Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy
Esőbe is lehet motorozni csak fel kell öltözni meg oda kell figyelni.
Nem tudom hogy van motorra egyáltalán nyári ill. télli gumi (javítsatok ki ha tévedek)
Sziasztok.Megjött a jogsim.És szeretném megtudni hogy mennyire csuszik esőben a nyári gumi?
Vagy esőben nem nagyon kéne motorozgatni?
Simo a legjobb. Feltettem egy képet egy Bazukáról. Találkoztatok már ilyen géppel?
az a menő
hihi
Engem sem állított még meg sosem az apriliával rendszám nélkül 15e km alatt. A simsonnal viszont idén már vagy 5ödször állítottak meg.
én semmivel sem max gyalog
én meg vonzom őket....
bár nem motorral
nem csak szimplán mákos vok és nem futok beléjük
Áááá, mert a lányokkal mindig elnézőbbek
nem ahsználom máshogy mint elötte az h fityegett rajta az 50es matrica nem volt akadály amúgy nem kötekedtek mivel még sosem kérték el a papírokat
Hehe, az jó, akkor már lehet szakítani a nagymotorosokkal , és még a RB sem kekeckedik. Tényleg kötöttek bele, amikor 50-ként használtad?
aha jó környék nem már nem 50es december óta
Sziasztok!
Eladó egy honda cbr 125-ös motorkerékpár!
2004-es júliusi, fekete színű, megkímélt jó állapotban, folyamatosan vezetett szervízkönyvvel!
irányár: 500ezer Forint
érdeklődni: riddick@enternet.hu vagy 30/650-0146-os telefonszámon
érdeklődésre képet tudok küldeni!
Hááát, Dunaföldvár.... Annyira nincs közel, de motorral nincsenek távolságok . Egyik haverommal voltunk ott augusztus végén, aztán onnan elmentünk Tatabányára. Arrafelé is tök jó a táj, meg minden . Látom a Te mocid 50es .
juteszembe teis környéki vagy, hogy tudod?
igen a Velencei-kilátó nagyon jó hely meg az út ami felvisz is nagyon jó jó kis kanyarok vannak sokat járunk oda... bár utoljára a gipsz előtti vasárnap voltam haverokkal. Én mentem elől és meglepetésemre felszedték az utat a kanyarban... épphogy kikerültem szerencsére nem jött semmi szemben... 2 helyen is felszedték úgyhogy csak óvatosan nem tudom kész van e már...
Marcs! Az utolsó kép az a Velencei-tónál van? Az ottani kilátó? Ott van egy nagyon baró kanyar
Nah az akkor már jó! :P Jó, hogy Sportmotoron beszéljük meg! xD
hát az de szerencsére holnap már megyek vissza és elvileg leveszik a fekvőt... amúgy igen kosarazás közben kiment a bokám és ez lett a vége külső szalag mostmár a szuri a legrosszabb
Az kellemetlen! Mielőbbi feléülést, jobbulást kívánok! Sport közben történt?
bokaszalagszakadás
Szegény! Mi történt?
Azért van az első képen rajt még 2 tükör mert kaptam 1 defektet és utánfutón vittük gumishoz a mocit és roszul lett ki kötve a moci és egy nagyobb fékezésnél a jobbos tükör elkapta az után futót és nyakba eltörött de már vettem rá gyári tükröt 6 ezerért de egy rakás szart se ér mindig elmozdul nem lehet normállissan beálítani
én meg idén már lehet nem motorozok fekvőgipsz rulzz