel levegős ezért lehet venni rá 150-es vagy 200-as kínai hengerszettet asszem 35-40 ezer Ft körül. Ha érdekel adok elérhetőséget.
De szerintem akkora csodát nemkell várni egy 125ös 4t-től!:) Alapból nem arra lett tervezve!:) És ha az ember hajtani akar, akkor 600as felett vesz motort!:) Tegnap láttam egy 1250es bandit ot, full nyitott gpr dobbal.. Szólt mint a barom, na azmár motor!:)
A teljesítményen dobna valamennyit de nem sokat.
Ha azt akarod h télleg jobban mennyen tőle akkor hozzá kell állítani a motort.
Nekem azt mondták h vegyek bele egy sportlégszűrőt a kipu már megvan és vigyem el fékpadra.
Egyik ismerősöm tud helyet ahol viszonylag olcsón megcsinálják és hozzáállítják az injector térképemet.
Állítólag jóval jobban fog menni.
Van egy teljesen új,eladó Lazer LZ6 Katana bukósisakom,gyári dobozával,plexin védőfóliával,címkével!Egyszer sem volt rajtam!A sisak sima plexivel van!A fejkerület mérete 61 cm,nekem 58as de igyis jó rám!Az új ára 24000 volt,én 20000ért adom!
Ha érdekel írj!
Ha nem akarsz csillagászati összegeket költeni rá, akkor csináltass egyet. Az kijön 20-25 ezerből. Egyik ismerős csináltotott egyet és nagyon nagyot szól . Nemtom mennyit szánsz rá maximum. Ha van rá pénz akk meg vegyél vmi márkás dobot.
Még 1 éves se volt mikor ráraktam és nem szóltak érte semmit kötelező szervízen csak mondták h milyen jó hangja lett tőle
Szervízbe kérdeztem és azt mondták h ha már úgyis cserélni kell benne légszűrőt 16.000nél akkor vehetek rá K&N-t is mert nem sokkal drágább a gyárinál.
Egyébként egy kisebb fogaskereket előre én majd bepróbálok! állítólag megéri! Szóval jobban gyorsul! 14-est
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
1.
2.
szerintem szebb tőlük a motor, meg sportosabb is kicsit
kb semmi különbség :D
Ha azt akarod h télleg jobban mennyen tőle akkor hozzá kell állítani a motort.
Nekem azt mondták h vegyek bele egy sportlégszűrőt a kipu már megvan és vigyem el fékpadra.
Egyik ismerősöm tud helyet ahol viszonylag olcsón megcsinálják és hozzáállítják az injector térképemet.
Állítólag jóval jobban fog menni.
66.000Ft a boltba én 29.900Ft-ért adom
Ha érdekel írj!