Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, értem!:) És amugy nemtudod hogy ilyen sportvégek mennyibe kerülhetnek kb.? És milyent érdemes venni?
Hát sztem komplett rendszert kéne venned, de az meg ki tudja, hogy menyibe kerül. Vagy még azt lehet, hogy bontóba veszel CBR rendszert vég nélkül, tehát csak a csövet(persze csak ha jó a motorra) és utána csak sport kiput veszel és nem rendszert(a csőhöz amit a bontóba vettél). Remélem érthetően fogalmaztam :)
Ezaz szerintem is rámegy, márcsak szerezni kéne egy csövet, meg vmi jó dobot a végére..:D Vagy egy egész sport rendszert.. Dehogy honnan?:S
Sztem a komplett CBR rendszer rá megy, mert a váz ugyan az és néztem a képeidet, ugyan úgy van elvezetve, ugyhogy ha az idomok nem akadályozzák, akkor rámegy. De a biztonság kedvéért kérdezz meg vmi szakértőt.
jah..:S Viszont a youtube -on láttam videót, hogy sportpuff volt a quannon on. Mindjárt beis linkelem
Jaja, az a baj, hogy a te kipud hegesztve van, a CBR-é meg csavarozva van.
hááááttt.. Fenesetudja..:S viszont sztem jólenne rá..:S:D Ha a hengernél passzol, akkor meglehet oldani bármit:) De épp aztmondom hogy nálam egybe van a dob, a csővel, szal csak akkor lehetne rá másik dob, ha levágnám, aztmeg nem naon akarom..:S
Csáó! A kipuval kapcsolatban tévedtem, mert a video nem volt olyan jó minőségű és a kipu különböző, csak már nem akartam ott kijavítani magam. Csak a váz ugyanaz sajna.
Löketek be képeket a puffanóról
R!C$!: Szeva. Én tettem fel videót a Kymco Quannon-om ról tudod.. És ugye ott aztírtad hogy a váz, és a kipufogó 1 az 1 ben cbr-é. Na szóval akkor azt kérdezném, hogy akarok sportkipufogót a motorra, akkor 125ös cbr-ét vehetek rá? Meg még valami: nekem komplett rendszer kellene, mert egybe van a kipufogó, szal ugyvan összehegesztve.. És hol lehetne kapni kiput? Meg mien árban?:) Tudom nem olcsó, 60ezer körül gondolok.. Köszi előre is. Ja és bocsi ha egy picit OFF volt..:)
jaa értem akkor
azért biztos ami biztos, az RR-t nem vonatom ki a forgalomból. Viszont a rohadt korlátlan jogsit még mindig nem csináltam meg hozzá
ezt nem tudtam... már csak a pálya ördöge vagy
A tricolor szép, de a kék jobb
én végre abbahagyom az utcai motorozást.... nyílván minden vágyam az hogy a barátnőm pedig elkezdje
Szerintem nem olyan rossz...
ez a tricolor csak sztem undirító?
jogos bennem is ez a kérdés merült fel elsőnek
Eladod a kis libakergetőd? Nemhogy odaadnád az asszonypajtásnak hogy ő is motorozhasson. Ako már csak jogsi kéne neki...
Ok nagyon valószínű, hogy érdekel minket. Beszélek faterral és majd csörgünk, vagy írok a fórumba.
természetesen rendszámos. Az idomok pedig nem nagyon töröttek. Épp ezért nem csináltattam meg őket. Már több mint egy éve így használom. A hasidom fülei vannak eltörve, ezért van PowerTape-pel körbetekerve (bekarikáztam a képen). A fejidom szélén sérült a fényezés és az egyik fül szintén heggesztésre szorul rajta. Ezenkívül kőfelverődések vannak rajta, meg karcok. A Tankon 2-3 gombostű-fej nagyságban lepattant a festék stb. stb.
Mondom, csupa ilyen apró sérülés amihez nekem nem volt kedvem hozzáfogni, javítgatni, mert így is megy a motor és engem nem izgatott
Rendszámos? Nagyon töröttek az idomok?
a tavalyi balesetem óta még mindig nem csináltattam meg az idomokat rajta és jelenleg az indexek se működnek valami miatt. De igazából az az olcsóóóság fő oka, hogy már 43.000 km van benne és hogy nem árulni szeretném, hanem eladni . A héten kapok céges verdát és arra szeretnék ezt-azt vásárolni, alufelniket stb. A kisCBR-t csak munkábajárásra használtam idén, de most hogy lesz autó, mostmár arra se fogom, ezért gondoltam rá hogy elpasszolom.
Mennyi km-t mentél kis cíberével mielőtt meglett a 600-as cbr?