Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felnőtt
kérdezhetsz de akár meg is vehetnéd igazából nem jött be ez a 2T-s dolog mentem vele egy kisebb kört de úgyis akarok majd nagyobbat akkor inkább nem adom el még a gatyám is addig benzin miatt
Többet nem is kérdezek
eladom a francba
Hová lett az RS?
de ez nem javítana kicsit sem a teljesítményen vagy igen? én sem tudom már msnen merre vagy
bocs! elütöttem. nem K@N. hanem K&N
ismét mükszik a net
A sportdobom amit kínálok egy tri ovál karbon raptor! 25 ért vihető. Adok hozzá egy K@N sport légszűrőt.
kérésre küldök videót
45ből is ki tudsz jönni, csak ne kipu rendszert vegyél, hanem egy dobot, és a szűkítéseket szedesd ki a csőből.
ha kell link, telszám, írj msnen, én már nem talállak :D
hilo

Van egy darab jobbos tükör gyári cbr 125 R hez eladó. hasznalt de újszerű állapotban gyári.
ár : 2000 ft postai utánvétel megoldható.
elérhetőség tel : 06-20/579-9529
e-mail : nbalazs_86@freemail.hu

üdv fyrgi
Mer egy kakk volt..röviden,megbántam nagyon hogy elcseréltem az rsre....nemtom..meg amugy is nagyobb motort szerettem volna
Szia! Nekem van egy raptorom baráti áron eladó!
Ha érdekel csörögj rám (meghaló félben van a netem, igy ha itt üzensz nem biztos , hogy megkapom!)
Hi!
Jozefus
20 9919710
mért adtad el a Gajdácsi féle derbit ?
selazs: http://strauszgumi.hu/motor.ht... én itt rendeltem még a derbire gumit és épp erre is itt rendelek nagyon jó árba van ez a ContiGo
aha hát nekem is valami olyan kéne de árban elfogadható
Persze, haverom vett egyet, hang az brutális, jobban pörög! Szóval feladatát teljesítette, csak az árával nem vagyok megelégedve!
még mindig jobb mint amit néztem 130ért
Szia! Hát az arrow rendszer az 90E körül van, de akadnak más fajták is!
én sosem tennék ilyet
Ejj jól van húzd csak az agyamat te is... De majd délután én is
ígyvan jó munkát én megyek gurulni
Jah megértem a döntésed... A cbr-el sokkal kevesebb a probléma minden téren Nah menek vissza dolgozni Csáó
mert nem tartom meg nekem nem jön be... ma este teszem fel árulni lehet hogy túl nagyok voltak az elvárásaim a 2T felé de inkább majd később egy nagyobb gép
Ejj még mindig a cbr-t csinosítgatod? Mér nem az rs-t hajtod?
sziasztok
én kipu rendszert szeretnék a kis CBR-re tapasztalatok esetleg? mennyiből tudnám ezt megúszni?