jól beszélsz.
Viccen kívül, ki az az idióta nyomi aki már elrakná a motorját? Minuszokban még bőven lehet moccozni, be kell öltözni és kész. A gumi nem tapad, bár inkább az nagyobb bajom hogy nem melegszik be a motor optimálisan. De ezen a télen le fogom takarni a hűtőt félig, aztán hadd szóljon.
Szevasztok skacok!képzeljétek már rutinon vagyok nem sokára lesz a vizsgám de leteszem korlátlanra!És egy aranyos kis 400-as hondát hajtok!Nagyon király!Veletek mi van már olyan régen dumáltunk!
Nah, hogy le van punnyadva a fórum!
Lassan beköszönt a ősz, tél el kell tenni a motorokat téli álomra 1-2 tanáccsal légyszíves dobjatok meg!
Teleltem már át motort csak nem igazán pihent a moc télen sem! De a cíbere az más! Előre is köszönöm!
Igazad van, hogy bunkók ha nem vicceltek! Lehet, hogy eltúlozták egy picit! Erősnek éreztem picit én is de nem akarok beleszólni!
DE a paraszt az ott dolgozott a földeken (vagy dolgozik ami egyre ritkább) és megtermeli azt amit megeszel, és nem halsz éhen!
Sajnos nagyon sok ember rosszul használja!
Azt hiszem most nagyon beletiportam a lelkedbe, nem szerettelek volna megbántani, csak egyet értettem Faisstal, nem tudtam, hogy már ezt sem szabad Volt alkalmam kipróbálni egy ~15lovas gépet...KTM powerje most épp fel van akadva, hát iszonyat siralmas volt
Elég rajtad végignézni, apuci kisfia ám megkapja azt a motort amit csak kinéz...menj az üzemórás gázaddal a mezőre, aztán rugassad, apu majd vesz másikat!
Köszi szépen! Ma gurultunk egy százast, és kezdünk barátkozni. Bár állásban, és lépésben igen érződik, ahogy elhagyja magát a 220 kilójával De mikor gurul, az valami csúcs, kanyarokban is szépen simul, a gyorsulása meg brutál , nem győzők kapaszkodni. Bár 180 fölé még nem mertem vinni. Széles utat neked is.
HI. Mármint a 2007 es injektorosnál újabbat? Vagy lemaradtam valamiről? Nem nagyon láttam még a havi motorosújságokban 2009 re frissített CBR 125 R t.
Énnél újabbra gondolsz?
Viccen kívül, ki az az idióta nyomi aki már elrakná a motorját? Minuszokban még bőven lehet moccozni, be kell öltözni és kész. A gumi nem tapad, bár inkább az nagyobb bajom hogy nem melegszik be a motor optimálisan. De ezen a télen le fogom takarni a hűtőt félig, aztán hadd szóljon.
majd ha -10 alá esik a hőmérséklet.
Lassan beköszönt a ősz, tél el kell tenni a motorokat téli álomra 1-2 tanáccsal légyszíves dobjatok meg!
Teleltem már át motort csak nem igazán pihent a moc télen sem! De a cíbere az más! Előre is köszönöm!
DE a paraszt az ott dolgozott a földeken (vagy dolgozik ami egyre ritkább) és megtermeli azt amit megeszel, és nem halsz éhen!
Sajnos nagyon sok ember rosszul használja!
Énnél újabbra gondolsz?