Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Raktam fel én is fotógalériát!
Szerintem az aranyozott felni már giccses! De elég menő! :D ( az enyém jobb! xD :P )
Gyáá ez nagyon szép
Jah és ma majd töltök fel egy galériát, nézzétek meg ha érdekel. Egyébként azért írogatok ilyen vígan suliidőben mert beteg vok
Köszi :) Te is vigyázz magadra!

Széles utat!
Pesze éretm és köszi Am az vágtam hogy a hátsót hogy kell leszedni, csak az elsőt nem. Láncszettet meg sajna kell vennem mostanában
Csáó!
Úgynézki lassan veszek én is egyet, a régi mocimbol szeretném megtartani a hátsóféklámpát amik led-esek.
Kérdés ebbe is csak egy hátsó lámpa kell vagy 2?
Gratulálok! Nagyon vigyázz magadra és a moccra is! Használd egészséggel!
háát nem akarok hülyeséget mondani de sztem olyan 20.000 körül van a láncszett
a hátsó ülést kulccsal (bal oldalt) az első ülést pedig imbuszkulccsal a hátsó ülés alatt vagy mi remélem érted?!
Hello! Tegnap vettem egy 2004-es ciberét Meg tudnátok mondani, hogy hogy tudom felnyitni az üléseket? Kb mennyibe kerül egy láncszett?

Széles utat!
Mi történt? Lehet, hogy láttam...
Jah jah én eddig nem igen figyelgettem, gondoltam megkérdezem! Köszönöm szépen! Kíváncsi lennék mennyibe kerülnének az idomok!
Csak nem Te voltál azzal a piros cbr-el amit én is beraktam?
Jah igen és nemistudom már h ki de vki mondta h a motoronline-tol lehetne rendelni ezt a 166ccm-es malossi tuning hengert nah nekem az az oldal nemigazán akar müködni meg nemis találok cuccokat lehet szarul írtam be szal vki leírná nekem a pontos linket?
De amugy megtalálható ebay-en is meg egy másik oldalon is.
Én arra lennék kíváncsi h szerintetek melyik oldalrol lenne a legolcsobb legmegbízhatóbb és legegyszerübb a rendelés
Ezen régen énis gondolkodtam... míg egyben volt a cbr-em, jó5let lenne rárakni a régire az uj idomokat ezek szerint a középső és fejidom cseréje lenne szükséges.Sajnos énmár nem tehetem meg párszor már belett linkelve bikepics-ről h milett a mocimmal...
nem tipp biztos, hogy cserélni kell. nézd meg jól a képeken.2007esekig mindnek a fejidom lentebb megy és az oldal idom lejebb kezdődik.A 2007 év végieknek meg a fejidom 1ből a lámpa alatt végződik és az oldalidom addig jön fel!Képeken fekete vonallal jelöltem, hogy az oldalidomok és a fejidomok meddig tartanak a 2 modellnél
Aham! Akkor csak tipp, hogy cserélni kell raja a többi idomot? Vagy honnan tudod?
Értem! Nah akkor majd várjuk a véleményeket! Érdekes azért! De akkor kipuff csere is esedékes! Hajrá!
Ha összegyül a lovetta télen akkor jövö év elején sztem sorra kerül.
még nem próbáltuk.sajna még nincs ilyen gépem, de ha veszek akkor tuti, hogy én is cserélni fogom majd.
én szerelőtől kérdeztem ő azt mondta, hogy elbírja a főtengely nem lesz annyival nagyobb a terhelés, hogy szétküldje.Szerintem nem lenne gond vele.Ha normálisan megcsinálod ugyan ilyen megbízható marad mint most
Úh sajnálatos dolog ez a kis perec.....
Én csak a pirossal jelölt részt javítanám le,és a másik oldalon is úgyanúgy lefújnám vagy fujatnám olyan műanyag színűre mint a műszerfal körüli borítás
teljesítmény növelés miatt csak.Nem lenne megbízható?