Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kivel szemben lenne?! :))) nem sok motor hagyott még ott
Nem, nem belőlem provokálod ki, max. egy tulajból. Én értem, hogy Te véded, csak más félreértelmezheti.
Nekem sose volt cbr-em.
Most ha szívemből írnék, megkérdezném: nincs neked kisebbségi komplexusod? Ezt a dolgot nem egy cbr125ös srácnál fedeztem fel, pedig te nem is azon ülsz :)
Most őszintén....szerinted egy rs-en nem lehet megtanulni motorozni? Nekem nsr előtt is csak aerox rotyogóm volt, szóval szinte null "motorosélettel" ültem fel rá. Igaz, először úgy vallottam, hogy nagyon kell vele vigyázni -ami igaz is- de pár ezer km-rel a hátam mögött, bátran nevezném tanulómotornak. Csak ÉSSZEL kell csinálni mindent, ez a titka a dolognak.
(hallottam már, hogy ETZ után busa stb. stb.)
mindenki azt hall, amit hallani akar, mindenki azt olvas amit olvasni akar. Ha valaki azt akarja látni a hozzászólásaimban hogy kiprovokálom a cbr rs vitát, azt Ő MAGA AKARJA! Lassan már én leszek a cbr125 védőszentje. Egyébként meg senki nem hasonlított semmit semmihez, szóval magadban olvasd azt, amit olvasni akarsz, még kedvet kap a többi!
Tyt, 20 éves vagy....miért nem növöd ezt ki? Most ha sportmotornak hívják, legyen az...mikor benézek ide, állandóan ezt látom. Senki nem hasonlítgatja a két motort, csak "kiprovokálod".
Bár már megszokhattam volna
na most tényleg nem fog nőni a népszerűségem, pedig nem akartam bántani a kiscirbit. De ha ez ment a helyzetemen elmondom, ha valaha első motort vennék az Asszonypajtásnak, az NEM rs125 lenne, hanem inkább cbr125.
az sportmotor. (SZERINTEM).
Úgy néz ki mint egy sportmotor, igen komoly váza van, komoly futóműve van, komoly fékjei vannak, kiválóan alkalmas pályázni (van egy "pár" pályaeredménye az elmúlt 14 évben az RS125nek).
Van aki meg azt mondja hogy 100LE alatt nem sportmotor a sportmotor. Az olyanoknak én csak talicskát adnék :))
Jájj nem akarok rs125 vs cbr125 vitát, szóval kérem az olvasóközönséget, ne háborogjon. Mondjuk rá hogy a cbr125 sporttanulótúramotor :)
Tyt, nem kötözködés, de az rs mi? Mert már én se tudom
tanulómotor. írtam.
Egy sportmotoron ne virsli gumi legyen, ne ropi futómű legyen, és ne úgy nézzen ki mint egy bicikli.
Nem fikázásnak szánom, mint mondtam, tanulómotornak a No1! Aki sportmotort akar az vesz magának 600rr-t
Akkor mi? Chopper? Cross? Talán Quad ?
igazán nincsmit, vannak faja ruhák is meg minden.
Nem haragszom Hát tanulómotornak télleg kíváló lesz majd meglátjuk hogy mi lesz a folytatás. Mindenképpen szeretnék megmaradni Honda vonalon szal a következő egy 600as CBR lenne Köszi a linket körülnézek!
most kötözködni fogok: a cbr125 nem sportmoci :) Vagy ha igen, akkor a simson is az ;)))
Ajjajjjajjjj nem akartam senkit megbántani. Minden esetre, tanulómotornak kurvajó. (remélem bocsánatot nyerek)
Na a lényeg, a www.kelomotor.hu oldalon sokféle zárat találsz kedvező áron. nézz szét!
Hello srácok!

Most vettem egy HONDA CBR 125 R motort és még elég kezdő vok így a sportmocik terén. (előtte simson volt) Félek hogy ellopják a mocim, dehát végülis jobb félni mint megijedni. Szóval milyen technikákat tudtok ajánlani nekem? (konkrétan arra gondoltam, ha mondjuk a városba hagyom vagy ilyesmi). U-zár mennyire lenne hatásos? És még 1 kérdés! U-zár 95/230 mennyibe kerül kb? Mert a Honda honlapján nem találom. Elnézést a sok idegesítő kérdésért Előbb utóbb beletanulok
Én úgy tudom sem kakucson sm kecsón nincs csak délelőtt, és kakucs mintha délutánra 5 lenne, egész napra meg 7 asszem.
Köszi szépen az infókat:)
Kecskemét:
-20 perc 1000Ft
-1 nap 5000Ft

Kakucs:
-délelőtt 3000Ft
-délután 4000Ft
-egész nap 6000FT

Odamész kifizeted és motorozol
honlapon a "Szolgáltatás" menüpontot is olvasd el figyelmesen mert ott van minden ami lényeg a pályahasználat során !
csáó
ja nem bocsi, az 1000Ft/óra az a kecskeméti go-kart pálya díja , de a többi az maradt ugyan az.
csáó... hát... felnézel netre... neten megkeresed a honlapjukat. ott fentvan hogy igazándiból mikor tudsz bemenni a pályára mert vannak olyan napok nyílván mikor zárva van ilyen meg olyan rendezvény miatt, vagy felhívod a tel.számot ami ott megvan adva...gondolom az illetékes fogja felvenni a telefont... kifizeted aztán mehecc is( védőfelszerelés nélkül nem engednek fel ! sisak,kesztyű, valami protektoros kabát,nadrág,csizma min. kell)... ha go-kart-osok is vannak akkor fél óránként csere van..most... 1000Ft/óra...
Köszi
Ja és lenne még 1 kérdésem
A jövő hétre tervezünk egy kis kiruccanást a haverokkal Kakucsra
És mivel még nem volt itt senki közülünk nem tudom h hogy is működik ez
Csak odamegyek kifizetem a díjat aztán go?
Vagy előtte fel kell venni velük a kapcsolatot?
Szia! Van K&N sportlégszürő, de én nem ajánlom! Szóvan annyivel nem lesz jobb! És hamar koszolódik! Szóval én bíztos, hogy nem fogom beletenni!
Hello
Valaki tud új(2007) Cbr-re sportlégszűrőt?
Mert lassan 16000.km belefigyel aztán muszáj benne cserélni akkor meg már a sportot veszem