Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mit takar ez az RW?
Autószerelő suliba járok
33 autó/ motorbuzi 1 osztályba összezsúfolva. cserélek veled szivesen ha legalább 20pasiért 40csaj jön
tanárokkal mindig kibaszok ha motorral megyek, mert egynek mindig elfoglalom a helyét , nehogy már a motor álljon a szabad ég alatt a tanárok autónak látszó talicskáikkel meg elfoglalják az egydtlen fedett részt bebaszna
Hát nekem is elég érdekes osztálytársaim vannak! Mikor info órán nézegetem a motorokat a neten és mondjuk van egy nagyon szép motor akkor szólok hogy figyi szted jól néz-e ki és akkor ülnek roppant értelmesen rápillantanak és nem szólnak semmit se... Inkább nézegetik a hülye Paris Hiltont meg az idióta társait....
akkor gondolj bele rám h néznek a csajok mikor superbikeot olvasok és nem az ilyen joy meg stb
jó osztálytársaid vannak , nem cserélünk? nekem balfasz motor utáló osztálytársaim vannak, számtechen mikor nézem mocikat fujjoznak mögöttem ezerrel a kis nyálgépek egyik azt mondta a busa láttán, hogy fujj ez tök ronda, olyan mint egy tank .....hát normálisak ezek?
ááh... ezek közül akkor már inkább a fekete vagy esetleg a piros... de az... valami vicc persze kinek mi
Végre valaki akinek rajtam kívül nem tetszik. Osztálytársaim is mondjták, hogy hülye vagyok, hogy azt mondtam rá, hogy undorító
mondjuk nekem ez a Porsche felni jobban bejön, de azért ezek se rosszak.
nem is rosszak
neked ez tényleg tetszik?
az a tricolor az valami...
Jók az új színek! Miben különbözik még az RW? Most annyi jut eszembe, hogy azon van gyorsleállító, de más különbségre nem emlékszem.
Áhh most jöttem be, kicsit megjárattam, gyönyörűen járt!
Srácok, nézzetek fel a honda.hu-n, CBR 125 RW....hát amikor megláttam könnycsepp csordult a szemembe!
az ilyen felnikre gerjedek mostanában nagyon
igen, Cult-ban nyomom énis. Még a tél elött színre lesznek fújva a műanyagok rajta. Az embléma már az enyémről is le van takarítva a hátsó feliratokkal együtt. Így lesz megcsinálva az eleje ahogy ezen a képen.
Már most is ültetve van egy picit, de szeretnék még 35 milit engedni rajta. Lehet hogy énis bejátszok egy állítható futóművet a verda alá.
Én most a fekete/polír porsche felnikre vagyok nagyon ráállva. Valami hasonlót kap majd a mostaniak helyett.
Az igen! Hogy sikerült ennyire megpadkázni? Gondolom lemezfelnin votl a téligumi ugye? Mert ha könnyűfém felnin akkor az nagyon kész lehet.
remélem lesz a Polo-n Audi/Porsche felni, ültetés meg cleaning amikor már vége lesz a télnek
ilyenkor autózni kell... az a flash! Pl. tegnap az ónosesőben olyan frankón megpadkáztam a kocsit, hogy leszakadt a gumi a bal-első felnimről ANNNNNYIRA SZERETEM A TELET! FUCK WINTER!
ink dugd fel a pofád msnre:D
Én már halálomon vagyok....még a héten motorozni fogok!
most nézem mondom olyan ismerős másik topicból a neved hát itt vagy a közelbe
minek nekem szobabicikli? köszi azért....
Hát én úgy saccolom hogy elég hosszú ideig - lesz még sajnos. Szerintem olyan febr 20után kezd majd engedni kicsit a tél, me be akarja hozni a lemaradását (ugye tavaly nem volt tél). Szóval kitartás!
13. éve ez az első tél hogy nemm motorozom, eddig minden telet végig nyomtam, na ez most fáj
én is csak remélek, de ha mégse jön be a dolog a jó idővel, akkor is mindenképp megyek eggyet akármilyen idő lesz