Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen en is ezt kerdezem hogy hogy ilyen oco?
Jah és lehet hogy érdekel!
Hali mi a bökkenő vele, hogy ilyen olcsóba adod?
Van egy eladó 2004-es kék színű CBR 125-ösöm!

230.000-ért adom

telefonszámom: 06 20 574 2660
egyáltalán nem olyan para a 600RR a 125R után
Am meg sajna én most nem merek kimenni motorozni, mert csinálom az A1-et és nagy szívás lenne, ha most kapna el a rend őre és lenne belőle pár hónap eltiltás. Tavaszra jogsit akarok, aztán go túrázni.
Jah, sikerült szerencsére kb 3 nap és jó lesz
Nem tudja valaki hogy 2009-ben változtatnak vmit a ciberén a szín kínálaton kívűl? gondolok pl. idomok, kerék stb.
Szép idő volt és kimentem egyet moccozni! :P Sikerült elérni?
Nemcsak a buli halt meg, hanem a tv-m is és most baszogatjuk a szerelőt azé nem írtam. :)
Nekem a fekete kéne:)
2009-es színek!
Na úgy látom meghalt a buli. Jó volt kicsit trécselni Szép napot, gumipókot mindenkinek.
Dászvidánnye.
mihez képest persze
Persze annyira nem, de jobb a rutin.
Nálunk is sokan motoroznak a családban. Van Busa, gixxer, sv... Apu már nem motorozik, de neki is volt 750-es kawasakija, de engem félt és le akar beszélni.
nem olyan vadállat a 600..
Nekem apa is motorozik, nagyapám is motorozott, sőt nagyanyám is. És másik ágon is motorozott nagymuter.
Szóval nálunk van kis hagyománya. De anya attól "utálja". Félt...
Huhh nálunk mindennapos téma a motor. Nagyon ellene vannak, de közben anyagilag támogatnak. Meg "inkább a 4 kerék", stb...
Énis
Ugyanezt hallgatom én is itthon. Anya szerint nem kell motor, vegyünk egy jó kis kocsit. Nem adom könnyen magam
Ha viszik az nsr-t viszik, ha nem, az se gond. Nagyon szeretem így is. Kunmadaras (oda-vissza 306km volt) meg hasonlók már így is megvoltak
Am mielött motort veszek mindig elolvasom, hogy mit írnak róla itt a boncteremben, meg a totalbike népitéleten. Így megtudodm, h mik a hibái, mire kell odafigyelni vételnél(használt :)), mennyit fogyaszt, stb.
Az olcsó újonan és nagyon szép, viszont hallottam olyanokat, hogy 2 év után generálozni kell. Mondjuk elég hihetetlennek tűnik nekem.
Jólvanna
Jah, egy újabb RR nagyon drága, meg jövőre kéne vmi kocsi is, de az vmi olcsóbb lesz. Mert anyuék szerint kocsi mindenképp kell, hiába van motorom. (mondjuk igazuk van). Ugyhogy jövőre kocsi, 2 év múlva pedig 25 cbr-t lecserélem egy SV-re. Legalábbis ez a terv.