Csáó!
Úgynézki lassan veszek én is egyet, a régi mocimbol szeretném megtartani a hátsóféklámpát amik led-esek.
Kérdés ebbe is csak egy hátsó lámpa kell vagy 2?
Jah igen és nemistudom már h ki de vki mondta h a motoronline-tol lehetne rendelni ezt a 166ccm-es malossi tuning hengert nah nekem az az oldal nemigazán akar müködni meg nemis találok cuccokat lehet szarul írtam be szal vki leírná nekem a pontos linket?
De amugy megtalálható ebay-en is meg egy másik oldalon is.
Én arra lennék kíváncsi h szerintetek melyik oldalrol lenne a legolcsobb legmegbízhatóbb és legegyszerübb a rendelés
Ezen régen énis gondolkodtam... míg egyben volt a cbr-em, jó5let lenne rárakni a régire az uj idomokat ezek szerint a középső és fejidom cseréje lenne szükséges.Sajnos énmár nem tehetem meg párszor már belett linkelve bikepics-ről h milett a mocimmal...
nem tipp biztos, hogy cserélni kell. nézd meg jól a képeken.2007esekig mindnek a fejidom lentebb megy és az oldal idom lejebb kezdődik.A 2007 év végieknek meg a fejidom 1ből a lámpa alatt végződik és az oldalidom addig jön fel!Képeken fekete vonallal jelöltem, hogy az oldalidomok és a fejidomok meddig tartanak a 2 modellnél
én szerelőtől kérdeztem ő azt mondta, hogy elbírja a főtengely nem lesz annyival nagyobb a terhelés, hogy szétküldje.Szerintem nem lenne gond vele.Ha normálisan megcsinálod ugyan ilyen megbízható marad mint most
Úh sajnálatos dolog ez a kis perec.....
Én csak a pirossal jelölt részt javítanám le,és a másik oldalon is úgyanúgy lefújnám vagy fujatnám olyan műanyag színűre mint a műszerfal körüli borítás
Széles utat!
Úgynézki lassan veszek én is egyet, a régi mocimbol szeretném megtartani a hátsóféklámpát amik led-esek.
Kérdés ebbe is csak egy hátsó lámpa kell vagy 2?
Széles utat!
De amugy megtalálható ebay-en is meg egy másik oldalon is.
Én arra lennék kíváncsi h szerintetek melyik oldalrol lenne a legolcsobb legmegbízhatóbb és legegyszerübb a rendelés
Én csak a pirossal jelölt részt javítanám le,és a másik oldalon is úgyanúgy lefújnám vagy fujatnám olyan műanyag színűre mint a műszerfal körüli borítás