kérdezhetsz de akár meg is vehetnéd igazából nem jött be ez a 2T-s dolog mentem vele egy kisebb kört de úgyis akarok majd nagyobbat akkor inkább nem adom el még a gatyám is addig benzin miatt
45ből is ki tudsz jönni, csak ne kipu rendszert vegyél, hanem egy dobot, és a szűkítéseket szedesd ki a csőből.
ha kell link, telszám, írj msnen, én már nem talállak :D
Van egy darab jobbos tükör gyári cbr 125 R hez eladó. hasznalt de újszerű állapotban gyári.
ár : 2000 ft postai utánvétel megoldható.
elérhetőség tel : 06-20/579-9529
e-mail : nbalazs_86@freemail.hu
Szia! Nekem van egy raptorom baráti áron eladó!
Ha érdekel csörögj rám (meghaló félben van a netem, igy ha itt üzensz nem biztos , hogy megkapom!)
Hi!
Jozefus
20 9919710
mert nem tartom meg nekem nem jön be... ma este teszem fel árulni lehet hogy túl nagyok voltak az elvárásaim a 2T felé de inkább majd később egy nagyobb gép
A sportdobom amit kínálok egy tri ovál karbon raptor! 25 ért vihető. Adok hozzá egy K@N sport légszűrőt.
kérésre küldök videót
ha kell link, telszám, írj msnen, én már nem talállak :D
Van egy darab jobbos tükör gyári cbr 125 R hez eladó. hasznalt de újszerű állapotban gyári.
ár : 2000 ft postai utánvétel megoldható.
elérhetőség tel : 06-20/579-9529
e-mail : nbalazs_86@freemail.hu
üdv fyrgi
Ha érdekel csörögj rám (meghaló félben van a netem, igy ha itt üzensz nem biztos , hogy megkapom!)
Hi!
Jozefus
20 9919710
én kipu rendszert szeretnék a kis CBR-re tapasztalatok esetleg? mennyiből tudnám ezt megúszni?