az utóbbi pár évben elég furcsa teleink voltak, tavaly például semmien tél nem volt, idén megérkezett a tél kicsit késve, de ki tudja medig tart ez az állapot, lehet 1-2 hét és fasza kis motoros idő lesz
Hát igen a határba más dolog motorozni. Nekem is itt van a Simson aztán azzal néha kijárkálok még ilyen hidegbe a határba szántóföldeken egész jól lehet hülyülni De azon is eléggé hideg van bárhogy öltözök fel.... Na mind1 ez van! Csak vége lesz egyszer ennek a H*lye télnek.....
Jól tetted. 125-ös után nekem is bővel elég volt a 650-es, sőt én majdnem azt mondom ennél nagyobb már nem is igen nagyon kellene... Amit ez tud bőven elég közútra
köszi. Amugy szeretem a moccomat vezetni, csak a külsejével nem vagyok teljesen kibékülve , de hát nem mai gyerek már . Majd a követező ujabb, nagyobb, szebb lesz, tanulómotornak ez is bőven megfelel 3.3 lóerős 50-es után a 400-as 50 lovas sem olyan kis lépcső, nem lehet mindjárt 1000-essel kezdeni
Mért nem raksz a tiédre is 1et,egész olcsó,legalább is olcsóbb mint a fűthető markolat...Amúgy meg nem hinném,hogy sokat érne,legalábbis mindig lehajlik,szinte napi rendszerességgel,az esések alkalmától! Fűthető markolatból spécit is lehetne készíteni,nem is hülyeség
sima fűthető markolat kell , egyszerűbb beszerezni csak pénz is kell hozzá , ugyhogy hanyagolom, kell a pénz benzinre, nyáron majd bepótolom sokszorosan a most kimaradt kilómétereket
Látod,pedig ha jönnének szembe és tudnál kinek integetni,akkor legalább mozgatnád a kezed és lehet nem fagyna annyira le az újjad ! Amúgy a kesztyűkhöz térve,a teliben is eléggé tud fázni/lefagyni,talán be kellene szerezni valahonnan az eszkimóknál használatosokból párat...
Értem én,nem is roszból írtam! Csak úgy láttam egyhangúan senki nem megy,felénk akkor sok az "őrült"! Azzal amúgy tisztában vagyok,hogy 20-30év múlva ki tudja az izületek,hogy fogják bírni...
ezzel én is egyetértek, részben, mert akinek nincs megfelelő téli motorrozásra alkalmas felszerelése az ilyenkor nem igen tud menni. Én sem vagyok fagyos most, hogy a motorrommal együtt már vettem cordura ruhát egyátalán nem fázok, de 2 dolog miatt nem vagyok hajlandó -1 alatt motorra ülni: nyári motoros kesztyűm van , és nem enduróm, mint neked, nekem a nyári kesztyűben 20 km után szarrá fagy a kezem, ha nem állok meg kiput fogdosva kiolvasztani a kezeim, akkor 60 km után már a kuplungot se tudom behuzni, a másik hogy egyenlőre új sisakra sincs lóvém a 2 éve robogómhoz vett 9000 forintos búcsús 2 pálcás sisakomon meg orrán-száján süvít be a fincsi menetszéllel tovább hűtött hideg levegő , így elég kellemetlen télen motorozni, élvezhetelen, ha meg nem élvezem a motorozást , nem ülök fel rá.
multkor beszéltük a fékbetéteket. tudsz dobni 1 mailt a kiskaldi (kukac) citromail.hu ra? Előre is köszi