Azt neked kell eldöntened, mi leírtuk a tapasztalatainkat, elolvashatod, ha gondolod megfogadod valamelyiket! Én leírtam mit ajánlok, te dolgod, hogy dönts!
Olyan gumit raknak gyárilag az új RS50ekre, meg az gyárt gumit a simsonokra....elég ratyi, az RS50 csúszkált vele mindig, vízben elég kaki, és ha már simsonra raknak általában, akkor én nem raknám rá a cbr-re! Continental... www.r17.hu ha supermoto kategóriában keresel, olcsóbb, de ugyanaz a gumi, és ez nagyon jó gumi, valami 10ezer körül van darabja!
Én nem mert nem az én motorom, de a csajszi azt mondja isteni! Igen ment már vele esőben illetve vizes úton és nem panaszkodott! Mondjuk a heidenau vagy mi eléggé az esős utakra találja ki a gumijait! Kérdezd meg a GS-500 topicban Blue-devilt a márkáról! Ő elég sokat ment és főként ezt a gumit vette! De megjegyzem nem sportgumi! inkább ilyen futár izé! De mondom én max 40 km-t mentem vele! Nem az én motoromon van!
Ja hétvégén motoros tali Pilisjászfalun! TESSÉK SOKAN JÖNNI!
A feleségem vmi heidenau-t vett a gumaker.hu-n vagy hol a kettő volt kb 20 és jó!
Kipróbáltam a kis ciberét utánna és elég jól tapad! Mondhatni állat az a gumi ahhoz képest, hogy olcsó!
honda cbr 125 re 2004 es gumikat keresek. uj, és használt is érdekel sűrgős lenne . megy műszakira és nincs minta rajta, mondhatnám felnin megy már.
bármien gumi érdekelne ami a gyárival megegyező méret. bármelyik gumiról infó tapasztalat.
előre is köszi. kp ba fizetek mert nagyon könne. szálitás megoldható. na üdv fyrgi győrcity
e-mail cimem ide is irhatok .
nbalazs_86@freemail.hu
Havert felfedezte Talma csak más formában!
Bejött a pályára utánunk és segített kitölni a zxr-t miután kiszedtük sebességböl!
Mégegyszer: KÖSZ TALMA! GO TALMA GO!
És mondja az aki slick gumikal megy és ugy huza mintha azt hinné, hogy a motorgp-ben van, mert ott a Talmai is! (csak hülyülök)
Hát ma beszéltem vele, azt mondta, hogy jobban fáj a lába mint tegnap, de ez várható is volt!
A motort meg ma hozta haza rokonával furgonal! Talcson össze a család!
Hát néztem, hogy te most mit csinálsz, mert láttam, hogy gyorsan mész aztán amikor már a hátsó fékel satuztál és és a rázóköveken voltál gondoltam na szép kikel majd téged szedni a fűböl , de ügyesen megoldotad!
Te Száncsez, milyen volt kívülről nézve mikor kiegyenesítettem a sikánt egy erőteljes farolás után?
Kicsit rámjött a para hogy itt a Game Over de aztán valahogy sikerült megtartani a motort
Ne ess tévedésbe mert 35ért egy alap kerek sima palástos dobot csinál itt is van róla egy kép:
Viszont ez egy nem alap hanem ovál és nem egy alap hanem kockamitnás palást!
én 43ért vettem...
Ha téged érdekel ez a dob akkor 32ért a Tied de ne számíts további engedményre!
(ja és a postaköltség az én saram)
Szerencséd volt! Van egy "kpm-es" ismerősöm, és rákérdeztem. Ők ilyenkor forgalmit elveszik, útvonal engedély hazáig, majd Mozaik utcai "kiemelt" müszaki vizsga! Minimum 2-3 hét , és igen figyelmesen átnézik a motort! Sajna erre miden sportdob tulaj felkészülhet! (én is )
Találtam egy képet a mociról, a barátom lánya ül rajta, de azért csatolom.
Üdv!
Előre is köszönöm!
jozefus@chello.hu
Melyik az amelyik jó is meg árban elfogadható!
Ja hétvégén motoros tali Pilisjászfalun! TESSÉK SOKAN JÖNNI!
Kipróbáltam a kis ciberét utánna és elég jól tapad! Mondhatni állat az a gumi ahhoz képest, hogy olcsó!
honda cbr 125 re 2004 es gumikat keresek. uj, és használt is érdekel sűrgős lenne . megy műszakira és nincs minta rajta, mondhatnám felnin megy már.
bármien gumi érdekelne ami a gyárival megegyező méret. bármelyik gumiról infó tapasztalat.
előre is köszi. kp ba fizetek mert nagyon könne. szálitás megoldható. na üdv fyrgi győrcity
e-mail cimem ide is irhatok .
nbalazs_86@freemail.hu
Bejött a pályára utánunk és segített kitölni a zxr-t miután kiszedtük sebességböl!
Mégegyszer: KÖSZ TALMA! GO TALMA GO!
Hát ma beszéltem vele, azt mondta, hogy jobban fáj a lába mint tegnap, de ez várható is volt!
A motort meg ma hozta haza rokonával furgonal! Talcson össze a család!
Cimborád hogy szállítatta haza a motort?
Kicsit rámjött a para hogy itt a Game Over de aztán valahogy sikerült megtartani a motort
Viszont ez egy nem alap hanem ovál és nem egy alap hanem kockamitnás palást!
én 43ért vettem...
Ha téged érdekel ez a dob akkor 32ért a Tied de ne számíts további engedményre!
(ja és a postaköltség az én saram)
Találtam egy képet a mociról, a barátom lánya ül rajta, de azért csatolom.
Üdv!