Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és utána majd megbeszéljük a részleteket
az msn-ed megtudnád adni?
Na én most adtam el egy két hete!
De van mássik és nagyobb!
enyémet 450ért viheted:)
Nincs vkinek 1 eladó CBR-je? RENDSZÁMOS! kb 350-400-ért attól függ milyen álapotban van
előre is kösz
Szia Antonio!
A dobban találhat a katalizátor, igy ha sportdobot teszel fel, és megmérnek. Nem fog tetszeni a kpm-s úrnak . Bár erre igen kicsi az esélyed.
cbr125-ösön kézzel lehet állíítani a visszapillantó tükröt?
Na jol van, örülök hogy bevált neked is!
440 ezer ft-ért veték meg!
Köszönöm, neked is sok ezer kilométert a továbbiakban!
Hi!
Talált! Én hoztam el a Raptort. nagyon brutál hangja van, és kb egy tizessel többet is megy.
Ha nem titok, mennyiért vitték el a gépet?
Jó motorozást az új szerzeménnyel! És vigyázz magadra!
Hello jozefus!
Szerintem te jöttél le hozzám Taksonyba!
Amugy Eladtam a kis CBR-t és váltottam!
Kép az adatlapomon!
üdv
Jah és én meg annyit kérdeznék h a katalizátor az a kipufogó dobban van benne vagy pedig a csőben? lehet hüyle kérdés de én nemtudom
Hát szerintem a hütés iylenkor nemsok vizet zavar,,, lehet h mondjuk a karbi elállítódott
Ja és még azelőtt csúszott vele egyet és a hűtőt is megnyomta vmi 1 kicsit! nemnagyon láccik de 1 kissé be van nyomódva! és h ez nem-e befolyásolja azt h hidegen nem indul meg stb?!
Hello mindenkinek!
Olyat szeretnék kérdezni hogy az egyik haveromnak a CBR-je nem indul be csak kb 5-ödjére hidegen!
És miután beindult és gázt próbál rá húzni csak fullad! De mikor már úgyahogy bemelegedett akkor már teljesen jó! És ebben kérném vkinek a tanácsát h mi lehet a baja?
előre is kösz !
Nekem ez azért jó, mert legalább mostmár van narancssárga felni az enyémre is!
Hali egy kérdés mindenki fele.
Itt egy link: http://www.superbikestore.com/...
És ez egy amerikai cég.Szerintetek hogy lehetne innen a legegyszerűbben rendelni bármit is?
Van egy srác itt a sportmotoron, Ő amerikából hoz be kipufogókat.Szerintetek vele kellene kapcsolatot felvennem?Mennyi szerintetek egy ilyen dolognak a postaköltsége?
Kösz a választ!
hy!

válasz erre
az orra egy kicsit más elküldtem legjobb bnőmnek a képet és iet szól kivel vok a képen szted ez kész mindenesetre poén lenne összefutni vele
kérlekszépen.
ez a véletlen műve. www.kepfeltoltes.hu itt nézegettem a publikus képeket. és itt találtam. de tényleg kisérteties a hasonlóság valamelyik iwiwes képedhez!
ijáááá. Dejonök?
kik ezek a jó nők?
és ki ő? felkeltetted a kíváncsiságom lehet hogy van egy ikertesóm?
elég joo mindkettő... messziről
aztak*rva tudtommal nem honnan van ez a kép?