Nem fúj át a szl az igaz, de a búrruci akkor is lehül, és átadja a hőt, akármit csinálsz, meghülnek az izületeid... ha jót akarsz használj vesevédőt meg térdvédőt is... mármint meleg fajtát, nem protektorra gondolok
Én szóltam... én megszívtam... én is ennyi vagyok, én is nyúztam télen... és megszívtam... de te tudod, ha felöltözöl rendesen akkor csökkentheted az esélyét ennek...
öcsém ezt a szánalmas dumát. Ez a pár év dolog azért vicc, mert most vagyok 20, és 12 évesen már bőven a hóban küldtem mocival.
A bőrruhát alapból nem fújja át a szél, ha még alá is öltözöl, semmi baja nem lesz az izületeidnek.
Ha meg poén volt akkor sorry, csak nem tudom mit kell úgy fosni a hidegtől.
Szerintem msot hagyjuk abba! Ne kérdezz vissza nem lesz semmi ha nem, Te folytathatod engem valahogy nem érdekel:P
Nem az első szellőre akkor félreértettél én is szeretek, IMÁDOK, szenvedélyem motorozás! Írtam is, hogy robogóval tavaly télen szarrá motorztam magam! Csak a motort most valahogy jobban féltem!
Egyébként hidd el, hogy meg merem mondani a szemedbe is! Nem beugattam hanem visszaugattam, mert én úgy hiszem, hogy ismeretlen embereket (attól függetlenül, hogy neki mi a szokása) nem nyomizok stb. dolgokat nem mondok rá mert nem is ismerem meg nem is lenne rá ok!
Mi lesz ha kipróbáljuk? Semmi! Ez egy baromság! Nekem nincs kedvem ilyenek miatt balhézni mert egy ilyen kis szarságon, hogy valaki beugatott egy fórumon!
Szerintem ennyi!
Azért nyomiztalak le, mert szerintem aki az első hűvősebb szellő láttára elrakná a motorját az nyomi.
Én nem sértődök meg azért ha valaki lehülyézik mert én minuszban is motorozom. Csak nekem számít annyira a motorozás, hogy képtelen vagyok abbahagyni, télen is. Úgy látszik te nem vagy ennyire elhivatott.
Egyébként tényleg saját döntésed hogy raksz e fel képet az aranyos pofikádról, csupán azt beláthatnád, hogy egy csököttagyú balfaszra jellemző ez a stílus, hogy kép nélkül más képére beugatsz.
Egyébként meg még mindíg nem hiszem hogy ilyen 'szépeket' mondanál arcomba élőbe. De egyszer próbáljuk ki, aztán majd kiderül.
Nem azért fórumozok a sportmotoron, hogy beszóljanak!
Egyébként csak a te értelmi szintedet tükrözi az, hogy valaki kérdez valamit Te meg lenyomizod, normálisan kérdeztem valamit szerintem!
Nem ku*va anyáztam meg nem kö**ögöztem mert nem az én stílusom, hogy olyannak "szóljak" be akit nem ismerek! Elég gyerekes!
1 - valószínűleg nem véletlen nem raktál fel képet magadról--- Én döntöm el, hogy rakok vagy nem rakok!
2 - valószínűleg igazából nincs ekkora szád ---- Ha a szomszédom lennél akkor is megmondanám!
Ez az egész nem attól függ, kinek milyen a testalkata.. és Tyt nem kövér, hanem ő IS konditerembe jár! És tényleg csak rendesen fel kell öltözni... Én mindig felvettem minden védőfelszerelésemet.. és amikor már nagyon hideg volt akkor is csak a kezem fázott a kesztyű alatt!
Na hali!
Igen - igen.. Képzeld, mikor még megvolt a TZR akkor az M3 - s bevezető szakasza előtt van az - az S kanyar.. tudod ahol meghalt 1 mocis! Ott majdnem csutira ledöntöttem egyszer a TZR - t! Pont jöttek a másik sávban és kihaoljt a csávó menetközben megnézni! Am., sztem nekem CBR lesz, ha lesz mocim..
Jóestét!
Igen Zoli a SportDemon az kiválóan ,, teljesített ,, hidegben! Én nagyon sokszor motoroztam vele hidegben, és nem volt olyan amikor úgy éreztem volna, hogy ,, cserbenhagy ,, .
rajtam absz nincs zsir és megyek én is télen jó azért minuszokba nem (szülök nem engednek) de 10fok körül még bőven jó az.Bár a Sportdemon (ami tzren volt gumma)nagyon jó volt hidegben is igaz melegben fogyott rendesen meg megolvadt ezzel ellentétben a pilot sporty melegben nagyon jó könnyen felmelegszik HA meleg van...így hidegbe csuszkál picit...de sebaj nem vész egyenlőre
2. itt sem veszekedett senki
amúgy meg nincsmit