Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van! Sőt bemennék a szalonba, ahol szerelték a motort, de akkor, amikor szinte tele van, vagy nagyon sokan, ls hangosan veszekednék velük, hogy hallják a vevők is, hogy ezek nem rendes emberek! De ez tényleg bevállalható, hogy megmondod a főnöknek, hogy elég sokan várják a fejleményeket, hogy mit tesz a Honda, ha tényleg baj van, és a negatív reklámot nem szereti senki!
Szerintem ha felhívod a "górét" akkor nyugodtan mondd neki el, hogy ezt egy elég olvasott fórum olvasói is megtudták tőled. A negatív reklámot nem hiszem, hogy szeretik . Persze csak ötlet!
kykeet vágod ugye? neki a gsr-blokkja fosta el magát, asszem a váltó vagymi, és sehogy nem tudott zöldágra vergődni ha jól tudom.. egyszerűen azt mondták hogy nem rendeltetészerűen használta szerintük, és ez igazi adu-ász, hiszen a gariban benne van hogy csak rendeltetésszerű használat esetén él a gari. aztán bizonyítsd.
sorry, most ugrott be, hogy nem új RR-t kapott, hanem új blokkot. Most jutott eszembe hogy még poénkodott is vele hogy most újra be kell járatnia
van egy ismerősöm, akinek valamilyen csörgő hangot adott a vadonatúj 600RR-je. Többször atomjaira szedték és összerakták a szakszervízben és nem múlt el a hang. Utána újra szétszedték és elküldték a Honda Hungary-nak, azok kiküldték japánba a blokkot, ahol szintén nem tudták megmondani hogy mi okozhatja a kopogó hangot. Erre a srác kapott egy új 600RR-t.

Szerintem is csak átbaszarintottak
Csabika jól mondja! Én is így tudom! Szóval egy fityinget sem fizettem volna ki!
Átbasztak! A Honda 2év "TELJES KÖRŰ" kilóméterkorlátozás nélküli garanciát vállal, nem csak a blokkra, hanem mindenre! Téged csak átbasztak, h azt hidd h milyen rendesek, hogy "csak" 37ezerbe kerül!
MA hoztam haza a motort és kiderült mi a baja. a vezérműtengely csapályai nem kaptak elég olyajat és megégtek majd rakok fel róla képet...a lényeg hogy sikerült 37ezerbe kialkudni. Utólag az is kiderült hogy a honda csak a blokkra vállal garanciát de azt mondták hogy azon belül a forgó kopó alkatrészekre nem!
Kérdem én AKKOR MI A GARANCIA? A blokkba mi az ami nem forog? a blokkfal ennyi!
nagyon dühös vagyok!Hétfőn felhívom a Honda Hungary főnökét és megkérdezem tölle mit is jelent Ő szerinte az a szó hogy garancia és ha ilyen létezik a hondánál akkor az mire terlyed ki?
Ha lesz új info szólok.

Hali!
Honda!
Uhh nem rossz! Nagyon jó kis motorok! Bandit sem rossz! ;)
Melyik áll a legközelebb a szívedhez?
voltunk egyik sráccal békéscsabán Bptől M5 majd 44es...autópályán 110-120 44esen 100-110körül mentünk.fogyasztás?2.6.jah és szembeszél volt néhol
cbr600f 1999-2000 évjárat, Bandit650s 2005-2006, fz-6s 2005,sv650zsír új. Ezek vannak az elképzeléseimben.
Szerintem mások véleményével ne törödj! Pici, nem pici a tied és te használod!

Milyen moccot akarsz?
Ja és még szépp moci is.Bár velem sokan csúfságolnak,hogy kicsi alám.Mondjuk ez igaz is,de jövőre csere.
Mármint rendszámos mocira gondoltam nem Babettára.
Az is király, ilyen űzemanyag árak mellett. Nem is is tudom melyik mocival lehet olcsóbban kijönni!
A héten voltam Kékestetőn motorral (Budapestről, nem autópályán), és az egész útra 2,15-2,17 liter / 100km-es fogyasztási adat jött ki.
Én mindig fullra tankolom igy csak leolvasom a kútfejen a mennyiséget és kész!Amúgy a szintjelző ha leesik nullára, az enyémbe még akkor is van benzin!
Értem! Az eléggé jó! Az én mocim benzinmutatója olyan szinten csal, hogy meg sem próbálom megnézni mennyit fogyaszt!
Egyébként nem rossz az a 110km/h nem kell száguldozni!
Szombaton volt a Magyar Motorok Találkozója akkor aznap208km 30-60-as tempóban, a többi pedig mindennapi használat 60-100-as tempóban. Amúgy általában 2.5- 2.8 szokott lenni a fogyi.De az én vasam alattam nem bír többet 110km/h-nál!
Milyen tempóban történt a mérés?
Ez egy út volt?
Hali.Nem tudom lehet irtad már de merre is laksz?
Mert én debreceni vagyok.
Ma mértem fogyasztást:292km/6.4l. Szerintem jó!
szia léri17

van egy darab fékkarom csak picitt rövidebb mint a gyári me megkarcoltam én is de nem töröt csak végén levágtam a golyónál. igy olyan mint a stuntriderek használnak 2 újas a féker . de jó stopizni meg stuntolni.
én gyárit 6 ropiért vettem hondába de van kuplung karom is szintén 2 ujas. ha érdekel irjál e-mailkét küldök képeket. nbalazs_86@freemail.hu
ha érdekel emailbe ird meg menyire gondoltál biztos megegyezünk.
na csá
fyrgi nbali
hali nincs valakinek eladó fékkarja a kiscbrhez?mert tegnap az 1ik parkolóba sikerülte annyira ledöntenem hogy elfogyott a gumim és csúsztam de szerencsére csak a fékkarom törtl le mega kormáncsvégem kaptt!