én szombaton mentem vele utoljára. megfogadtam, hogy amíg nem lesz legalább 5fok addig az utcára ki nem megyek motorral. annyira fázott már a kezem, hogy néha már a féket sem tudtam behúzni...
Igen, én is mentem, csak amióta az orvos megmondta, hogy 30 év múlva tolószékes leszek, fejlődési rendellenesség miatt, és még a hideg is kifújta a térdem, azóta inkább nem ülök motorra, mellesleg az se jó érzés, amikor 1 motorozás után mozgatni nem tudom az ujjaimat!
Szerintem sok embert elvon mert én kb másfél hónapja egy motorost se láttam itt a környéken. Persze nagymotorra gondolok, mert a robogósok most is keményen húzzák neki De lehet ha lenne autód te se motoroznál -10fokba
Ennyire elvon titeket a hideg a motorozástól? Én megyek fagyba,hóba...Normális ruha,öltözködés és tényleg nem is lehet fázni,legalább is én még -10körül se szoktam,csak a kezem....
Ugyanez volt haverommal, csak most a 10centis friss hóba, illetve SV-650el!
Nekem is hiányzik a motor, ma is fél órát járt, mire gyűjtöttem elég erőt, hogy leállítsam, és bemenjek a szobába....de elhatároztam, a héten motorozok 1et!
hát most egyátalán nem lehet menni egyenlőre. őszintén szólva nekem most nem is hiányzik, utoljára másfél hete volt muszáj 70-et mennem -4-be, szóval én nem olyan rég mentem még, hogy nagyon hiányozzon
de nem ártana ha mihamarabb melegdne kicsit az idő, sokáig nem fog tartani nálam sem ez az állapot, hogy nem hiányzik a motorozás, márpedig elhatároztam, hogy -1 alatt nem motorozok többet.
azért tavaly is előfordult néha 1-2 hidegebb nap, még élénken él bennem a farmeros, sima télikabátos, kesztyűs robogózásom hajnalban a 35 kilóméterre lévő suliba -9-ben miután odaértem még 1 óra múlva is pár percenként beremegtek a lábaim mint egy epilepsziásnak
Dél olaszban 10 fok van! Milyen jó nekik... áhh! Nem bírom hát! xD Meleget! :D Tavaszt! Aki korcsolyázni akar meg síelni az majd elmegy külföldre! :D Nagyon nem szeretem a telet! Gondoltam megosztom én is, hogy mennyire nem szeretem a telet és a hideget! :D
Hát igen lehet hogy reggel -10.... Hát már csak 7 hét van vissza a télből Bízzunk benne hogy a maci nem ijed meg az árnyékától, és akkor hamar lesz tavasz és jó idő
Igen én is pont ezen agyaltam ma hogy tavaly milyen enyhe tél volt.... Hát szerintem 1 kezemen meg tudom számolni hogy tavaly télen hányszor volt 0 fok alatt a hőmérséklet.... Bezzeg idén... Már lassan idejét sem tudom mikor volt a hőmérséklet 0 fok felett. Reggel -6 napközben -3 fok körül van a hőmérséklet. Hát ez az idő nem nekem való Na de bízzunk benne hogy február közepén már enyhül a tél
Hát emberek én ezt már nem bírom Legyen már végre tavasz! Bízzunk benne hogy idén hamar beköszönt a tavasz. Asszem 1. hétvége mikor jó idő lesz akkor minimum 2 tank benzin elmegy De nagyon lassan megy az idő.....
Sőt,hiába 40le egy gyári 25ös cross,kevés ember van,aki azon tartományban tud pontosan elváltani,hogy előhozza azt a 40lovat! De autóknál is így van, próbáltunk egy 82le-s(TD) senicet,padlógázon (4500rpm,itt tilt),elindulással 14sec volt 100ra,3500rpm-en már 12 egész valamennyi ,aztán végül ahol a legnagyobb nyomatékot adja le 2700rpm körüli elindulással 10,6sec alatt elérte ezt a sebességet(100)! Motornál is ugyan így van! Én nem sokszor mentem 25ös cbr-el (összesen 2*),de úgy vettem észre,az is úgy megy a legjobban,ha 9500-10000környékén elkapcsolgatunk!
Nekem is hiányzik a motor, ma is fél órát járt, mire gyűjtöttem elég erőt, hogy leállítsam, és bemenjek a szobába....de elhatároztam, a héten motorozok 1et!
de nem ártana ha mihamarabb melegdne kicsit az idő, sokáig nem fog tartani nálam sem ez az állapot, hogy nem hiányzik a motorozás, márpedig elhatároztam, hogy -1 alatt nem motorozok többet.