Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés!
Hali, délután kerülhetnénk egyet, ha ráérsz.
Hali engem lehet, hogy érdekel a sportdob! Még jelzek!
Próbálkozok, de a gyerek sosem érhető el
Van valami fejlemény?
Nem voltam 3napig, hátha lemaradtam.
Aham! Köszi szépen! Mennyit pörgött ki 6. ban?
Nekem ismerősömé a szalon ahonnan vettem, szóval megcsinálták ingyen, gari is maradt, és pár perc volt! 130at úgy vitte, hogy a tanktáskától nem tudtam teljesen ráfeküdni! Gyorsulása sokkal jobb lett!
www.nagyvas.hu
És még légyszíves és mond meg h honnan rendelted. Köszönöm!
Mennyi idő volt mire szétszedted? Gondolom akkor te magadnak csináltad!
Akkor a 130-at lazán kiviszi, gyorsulás jobb lett! Mi a hátránya? Garancia veszik ha kicseréled?
14eset Esjot! 2930+1590posta!
Eladó 2 db Honda CBR125. A Repsol 2007es évjáratú Magyarországi, műszakis 4000 Km-rel az eleje sérült, de a többi része (blokk ,váz) hibátlan.A kék 2004-es évjárat idomok sérultek, de javíthatók külföldről behozott forgalomba helyezhető. Az elejét kell átépíteni a Repsolba és van egy hibátlan motorod 4000 km-rel és még megmarad egy bontott motorod blokkal , vázzal , mindennel. Ja és nem nagyon bontanak ilyen motort , ugyhogy a megmaradt alkatrész eladása sem lesz nehéz feladat szerintem 200-300ezer forintot ki lehet belőle árulni
LOL! Már megint a biztositóm nevét irtam
Nem K&H, hanem K&N
1 -el több sört ittam mint kellett volna!
Eladó sorba került a kis CBR! (sajna) részletek: http://www.expressz.hu/showAdv...
Teljesen híbátlan , sérülésmentes! (alku tisztességes határokon belül)
Ezenkívül eladó 25-ért egy gyönyörű hangú RAPTOR tri ovál carbon sportdob(irj és küldök vieót) + ajándék K&H sportlégszűrő
20 9919710
És hanyasat tettél fel? Milyen márkájút? És mennyibe volt a átalakítás? Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Nekem 1000, 6000, 12000, és tovább 6ezrenként!
Srácok és tettem előre 1el kissebb lánckereket, és sokkal jobb lett a motor! Így 130at megy, kipörög 6ban is, előzni is jobban lehet vele, a szembeszél se fogja meg annyira, gyorsulása is javult! Megérte szerintem!
*mondat
bocsánat az első mondtad czuczy-nak szólt
én lány vagyok de azért válaszolhatok remélem nekem is 2005ös és 1000, 4000, 8000 mondjuk én nem vittem el 8000resre mert felesleges itthon olajcsere olcsóbb
Huh ez most érdekes.
Ezt nem a Honda találja ki, hogy melyik gépére mennyi a szervízintervallum.
Vagy évjáratfüggő lehet? Mondjuk sztem nem valószínű, mivel ugyanaz a blokk.
Az én motorom 2005-ös.
Nem mindenhol! Nekem 5000 kilóméterenként! 1000, 6000, 11000
Szia.
A szervízintervallum 4000km, plussz ugye van az 1000km-es első szervíz.
Szóval: 1000,4000,8000,...
Fiúk CBR 125nek hány kilómétrnél vannak a nagyszervizei? köszi előre is
cbr 125 bontott alkatrÉszei eladÓk 20/4627680 e-mailre is vÁlaszolok.
szia nekem van fekkarom eladó ha gondolod hívj 204627680
bizony várjuk!