Eladó a motorom 20ezer km van bent rendszeressen szervizelt új continental sport attack gumik új égők új lánc és lánckerekek felnicsík és bukógomba, új gyertya az ár alkuképes 480 ezer ft képek az adatlapomon sűrgős mert jön a nagyobb moci és kell a pénz
köszönöm a válaszodat . Kb ezt szerettem volna hallani
Tudom, hogy nagyon jó gépek a Hondát csak úgy mint a Yamahák. Minden japán gép frankó. Japán autókkal is ugyan így vagyok szerelni szar őket, de csak ritkán kell
Én is kéket akarok mindenféleképp
Én eddig kb. 4000et tettem az enyémbe. Kb 120-130 a vége, utazója 90-100. Ez erősen szél és súly függő. A moci nagyon kezes. A fogyasztása nekem még két személlyel is alig megy 2,5 fölé. A szervízben ahova hordom, szerintem korrektek. Az alkatrészekről nem sokat tudok mondani, mert szerencsére még nem kellett, és optimális esetben neked sem kell majd venned, mert ez egy HONDA . A teljesítménye városban szerintem teljesen elég, csak városon kívül kevés kicsit. De azért a 90el pöfögők nem ellenfelek .
Sziasztok!
Most akarok én is ilyen gépet venni. Le írnátok röviden a tapasztalaitokat a motorral kapcsolatba? Jókat és rosszakat is egyaránt. Ennek a motornak kb mennyi a végsebessége és az utazója? Alkatrész ellátása jó vagy nehézkés beszerezni hozzá dolgokat?
Előre is köszönöm!
Üdv.:Feri
Amugy jó kis gép csak hát már pici
látom a első fékkarrod elégé görbe. csak nem az oldalán volt.amugy 20 ezer km nem sok benne az még bejáratós.
ki hány km -nél tart? Kéne egy listát irni hátha bekerülnénk ginisz rekord könyvebe
fyrgi 64 500 km vagyok ma .
na csá
Eladó a motorom 20ezer km van bent rendszeressen szervizelt új continental sport attack gumik új égők új lánc és lánckerekek felnicsík és bukógomba, új gyertya az ár alkuképes 480 ezer ft képek az adatlapomon sűrgős mert jön a nagyobb moci és kell a pénz
Tudom, hogy nagyon jó gépek a Hondát csak úgy mint a Yamahák. Minden japán gép frankó. Japán autókkal is ugyan így vagyok szerelni szar őket, de csak ritkán kell
Én is kéket akarok mindenféleképp
Most akarok én is ilyen gépet venni. Le írnátok röviden a tapasztalaitokat a motorral kapcsolatba? Jókat és rosszakat is egyaránt. Ennek a motornak kb mennyi a végsebessége és az utazója? Alkatrész ellátása jó vagy nehézkés beszerezni hozzá dolgokat?
Előre is köszönöm!
Üdv.:Feri
III. Freebikers Weekend! Balaonszentgyörgy!
http://www.babamuzeum-keszthel...
Elöl: 2.00
Hátul: 2.25
Mellékeltem a rajzot amit múltkor keresett valaki, többek közt én is!
a motorhang nagyon minimálisra csökken ettől az olajtól.
és hogy melyik olaj a legjobb neki?