Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

addig megyünk amig a homok nem fagy meg...utána már kurvaszar elesni a betonkemény talajon
jól beszélsz.
Viccen kívül, ki az az idióta nyomi aki már elrakná a motorját? Minuszokban még bőven lehet moccozni, be kell öltözni és kész. A gumi nem tapad, bár inkább az nagyobb bajom hogy nem melegszik be a motor optimálisan. De ezen a télen le fogom takarni a hűtőt félig, aztán hadd szóljon.
még akkor se
eltenni a motort?
majd ha -10 alá esik a hőmérséklet.
Szevasztok skacok!képzeljétek már rutinon vagyok nem sokára lesz a vizsgám de leteszem korlátlanra!És egy aranyos kis 400-as hondát hajtok!Nagyon király!Veletek mi van már olyan régen dumáltunk!
van itt ojan cbr 125 ös aki már járt göncön?
Ez vele jár sajnos! Nem akartam "ünneprontó" lenni! Csak halott a fórum és gondoltam felvidítom az embőröket!
neee roncsad már a hangulatot
Nah, hogy le van punnyadva a fórum!
Lassan beköszönt a ősz, tél el kell tenni a motorokat téli álomra 1-2 tanáccsal légyszíves dobjatok meg!
Teleltem már át motort csak nem igazán pihent a moc télen sem! De a cíbere az más! Előre is köszönöm!
De besértődőtt valaki
Ne légy barom, szard le a gyökereket
törpapa! nem jösz a pizzádért és még ezt is megakarod velünk tenni?
ne csináld már
Szerintem befejeztem a fórumozást...elég volt ez a 2-3 év...
Látod az könnyen megeshet, sose gondoltam magamról, hogy jól motorok...én csak "elbohóckodok"
Lehet, hogy neked kevés a 15 LE, de lehet hogy Ő jobban motorozik!
Igazad van, hogy bunkók ha nem vicceltek! Lehet, hogy eltúlozták egy picit! Erősnek éreztem picit én is de nem akarok beleszólni!
DE a paraszt az ott dolgozott a földeken (vagy dolgozik ami egyre ritkább) és megtermeli azt amit megeszel, és nem halsz éhen!
Sajnos nagyon sok ember rosszul használja!
Azt hiszem most nagyon beletiportam a lelkedbe, nem szerettelek volna megbántani, csak egyet értettem Faisstal, nem tudtam, hogy már ezt sem szabad Volt alkalmam kipróbálni egy ~15lovas gépet...KTM powerje most épp fel van akadva, hát iszonyat siralmas volt
Erre inkább nem írok semmit, nem vagyok olyan bunkó paraszt mint ti......
Elég rajtad végignézni, apuci kisfia ám megkapja azt a motort amit csak kinéz...menj az üzemórás gázaddal a mezőre, aztán rugassad, apu majd vesz másikat!
Köszi szépen! Ma gurultunk egy százast, és kezdünk barátkozni. Bár állásban, és lépésben igen érződik, ahogy elhagyja magát a 220 kilójával De mikor gurul, az valami csúcs, kanyarokban is szépen simul, a gyorsulása meg brutál , nem győzők kapaszkodni. Bár 180 fölé még nem mertem vinni. Széles utat neked is.
Akkor amit ilyenkor mondani szokás Balesetmentes km-eket és ingyen benzinkutakat! Örülök hogy örülsz!
Ennél nem lesz újabb jó pár évig. Max. színekben.
HI. Mármint a 2007 es injektorosnál újabbat? Vagy lemaradtam valamiről? Nem nagyon láttam még a havi motorosújságokban 2009 re frissített CBR 125 R t.
Énnél újabbra gondolsz?