Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pegaso-t ne vegyél, szar az önindítójuk....
héhé msn-re zsidókám

na mind1 ... az tuti túramotort nem tervezzek egy darabig addig meg nagyon nem is érdekel
de sztem 600van vannak jobban a vstromnál pl a banditok vagy jön az új GSX-f650 ami nagyon klasz
esetleg ott van a yamaha fazer szériák és stb amik nagyon kiválóak
vagy honda CBF600
aprilia pegaso factory pl nagyon tetszetős kis túra gép
de kinek a papné kinek a paplan jó éjt
Tudom! Ez jó, reciproka! haha! LOL! :D
figy a bmw az ien "szedett" motor /újak/ .. olyan mint a lexus .. msá más gyártóktól veszik az alkatrészt
sajna itt nem úgy van a bmwnél mint a suzukinál hogy jobbak motorban mint autóban ezeknek pont a recipróka :S sajna
És ügye addig tesztelték a BMW tesztmotorját amíg el nem görbült!
tiszta szutyok az út....
porosabbat nem találtál?
motorrevüben tesztelik ezek a túrásokat és a bmwnél gyenge a villa ! "erősebb fékezésnél az első villa elgörbül" hát igen minőség ....
Nem rossz! Akkor inkább BMW!
Hosszú motorozás lefelét-t szoktátok nézni az NGC-n?
"nincs olajszűrű" van rajta csak te nem tudod
nem rossz, nem rossz de ha már ennyire túra akkor nekem ktm advanture
legyen 10!nyertem
akkor menj be a harmatiba és mond meg nekik hogy hülyék nyilván nem értenek a motorokhoz
Szeirntem is 5!
6ezrenként!
Na most a cbr 125r-ben centrifugális olajszűrő van.A gyár(honda) szerint 4ezrenként kell de a hozzáértők és a szerelők 5-ezret mondanak általában tehát olajcsere 5-ezrenként ajánlott!
5ezernél kell .... és amúgy se kap plussz olajat tehát hülyeség amiket írtál
hát mivel a CBR olajtelepítős vagy mi a picsa ülepitő tálcás ezért 3-4ezrenkén kell(ene)
Bebaszna ha havonta kéne olajat cserélni!
sziasztok!Én úgy tudom hogy azoknál a motoroknál melyekbe nincs olajszűrű 3000enként,melyekbe van 6000renként esedékes az olajcsere.Legalábbis yamaháéknál így van.
Ügyes! Jó kis körök lehettek!
Sziasztok! Kérném a segítségeteket egy Honda MB hez kellene nekem tirisztor. Ami rajta volt megadta magát. A motor melóba járáshoz kell. Ha valaki tud segíteni dobjon egy mailt nekem. Köszi előre is!
Srácok nem tudjátok véletlen, hogy milyen foglalatos a CBR első lámpája? Mert elegem lett, hogy mindig cserélgetni kell az izzókat, és kivágja, a xenon szett drága nekem, ezért xenon izzót szeretnék venni, de nem tudom milyen fajta kell!
REPSOL CBR-HEZ KERESEK BONTOTT ALKATRÉSZEKET: IDOMOKAT HÁTSÓ LÁMPAFONCSORT NAGYON FONTOS! ! ! ! ! ! ! ! !Később elmesélem miért is....