Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát őőő már pontosan nem emlékszek h mennyi volt kb olyan 22.000ft körül lehetett de gumisa válogatja.
Gumisnál vettem igen megrendeltem és egy hét után hozta.Albertirsán vettem a környékbe ez volt a legolcsóbb. Ha netről rendeltem volna akkor kb póstaköltséggel együtt kb 500ft-t spóroltam volna és még hurcolászni is kellet volna gumishoz h felrakja.
értem, köszi
és mennyibe van ez a gumi?
rendelted vagy valami gumis szervizbe vetted?
Hy
Nekem is olyan van fent.
Continental Sport Attack 110/70-17
Nekem nagyn bejön a gyári után csak gyorsan kopik
egy 110-es gumi felmenne a hátsó kerékre?
VAlamit, ami nem Keleti,mert azok nagyon kicsik:)
és milyen gumit tudnátok ajánlani?
Szerintem mondjuk hátsó felnit tudsz viszonylag olcsón venni olyantól, aki széttörte az elejét, és alkatrészként darabokban adja el a motorját. Vagy mondjuk keresel egy bontót, és ott. Újonnan nem tudom. Az biztos nem olcsó...
első és hátsó felni mennyibe kerül a cbr125r-re?

Mindegy, ott mérem, ott fújatom, ott eresztem! nekem tökéletes! Folyadékkristályos! xD
Csak arra értettem, hogy digitális, hogy nem nekem kell nyomni a gombot hanem bállítom, hogy mennyi legyen benne ( a folyadékkristályos kijelzőn mutatja ) aztán rányomja az ember és ha kevés, magától ráfúj vagy leereszt! :) és csipog a végén ha elkészült ha esetleg a túloldalon lennék és nem látnám! :D
és az nem nyert, h egy recével lejjebb nyomva akasztom be, úgy mégjobban ereszt :D
az az x-akta hogy a biciklibe nem tudok fújni kúton. Egyszerűen csak fél óra szarakodás után sikerül úgy rárakni azt a rohadt fejet, hogy ne engedje el fújás közben az összes levegőt. Nincs valami ötlet erre?
De hát abban mi az iksz atka, hogy ha mászik, és megméred (és 0,75 öt találsz, mint én a múltkor:) akkor belefujsz?
kollega, minden relatív. :)
...amúgymeg az időutazás sincs korlátozva a kvantumfizika törvényei szerint. X-files rulez! :D
Multkor direkt összehasonlítottunk 3 tök különböző teljesen gagyi guminyomás fingnyelőt, és 1 tizeden belül ugyan azt mutaták, pedig egyik sem volt drágább 5 rugónál.
Nem hiszem, hogy a bármilyen ringen, azért megy valaki jobban, vagy rosszabbul, mert a nyomásmérője nem teljesen hiteles.
Ha laposnak érződik,megméred, belefújsz a mérőd szerint2 tizedet, ha sok, eresztesz valamennyit, ameddig jó lesz. Nem mindegy, hogy az abszolut érték pontosan mennyi?
régebben Superbikeban a szupercuccok között láttam nem tudom milyen márkájú über nyomásmérőt. Állítólag haláli pontos, világítható kijelzős, stb.
70rugó volt az ára
Attól, hogy folyadékkristályos vagy ledes, a kijelző, még nem biztos, hogy digitális, az meg pláne nem, hogy pontos.
Lehet kapni autósboltokban nyomásmérőt, némelyik egészen pontos.
Engem is talán egy picit! De nem érdekel! Ennyi esze van! Nem kell foglalkozni vele!
Am nemtom, hogy hogy vagytok vele, de ez a G.I.B.I. gyerek nagyon idegesítő... vagyis inkább irigy...
Jah az lemaradt, hogy szerintem nem rosszabbul megy csak párolog (vagy mi) !
Tescosat azt tuti! xD! Lehet, hogy van benne valami!

Keréknyomást mindig lukoil-nál ellenőrzöm! MOL-osak nagyon ratyik! Lukoilnál digitális! :)
lehet hogy higítják, vagy nemtom... egy biztos, szarabbul mennek a motorok meg a kocsik ha ott tankolunk.
Benzinkúton Amúgy Shell. A MOL kutakkal pedig vigyázz, mert valamit csinálnak a benizinnel (legalábbis itt csepelen), mert érezhetően nem megy olyan jól a motor, (meg a kocsi sem) mintha máshol tankolunk.
MOL!
Sziasztok.Ti melyik kútnál szoktatok tankolni?
Én 2-őt is :D