A vas be van játarva...Csak ez a tetves gyári dob
Nagyon nem megy vele...Alapjábavéve semmi baj most vele, szépen húz, csak kezdi a láncom a végét járni és amikor húzom neki vagy visszaengedem a gázt akkor érződik hogy a lánc egy helyen van csak megnyúlva és ilyen rángazó érzés de ezt tudom hogy a lánc miatt van ugyhogy ezt leszámítva semmi baj:)
A suzuki amit kinéztél egy nagyon jó motor, nagyon sok van belőle tehát csak egy jó motor lehet..A motorja a 650es SV blokkja tehát ott nyugszik az oroszlán benne
Szélvédelem príma és a kényelem is nagyon baba:)
Kívánom minél hamarabb találj egyet magadnak:)
csáó
Hello!
Megértem, hogy fáj a szíved érte!
Szeged környékén egy ifjú hölgy ciberéjén dorombol.
Remélem neki is tetszeni fog.
Eladtam a gépet és eldöntöttem mit is szeretnék. Ez lett a Suzuki DL 650 V-STROM.
Most már csak vadászni kel egy jó vételre.
Veled mizu?
Megszoktad az új gépet?
Hali! Tiszaföldvár szolnok mellet jó messze én gödöllői vagyok... Amit meg szeretnék kérdezni hogy kicserélte a szerelő az egyik égőt az első lámpába mert villogott és most müxik az a lámpa de reflektoron nem világít csak a másik ez normális? A másik a guminyomás mi az optimális? Amugy mikor hoztam haza a mocit tiszaföldvárol szembe jött (lendületesen...) egy narancsszinű cbr 125 2 személlyel ráismer valaki magára? Előre is thx.
Hello!
Gratula az új mocihoz! 100 at nyugiban viszi hosszútávon is.
Nem tudom kitől vetted! De nagyon mélyen ár alatt sikerült hozzá jutnod! 2006 os 125 ös 500 alatt nincs hirdetve egy portálon se. Lehet hogy az ősz első szele?
Hali minden cbr tulajdonosnak! Végre sikerült találnom egy fiatal (2006.06) és viszonylag kedvező áron (310ropi) egy cbr 125 r-et! Meg is vettem már elvittem szervízbe ahol azt mondták valós a 8000-km ami benne van csak egy izzócserre kell mert villogot a jobb tompított és olajcsere ennyi. Első pár tankolásnál mikor tologattam neki 2.3 l/100km . Nagyon remélem nem lesz semmi bajom a cbr-emmel. Ti (cbr 125 tulajok) mennyivel utaztok országúton ? 100-elmegy mert nekem sietősnél az jónak tünik egyébként 90.
Hi!
Mivel csak itt irtam, hogy van egy eladó raptorom a kis ciberére,és naponta 4-5 telefont kapok ezzel kapcsolatban, most ide irom elvitték!
És elkelt ma este a CBR is.
Ezúton kívánok neki és az új gazdájának széles utat!
hali hóó kellene nekem 1 jobb oldalsó idom ami a térdnél van amin a repsol festés van de nekem mind 1 mien szinümert festve lessz ha valaki tud akkor légyszi csörgessetek már meg msn-ciem:elias89@freemail.hu előrre is köszi légyszi segitsetek rajtam.vigyázzatok magatokra az utakon
Háát elvileg egyedül is megy, nekem 5perc volt az egész, de barátomé a honda, aztán felrakták nekem ingyen! Mindent megcsináltak, de mindennek passzolnia kell, a láncot kell spanolni, és kész is! Sokkal jobban pörög, gyorsul, nekem még végre is javult, mert 6ban is kipörög! Tegnap néztem meg, 130nál még 1 kicsit gyorsult, kb 132ig mehetett fel, aztán lassítottam!
elolvastam, remélem az enyém is jó lesz
egyedül is feltudom rakni? gondolom csak a védő műanyagot kell leszedni, aztán lehúzni a régi fogaskereket, majd az újat be...
csak úgy viccből bementem a kméti Hondához, de gondoltam hogy semmi értelme se lesz...
nagy olimpia nézés közben turkál a csávó a 15ös fogaskerékért, meg is találta, csak azt felejtette el hogy 14eset kértem. Nagy nehezen azt is megtalálja, azt mondja 6.500ft lenne, plusz az áfa. Ezzel a lendülettel el is köszöntem.
most már jön a nagyvastól, 4500ftért, postaköltséggel együtt...
Nagyon nem megy vele...Alapjábavéve semmi baj most vele, szépen húz, csak kezdi a láncom a végét járni és amikor húzom neki vagy visszaengedem a gázt akkor érződik hogy a lánc egy helyen van csak megnyúlva és ilyen rángazó érzés de ezt tudom hogy a lánc miatt van ugyhogy ezt leszámítva semmi baj:)
A suzuki amit kinéztél egy nagyon jó motor, nagyon sok van belőle tehát csak egy jó motor lehet..A motorja a 650es SV blokkja tehát ott nyugszik az oroszlán benne
Szélvédelem príma és a kényelem is nagyon baba:)
Kívánom minél hamarabb találj egyet magadnak:)
csáó
Megértem, hogy fáj a szíved érte!
Szeged környékén egy ifjú hölgy ciberéjén dorombol.
Remélem neki is tetszeni fog.
Eladtam a gépet és eldöntöttem mit is szeretnék. Ez lett a Suzuki DL 650 V-STROM.
Most már csak vadászni kel egy jó vételre.
Veled mizu?
Megszoktad az új gépet?
csak vicc...
Gratula az új mocihoz! 100 at nyugiban viszi hosszútávon is.
Nem tudom kitől vetted! De nagyon mélyen ár alatt sikerült hozzá jutnod! 2006 os 125 ös 500 alatt nincs hirdetve egy portálon se. Lehet hogy az ősz első szele?
Mivel csak itt irtam, hogy van egy eladó raptorom a kis ciberére,és naponta 4-5 telefont kapok ezzel kapcsolatban, most ide irom elvitték!
És elkelt ma este a CBR is.
Ezúton kívánok neki és az új gazdájának széles utat!
vee rubber 100-as gumi 2000ft
continental conti twist 130-as(nagyon jó szinte új 4-5mm) 5000Ft
cimem: penge337@freemail.hu
Akkor én is emlékeztetném az erre járókat hogy az én motorom is eladó még!
2007-es 6. havi repsol fényezési cbr 125-ös, kevés kilóméterrel (2000), frissen szervizelve!
Kifogástalan állapot!
ÉRd: Csak telefonon ! 06 70 39 49 866
Ár: megeggyezés szerint!
egyedül is feltudom rakni? gondolom csak a védő műanyagot kell leszedni, aztán lehúzni a régi fogaskereket, majd az újat be...
nagy olimpia nézés közben turkál a csávó a 15ös fogaskerékért, meg is találta, csak azt felejtette el hogy 14eset kértem. Nagy nehezen azt is megtalálja, azt mondja 6.500ft lenne, plusz az áfa. Ezzel a lendülettel el is köszöntem.
most már jön a nagyvastól, 4500ftért, postaköltséggel együtt...
előre is köszi!