na mind1 ... az tuti túramotort nem tervezzek egy darabig addig meg nagyon nem is érdekel
de sztem 600van vannak jobban a vstromnál pl a banditok vagy jön az új GSX-f650 ami nagyon klasz
esetleg ott van a yamaha fazer szériák és stb amik nagyon kiválóak
vagy honda CBF600
aprilia pegaso factory pl nagyon tetszetős kis túra gép
de kinek a papné kinek a paplan jó éjt
figy a bmw az ien "szedett" motor /újak/ .. olyan mint a lexus .. msá más gyártóktól veszik az alkatrészt
sajna itt nem úgy van a bmwnél mint a suzukinál hogy jobbak motorban mint autóban ezeknek pont a recipróka :S sajna
Na most a cbr 125r-ben centrifugális olajszűrő van.A gyár(honda) szerint 4ezrenként kell de a hozzáértők és a szerelők 5-ezret mondanak általában tehát olajcsere 5-ezrenként ajánlott!
sziasztok!Én úgy tudom hogy azoknál a motoroknál melyekbe nincs olajszűrű 3000enként,melyekbe van 6000renként esedékes az olajcsere.Legalábbis yamaháéknál így van.
Sziasztok! Kérném a segítségeteket egy Honda MB hez kellene nekem tirisztor. Ami rajta volt megadta magát. A motor melóba járáshoz kell. Ha valaki tud segíteni dobjon egy mailt nekem. Köszi előre is!
Srácok nem tudjátok véletlen, hogy milyen foglalatos a CBR első lámpája? Mert elegem lett, hogy mindig cserélgetni kell az izzókat, és kivágja, a xenon szett drága nekem, ezért xenon izzót szeretnék venni, de nem tudom milyen fajta kell!
na mind1 ... az tuti túramotort nem tervezzek egy darabig addig meg nagyon nem is érdekel
de sztem 600van vannak jobban a vstromnál pl a banditok vagy jön az új GSX-f650 ami nagyon klasz
esetleg ott van a yamaha fazer szériák és stb amik nagyon kiválóak
vagy honda CBF600
aprilia pegaso factory pl nagyon tetszetős kis túra gép
de kinek a papné kinek a paplan jó éjt
sajna itt nem úgy van a bmwnél mint a suzukinál hogy jobbak motorban mint autóban ezeknek pont a recipróka :S sajna
porosabbat nem találtál?
Hosszú motorozás lefelét-t szoktátok nézni az NGC-n?