Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké
láttam rajta egy 50 es feliratot.
itt is volt egy gyerek aki 50 es ként használta..
nem itélem el mert én is ugy mentem sokáig
csak furcsa hogy 4t és hogy na már elfelejtettem mit akartam irni húzzad a gázt koppra az a lényeg
a kép miatt? már nem tavaly télen kapott rendszámot
te 50esként használod a cbr-t?
remélem jövőre valahogy így fogok kinézni:
Nektek meddig melegszik fel a gép ilyen időben? Persze csak aki használja! Illetve nyáron meddig megy fel?
a karbi torokátmérőjén a karbi torkának a belső átmérőjét értjük. ezért is az a neve, hogy Torok
Heló azt szeretném kérdezni h a karbi torokátmérője az a kivezetőnyílás csövének belső vagy külső átmérőjére érvényes? légyszi csak olyan írjon aki biztosan tudja!
köszi... nagyon rendesek vagytok
Ejj nekem egyszerre ez ugrott be...
basszus... perceken keresztül törtem a fejemet, valami hasonlóan kétértelmű komment kreálásához de nekem csak gyatra dolgok jutottak eszembe
Tyűha jó bőr! ööö mármint a dzsekid...
de nekem ebben kell egyébként is vannak férfi boltok is
De csak ebben! Bemegyek a boltba 200m2-es bolt 180m2nőicucc 20 meg férfi! xD Ne panaszkodj! Aztán mégis nem tudnak választani!
2 nem mintha lett volna nőiben egyrészes, de nem akartam úgysem olyat ebben is csak 2 féle volt meg volt külön egy fekete gatya de ennyi pedig voltunk pár helyen pesten... sajna nem nagy a választék nekünk bezzeg nektek....
én is hasonló beriket akarok venni a motorkiállításon.
tiéd 1 részes ? mjd msnen megbeszéljük inkább nem offolok
köszi a jó tanácsot
ejhaaa... már látom is... nagyon faja azért ha motorozol, majd ne felejtsd el összecipzározni a felsőt, bár tény hogy így sokkal érdekesebb a design
Berik
B-star, Berik, Bering, Böse ?
nem igazából olyat még csak nem is láttam nőiben pedig voltunk pár helyen.. na mind1 ez B-vel kezdődik
és mi van ráírva? ugye A betűvel kezdődik?
BUÉK
aham
B.Ú.É.K mindenkinek!