Engem ez lehet érdekelne ugyanis most szeretnék vmi nagyobbra válltani és teccik az sv650. tudsz mondani vmi infot rola? meg h mekkora ráfizetést gondoltál?
Szevasztok!
Tudnátok nekem mondani vmi elfogadható áru és minőségű első hátsó gumit cbr125-re?
Illetve h müszakiztatással tudtok-e esetleg adni 1-2 jótanácsot, nekem ugyanis 20 napja lejárt a müszakija
Én amikor vettem a motort akkor 32 ezer volt de ebbe benne volt a forgalomba helyezés meg a rendszám meg ilyesmi...
Haver egy CBR900at műszakiztatott az 9300 volt de szerintem ez minden motornál ugyanannyi.
Remélem segítettem
Hali
Magyar dob elég ismert de nem annyira mint a raptor vagy a martin.Szerintem nincs is olyan hangja mint az előbb felsoroltaknak de ez csak az én véleményem.Persze meglehet csinálni egy dobot olyanra hogy üvöltsön!
Itt egy link is: http://www.finsterkipufogo.hu/
Szevasztok!Újra itt!Képzeljétek most 22-én lesz kreszből a vizsgám!szoritsatok bár az oktatóm azt mondta nagyon jól megy és menet közbe csinálom az elsősegélyt!Holnap pl oda megyek.ha minden jól megy 2 hónap és meglesz a jogsi meg a motor!Jó lenne ha találnék egy vfr-t vagy cbr 400rr-t .hát ennyi csak szerettem volna megosztani az öröm hírt.Legyetek jók és vigyázzatok az utakon!
cső, neked ilyen hamar fizettek? milyen baleseted volt és mikor? nekem szept 30-án volt balesetem, oylan komoly hogy örülök hogy élek, még most sincs lezárva, biztosító motorkárra fizetett februárban! 5 hónap után. A többit még majd később fizeti. Személyi sérülés volt részedröl? remélem minél nagyobb kártésítési igényt adtál be. plusz motor elszállítási költségei stb.
Na srácok most jöttem haza kunmadárról, már 374km van a gépezetben! Jó volt, bár nem voltak sokan, és a show se volt olyan, mint amilyen szokott! Majd augusztusban!
Tudnátok nekem mondani vmi elfogadható áru és minőségű első hátsó gumit cbr125-re?
Illetve h müszakiztatással tudtok-e esetleg adni 1-2 jótanácsot, nekem ugyanis 20 napja lejárt a müszakija
sztem Finster lesz ;)
már beszéltem a csávóval, meg ő közel is csinálja a puft (cegléd)
ovál vagy kerek kipuf legyen? :)
tri ovál nem kell:)
Haver egy CBR900at műszakiztatott az 9300 volt de szerintem ez minden motornál ugyanannyi.
Remélem segítettem
Hali
Itt egy link is: http://www.finsterkipufogo.hu/
Hali
Széles utat!
pici pénzért,szinte új, sürgősbe
Kecskemét - Rajt
Csanádapáca - Cél
A válaszokat előre is köszi.