Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!nem tud valaki eladó honda cbr 125 teleszkópszárat!csak anyni kellene hogy üzemképessé tegyem a régi cbr-t!de sehol nem találok!
a repsol biztos ColdF lehetett
Ma láttam 2db cbr-es suhancot a Kecskeméti Tesco Parkoloba. Volt egy repsolos meg egy piros színű ha jól emlékszem.
vegyél fel msn-re aztán megbeszéljük: scottpeter@freemail.hu
Engem ez lehet érdekelne ugyanis most szeretnék vmi nagyobbra válltani és teccik az sv650. tudsz mondani vmi infot rola? meg h mekkora ráfizetést gondoltál?
köszi!
amúgy meg lenne egy sv650em eladó, vagy ha valakinek van eladó cbr 125je elcserélném (ráfizetéssel persze)
az öszes nagymotorra 2750ft a műszaki, plusz az adatlap 1100ft.
Jah és érdekelne h nincs-e esetleg valakinek eladó első sárvédője!
Szevasztok!
Tudnátok nekem mondani vmi elfogadható áru és minőségű első hátsó gumit cbr125-re?
Illetve h müszakiztatással tudtok-e esetleg adni 1-2 jótanácsot, nekem ugyanis 20 napja lejárt a müszakija
köszi!
sztem Finster lesz ;)
már beszéltem a csávóval, meg ő közel is csinálja a puft (cegléd)
ovál vagy kerek kipuf legyen? :)
tri ovál nem kell:)
Én amikor vettem a motort akkor 32 ezer volt de ebbe benne volt a forgalomba helyezés meg a rendszám meg ilyesmi...
Haver egy CBR900at műszakiztatott az 9300 volt de szerintem ez minden motornál ugyanannyi.
Remélem segítettem
Hali
Magyar dob elég ismert de nem annyira mint a raptor vagy a martin.Szerintem nincs is olyan hangja mint az előbb felsoroltaknak de ez csak az én véleményem.Persze meglehet csinálni egy dobot olyanra hogy üvöltsön!
Itt egy link is: http://www.finsterkipufogo.hu/

Hali
FINSTER kipufogókról tud valaki valamit? a héten vagy jövőhéten veszek egyet, meg kiszedi a szűkítéseket a csávó a csőből. Szval valaki? Hang?:)
A japán 400-asokhoz nem könnyű alkatrészt találni, de itt biztos lesz, aki segít.
Széles utat!
Szevasztok!Újra itt!Képzeljétek most 22-én lesz kreszből a vizsgám!szoritsatok bár az oktatóm azt mondta nagyon jól megy és menet közbe csinálom az elsősegélyt!Holnap pl oda megyek.ha minden jól megy 2 hónap és meglesz a jogsi meg a motor!Jó lenne ha találnék egy vfr-t vagy cbr 400rr-t .hát ennyi csak szerettem volna megosztani az öröm hírt.Legyetek jók és vigyázzatok az utakon!
http://www.kepesmotor.hu/motor...

pici pénzért,szinte új, sürgősbe
Semmi baj remélem valaki majd válaszol rá
huh nem nagyon, bocsi
ColdF nem tudod véletlen amit irtam?
tegnap/ma toltam egy túrát, 400km oda-vissza

Kecskemét - Rajt

Csanádapáca - Cél
Sziasztok.Nem tudja véletlenül valaki hogy mennyibe kerül egy CBR 125 re műszaki + rendszám?
A válaszokat előre is köszi.
Javítva, most estére 495km lett benne!
cső, neked ilyen hamar fizettek? milyen baleseted volt és mikor? nekem szept 30-án volt balesetem, oylan komoly hogy örülök hogy élek, még most sincs lezárva, biztosító motorkárra fizetett februárban! 5 hónap után. A többit még majd később fizeti. Személyi sérülés volt részedröl? remélem minél nagyobb kártésítési igényt adtál be. plusz motor elszállítási költségei stb.
Na srácok most jöttem haza kunmadárról, már 374km van a gépezetben! Jó volt, bár nem voltak sokan, és a show se volt olyan, mint amilyen szokott! Majd augusztusban!