Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de majd még szépülget a drága!
Hát nekem ez a dob ujonan 50 ezer volt és nem bántam meg!
Ha kis cbr-em lenne most is biztos nem adtam volna el, hanem vissza került volna rá!
Mellesleg gyönyörű az RR-ed, nekem is az a következő!
Sokan mondták, hogy csináltassak, de árban szinte ugyanott vagyok, azokban meg nem bízok!
Jó is volt!
Hangja is nagyon jó lett töle és a teljesitmény sem maradt el!
Nagyon sok jót hallottam róla, aztmondták ne hagyjam ki! Megakarnám venni, de hát az anyagiak ....
okés
Hajdú-Bihar megye
Bizza ennyém, még én rendeltem a Raptoros Csabátol!
Nincs messze, szoktunk néha arramenni, ha megyünk kerülhetünk!
Debrecen
Szivesen! Karcagon lakik, szolnok megye! És te?
Kösz a segítséget erre voltam kíváncsi, amúgy hova valósi vagy?
Tiéd volt? Nekem tetszik, csak anyagilag nem állok most a toppon! Hátha összetudom szedni rá!
Hehe ugy láttom körbe járja a fórumot a volt dobom!
Mikor pirosban van, nekem még 3liter van benne, ami 100km! 95öst rakhatsz bele, bár nekem a 98astól jobban ment!
Tehát arra lennék kiváncsi hogy mikor beleér a pirosba vagy mikor a piros aljára ér?
És hogy 95-ös megy bele?
Azt tudom hogy hol és hova és még a kulcsot is el tudom fordítani:), csak nem akarom tolni a benzinkútig.
Talán amikor kifogy belőle a benzin, és van pénzed.....és benzint....lebirod venni a tanksapkát, vagy a kulcsot is segítsünk elfordítani?
Sziasztok.Megtudná mondani valaki hogy a kic CBR be mikor kell tankolni és hogy milyet tankoljak bele?
Hello!
Jobb oldalt a fékpedál környékén találsz egy müanyag kézzel is kicsavarható menetes dugót, ez egyben a beöntő, és a rajta lévő pálca rész pedig a szint jelző.
Sok sikert!
Hello-sziasztok. kérdezném,hogy ez lenne a váltó olajnak a nivója meg a beőntöje?És milyen olaj való bele?
Aha.
Köszi azért!
Sziatok!

Na mivel nekem is most esedékes a szervíz, ezért utánnajártam a dolognak.
2 különböző szervízt is felhívtam és mind2nél azt mondták, hogy a szervízintervallum 4000km, azaz az igaz, amit először is írtam. Sztem a 6000-es szervíz az úgy ment, hogy nem érdekelte őket, vagy kapcsolaton keresztül.
Nade nem ez a lényeg.
Az egyik szervízes mondta, hogy ő szokta mondani, hogy inkább kicsit sűrűbben is kéne vinni, mint 4000, mert 1 liter olaj van benne, és ennyi km alatt már nagyon befeketedik.
Még egy info: ebben a 2 szervízben a 4000km-es szervíz 9000 ill 10500 Ft-ba kerül, uh először kérjetek árajánlatot és ha sokkal többet kérnek, akkor inkább keressetek másikat a közelben.
Gyere fel msn-re és megbeszéljük akkor.