Hát őőő már pontosan nem emlékszek h mennyi volt kb olyan 22.000ft körül lehetett de gumisa válogatja.
Gumisnál vettem igen megrendeltem és egy hét után hozta.Albertirsán vettem a környékbe ez volt a legolcsóbb. Ha netről rendeltem volna akkor kb póstaköltséggel együtt kb 500ft-t spóroltam volna és még hurcolászni is kellet volna gumishoz h felrakja.
Szerintem mondjuk hátsó felnit tudsz viszonylag olcsón venni olyantól, aki széttörte az elejét, és alkatrészként darabokban adja el a motorját. Vagy mondjuk keresel egy bontót, és ott. Újonnan nem tudom. Az biztos nem olcsó...
Mindegy, ott mérem, ott fújatom, ott eresztem! nekem tökéletes! Folyadékkristályos! xD
Csak arra értettem, hogy digitális, hogy nem nekem kell nyomni a gombot hanem bállítom, hogy mennyi legyen benne ( a folyadékkristályos kijelzőn mutatja ) aztán rányomja az ember és ha kevés, magától ráfúj vagy leereszt! :) és csipog a végén ha elkészült ha esetleg a túloldalon lennék és nem látnám! :D
az az x-akta hogy a biciklibe nem tudok fújni kúton. Egyszerűen csak fél óra szarakodás után sikerül úgy rárakni azt a rohadt fejet, hogy ne engedje el fújás közben az összes levegőt. Nincs valami ötlet erre?
Multkor direkt összehasonlítottunk 3 tök különböző teljesen gagyi guminyomás fingnyelőt, és 1 tizeden belül ugyan azt mutaták, pedig egyik sem volt drágább 5 rugónál.
Nem hiszem, hogy a bármilyen ringen, azért megy valaki jobban, vagy rosszabbul, mert a nyomásmérője nem teljesen hiteles.
Ha laposnak érződik,megméred, belefújsz a mérőd szerint2 tizedet, ha sok, eresztesz valamennyit, ameddig jó lesz. Nem mindegy, hogy az abszolut érték pontosan mennyi?
régebben Superbikeban a szupercuccok között láttam nem tudom milyen márkájú über nyomásmérőt. Állítólag haláli pontos, világítható kijelzős, stb.
70rugó volt az ára
Attól, hogy folyadékkristályos vagy ledes, a kijelző, még nem biztos, hogy digitális, az meg pláne nem, hogy pontos.
Lehet kapni autósboltokban nyomásmérőt, némelyik egészen pontos.
Benzinkúton Amúgy Shell. A MOL kutakkal pedig vigyázz, mert valamit csinálnak a benizinnel (legalábbis itt csepelen), mert érezhetően nem megy olyan jól a motor, (meg a kocsi sem) mintha máshol tankolunk.
Gumisnál vettem igen megrendeltem és egy hét után hozta.Albertirsán vettem a környékbe ez volt a legolcsóbb. Ha netről rendeltem volna akkor kb póstaköltséggel együtt kb 500ft-t spóroltam volna és még hurcolászni is kellet volna gumishoz h felrakja.