tanárokkal mindig kibaszok ha motorral megyek, mert egynek mindig elfoglalom a helyét , nehogy már a motor álljon a szabad ég alatt a tanárok autónak látszó talicskáikkel meg elfoglalják az egydtlen fedett részt bebaszna
Hát nekem is elég érdekes osztálytársaim vannak! Mikor info órán nézegetem a motorokat a neten és mondjuk van egy nagyon szép motor akkor szólok hogy figyi szted jól néz-e ki és akkor ülnek roppant értelmesen rápillantanak és nem szólnak semmit se... Inkább nézegetik a hülye Paris Hiltont meg az idióta társait....
jó osztálytársaid vannak , nem cserélünk? nekem balfasz motor utáló osztálytársaim vannak, számtechen mikor nézem mocikat fujjoznak mögöttem ezerrel a kis nyálgépek egyik azt mondta a busa láttán, hogy fujj ez tök ronda, olyan mint egy tank .....hát normálisak ezek?
Áhh most jöttem be, kicsit megjárattam, gyönyörűen járt!
Srácok, nézzetek fel a honda.hu-n, CBR 125 RW....hát amikor megláttam könnycsepp csordult a szemembe!
igen, Cult-ban nyomom énis. Még a tél elött színre lesznek fújva a műanyagok rajta. Az embléma már az enyémről is le van takarítva a hátsó feliratokkal együtt. Így lesz megcsinálva az eleje ahogy ezen a képen.
Már most is ültetve van egy picit, de szeretnék még 35 milit engedni rajta. Lehet hogy énis bejátszok egy állítható futóművet a verda alá.
Én most a fekete/polír porsche felnikre vagyok nagyon ráállva. Valami hasonlót kap majd a mostaniak helyett.
ilyenkor autózni kell... az a flash! Pl. tegnap az ónosesőben olyan frankón megpadkáztam a kocsit, hogy leszakadt a gumi a bal-első felnimről ANNNNNYIRA SZERETEM A TELET! FUCK WINTER!
Hát én úgy saccolom hogy elég hosszú ideig - lesz még sajnos. Szerintem olyan febr 20után kezd majd engedni kicsit a tél, me be akarja hozni a lemaradását (ugye tavaly nem volt tél). Szóval kitartás!
33 autó/ motorbuzi 1 osztályba összezsúfolva. cserélek veled szivesen ha legalább 20pasiért 40csaj jön
az a tricolor az valami...
Srácok, nézzetek fel a honda.hu-n, CBR 125 RW....hát amikor megláttam könnycsepp csordult a szemembe!
Már most is ültetve van egy picit, de szeretnék még 35 milit engedni rajta. Lehet hogy énis bejátszok egy állítható futóművet a verda alá.
Én most a fekete/polír porsche felnikre vagyok nagyon ráállva. Valami hasonlót kap majd a mostaniak helyett.