Ez a motor szerintem a kiscibere kínai változata, amit egyes országokban egyfajta honda változatként árulnak, talán ilyesmi blokk van benne mint ebben a keewayban, ha nem csont uygan az: http://www.keeway.hu/mot_spee....
Ez teljesen normális, angliában a simsont is mz50 néven árulták
üdv..én nemakarok beleszolni meg semmi, de szerintem ennek a motornak nemsok köze van a hondához,csak anyi hogy a kasztnia hasonlit rá...szerintem téged csúnyán átvertek..mégis menyiért vetted ezt a motort? mert az árából sok minden kiderülhet..
Én nem nagyon értek a motorokhoz,igazából ez az első "értelmesnek" mondható motorom.A berúgókart is van ,de önindítóval indul. Nem tudom ,h mit megy mert még csak 1000km van a blokkban és nem akarom még húzni neki. Egyépként papírok nélkül vettem igaz volt vele bukva,de szerintem elég jó áron.Az eladó azt mondta,h Angliából lett behozva egyépként neki van egy ugyan ilyen másik is.
Üdv.A fejidommal vhogy nem is hasonlít egyik szériához se.Ha jól látom az első féknek se sok köze van a nissinhez csak ugy van feste(javíts ki ha rá van irva a nissin).Én a kormányművet is másnak látom, a blokk se stimmel .A tanktól az ülések meg a hátulja rendben van de a kipuf vége ugyancsak nem stimm nekem.Az oldalsó idomon is más a légbeömlő az enyémhez képest.De ennek a motornak nem sok köze van az ittenihez képest:Léghűtés?(Mit megy ,mit forog?üzemi hőfok milyen?)Jah és az a orbitálisan csunya berugókar az mi?)Hát nemtudom ha nem hasonlítana a hátulja meg 1-2 dolog az itenire biztosra mondanám h kínai de így nemtudom.a kérdés már csak az hogy hol vettem, és menyiért.És a papírok?Üdv
Hali mindenkinek, még új vagyok és szeretnék kérdezgetni.
Nemrégen szereztem egy ilyen 125-öst. De nekem ilyen angol kiadású van és pár dologban külömbözik a magyartól. A pontos megnevezése: Skyjet Honda CBR 125R race replika. A külömbségek,szerintem az enyémnek csak hátrányára válnak pl: Léghűtéses a motor,más a fej idom(2007) és az első villa.
Szeretném megkérdezni,h ismeritek-e ezt a" típust" és ha igen akkor mit tudtok rólla?
Ezek hol készültek?Enyimé is repsolos Am a xenon lámpa milyen cbr-be?Gonfolgozok rajta mert nem tul jó a világítás(tompítot) és küszködök vele mert már volt izzócsere pedig 1hónapos a moci.
mellesleg szerinted az ibrahimot hol gyártják?